Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Eser.

protein tozlarının fiyatını,ne kadar gittiğini,ne zaman kullanıldığını,nasıl kullanıldığını da açıklasana dostum,sevaba girersin valla

Fiyatları markasına göre değişiyor ama 1 kilosu 70-100 lira arası bi fiyattan gidiyor genelde. Ve günde 50 gr kullansan 20 gün boyunca gider çalıştığın. Yani aylık 100 lira gibi bir fiyat çıkar karşına en az.
    www.bodydrom.com
    404! Aradığınız Sayfa Bulunamıyor
    http://www.bodydrom.com/default.asp?git=3&urun=35288
    şu şekilde kampanyalar da bulunmakta.
    GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE
  • 2260 gr protein tozu+shaker..fiyatı 115 tl...tabi markaya göre fiyatlarda değişiklik gösterir...ama uygun olanı ve birçok kişinin kullandığı ürünü yazdım ben snaa...

günlük kullanımın..alacağın gıdalara göre değişir...günlük vücut ağırlığının 1,5-2 katı protein alman gerekir..bu durumda sen 80 kg isen.ortamala 140-155 grm alman gerekir....eğer yediğin gıdalardan 110 grm aldıysan günde protein..o zaman sana 1 ölçek proteişn tozu yeterli olacaktır...idmandan 1 saat önce alırsan yeterlidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 27 Eylül 2011; 0:00:26 >
    Fayda varsa ; ben yokum

Golf7 1.4 Tsi Dsg 122 hp
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Selam arkadaşlar bende bu hafta sonu body yazılacağım ama bir kaç sorum var

Öncelikle 16 yaşındayım boyum 1.69 kilom 70

Pek kaslı bir vücudum yok..Hatta kol dışında hiç yok dersek yeridir..Ben hem zayıflamak hemde abartıya kaçmayacak şekilde vücut yapmak istiyorum..Sizce yaklaşık 62-63 kiloya inip abartıya kaçmayacak şekilde göğüs ve karın kası ne kadar sürede yapılabilir ? Ayrıca bu işlerde protein tozudur vesairedir almak çok mu önemlidir ? Ayrıca cardio nedir arkadaşlar ? Şimdiden teşekürler

Zaten abartı olanını yapmak zor. Bir anda öyle şişmessin. Kendin yaptıkça gelişmeyi görürsün daha sonra sana eğer o yetecekse onu korumaya yönelik idman yaparsın. Protein tozu önemli bana göre ama 3. aydan sonra al. Bana da öyle diyorlardı bende 4. aya giriyorum daha almadım Protein tozunun yararı çok ama.

Teşekürler

Peki cardio nedir ? Sanırım zayıflamak için uygulanan birşey ? Benim uygulamama gerek varmıdır ?

quote:

quote:

Pek kaslı bir vücudum yok..Hatta kol dışında hiç yok dersek yeridir..Ben hem zayıflamak hemde abartıya kaçmayacak şekilde vücut yapmak istiyorum..Sizce yaklaşık 62-63 kiloya inip abartıya kaçmayacak şekilde göğüs ve karın kası ne kadar sürede yapılabilir ? Ayrıca bu işlerde protein tozudur vesairedir almak çok mu önemlidir ? Ayrıca cardio nedir arkadaşlar ? Şimdiden teşekürler

Zaten abartı olanını yapmak zor. Bir anda öyle şişmessin. Kendin yaptıkça gelişmeyi görürsün daha sonra sana eğer o yetecekse onu korumaya yönelik idman yaparsın. Protein tozu önemli bana göre ama 3. aydan sonra al. Bana da öyle diyorlardı bende 4. aya giriyorum daha almadım Protein tozunun yararı çok ama.

Teşekürler

Peki cardio nedir ? Sanırım zayıflamak için uygulanan birşey ? Benim uygulamama gerek varmıdır ?

Cardio koşu bandı,bisiklet falan onlarda yapılan idman. Eğer yağ yakmak,kilo vermek istiyorsan yap cardio ama boy kilo oranın normal zaten.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Programım nasıl beyler.

Koşu Programı 1:
    1. ve 2. HAFTA: 3200 mt, haftada 3 gün (Pzt,Çar, Cuma)
    3. HAFTA: Stres kırıkları oluşabileceğinden koşu tavsiye edilmemektedir.
    4. HAFTA: 5000 mt, haftada 3 gün (Pzt, Çar, Cuma)
    5. ve 6. HAFTA: 3200/5000/6400/3200 mt. haftada 4 gün (Pzt, Salı, Per, Cuma)
    7. 8. ve 9. HAFTA: 6400/6400/8000/5000 mt haftada 4 gün (Pzt, Salı, Per, Cuma)

Fitness Programı 1: Haftada 3 gün (Pzt,Çar, Cuma)
    1. HAFTA: 4x15 Şınav,
    4x20 Mekik,
    3x3 Barfiks

2. HAFTA : 5x20 Şınav
    5x20 Mekik
    3x3 Barfiks
    3. ve 4. HAFTA : 5x25 Şınav
    5x25 Mekik
    3x4 Barfiks
    5. ve 6. HAFTA: 6x25 Şınav
    6x25 Mekik
    2x8 Barfiks
    7. ve 8. HAFTA: 6x30 Şınav
    6x30 Mekik
    2x10 Barfiks
    9. HAFTA: 6x30 Şınav
    6x30 Mekik
    3x10 Barfiks

Yüzme Programı 1: Haftada 4-5 gün
    1. ve 2. HAFTA: 15 dakika durmadan yüzme (5 dak serbest, 5 dak kurbağa,5 dak yan)
    3. ve 4. HAFTA: 21 dakika durmadan yüzme (7 dak serbest, 7 dak kurbağa,7 dak yan)
    5. ve 6. HAFTA: 27 dakika durmadan yüzme (9 dak serbest, 9 dak kurbağa,9 dak yan)
    7. ve 8.HAFTA: 33 dakika durmadan yüzme (11 dak serbest, 11 dak kurbağa,11 dak yan)
    9. HAFTA : 39 dakika durmadan yüzme (13 dak serbest, 13 dak kurbağa,13 dak yan)
    Yüzme imkanı bulamadığınızda yüzmeniz geren sürenin iki katı kadar bisiklet antrenmanı yapın.

Koşu Programı 2:
    1. ve 2. HAFTA: 5000/8000/6400/8000/3200 mt haftada 5 gün (Pzt, Salı, Per, Cuma, Ctsi.)
    3. ve 4.HAFTA: 6400/8000/9600/6400/5000 mt. haftada 5 gün (Pzt, Salı, Per, Cuma, Ctsi.)
    5. HAFTA :8000/8000/9600/6400/6400 mt haftada 5 gün (Pzt, Salı, Per, Cuma, Ctsi.)
    6. HAFTA : 8000/9600/9600/9600/6400 mt haftada 5 gün (Pzt, Salı, Per, Cuma, Ctsi.)
    6. Haftanın sonunda koşu sırasında 1500 mt geçişlerini 7 dakikanın ve altında bir süreyle yapmaya çalışın.

Fitness Programı 2: Haftada 3 gün (Pzt,Çar, Cuma)
    1. ve 2. HAFTA: 6x30Şınav,
    6x35 Mekik,
    3x10 Barfiks
    3x20 Paralel

3. ve 4 HAFTA : 10x20 Şınav
    10x25 Mekik
    4x10 Barfiks
    10x15 Paralel
    5. HAFTA : 15x20 Şınav
    15x25 Mekik
    4x12 Barfiks
    15x15 Paralel
    6. HAFTA: 20x20 Şınav
    20x25 Mekik
    5x12 Barfiks
    20x15 Paralel

Yüzme Programı 2: Haftada 4-5 gün
    1. ve 2.HAFTA: 45 dakika durmadan yüzme (15 dak serbest, 15 dak kurbağa,15 dak yan)
    Açıklama: 3. Haftadan itibaren 6. Haftanın sonuna kadar 1200 metresi paletli 1200 metresi paletsiz olmak üzere(400mt serbest, 400mt kurbağa,400mt yan) dönüşümlü olarak hiç durmadan (palet çıkarma ve giyme süreye dahil değildir) aşağıda olduğu gibi artan sürelerle yüzülecektir.
    3. ve 4.HAFTA: 45 dakika durmadan yüzme (1200 mt paletli +1200 mt paletsiz+1200 mt paletli……..+1200 mt paletsiz gibi….)
    5. HAFTA: 60 dakika durmadan yüzme(1200 mt paletli+1200 mt paletsiz+1200 mt paletli……..+1200 mt paletsiz gibi….)
    6. HAFTA: 75 dakika durmadan yüzme (1200 mt paletli+1200 mt paletsiz+1200 mt paletli……..+1200 mt paletsiz gibi….)
    In Trance We Trust!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekürler

Cardio koşu bandı,bisiklet falan onlarda yapılan idman. Eğer yağ yakmak,kilo vermek istiyorsan yap cardio ama boy kilo oranın normal zaten.

E ben zaten zayıfım ama yağlarımı yakmak istiyorum az da değil yani karın bölgemde özellikle.

Ben napıcam?

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

hardline progainer alayım dedim hem ucuz hem 4.5kg hem de ilk ve tek gainer kullanışım olur diye ama içerisindeki yağı gördükten sonra koşarak uzaklaştım. Optimum ya da multipowera döndüm yine, ikisinin arasında tercih yapacağım. Bir de izmir'de bildiğiniz bir supplement satan mağaza var mıdır ? HB ile falan uğraşmak istemiyorum, supplementler.com ise piyasadaki diğer sitelere göre baya pahalı.

Hepsibura sitesinden uzak dur o site bitmiş artık.

İzmir de kralı var.
    http://www.naturalspor.com/

bugün bizzat gidip mağazalarını da gördüm, çok ilgili ve güleryüzlüydüler. Teşekkür ediyorum Practiceman önerin için, çok işime yaradı

quote:

quote:

hardline progainer alayım dedim hem ucuz hem 4.5kg hem de ilk ve tek gainer kullanışım olur diye ama içerisindeki yağı gördükten sonra koşarak uzaklaştım. Optimum ya da multipowera döndüm yine, ikisinin arasında tercih yapacağım. Bir de izmir'de bildiğiniz bir supplement satan mağaza var mıdır ? HB ile falan uğraşmak istemiyorum, supplementler.com ise piyasadaki diğer sitelere göre baya pahalı.

İzmir de kralı var.

bugün bizzat gidip mağazalarını da gördüm, çok ilgili ve güleryüzlüydüler. Teşekkür ediyorum Practiceman önerin için, çok işime yaradı

Çok güzel yerdir.Cüneyt abi sağolun çoğu suplementi öğretmiştir bana

Eski nick:TheLastMohican
    Cs nick: LuciD`
  • eti form mısır ve pirinç patlağı yiyorum cips yerine

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • nvitamini.blogspot.com
    Vücut geliştirme rehberi
    http://nvitamini.blogspot.com/2011/09/vucut-gelistirme-rehberi.html

en iyisi pm yerine burdan yazayım da herkes yorumunu yapsın ona göre bir rehber-yazı dizisi hazırlayayım akıllarda kolay kolay soru oluşmasın.

Dün akşam biceps çalıştıktan sonra bu 4 adet izin olduğunu gördüm bunların çatlak olma ihtimali nedir acaba?Girinti çıkıntı şeklinde değil kızarık iz şeklinde.Yoksa t-shirt arada kaldıda iz yaptı mı diyede düşünüyorum umarım böyledir.Yarın spora gitmeyeceğim bu izler yüzünden, 1-2 gün de dinlenmiş olurum

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: seF[o]

Merhaba arkadaşlar

Dün akşam biceps çalıştıktan sonra bu 4 adet izin olduğunu gördüm bunların çatlak olma ihtimali nedir acaba?Girinti çıkıntı şeklinde değil kızarık iz şeklinde.Yoksa t-shirt arada kaldıda iz yaptı mı diyede düşünüyorum umarım böyledir.Yarın spora gitmeyeceğim bu izler yüzünden, 1-2 gün de dinlenmiş olurum

dostum ne yazıkki onlar çatlak başlangıcı gibi
  • quote:

quote:

quote:

İzmir de kralı var.

Ne demek rica ederim. Ben İstanbul da yaşıyorum ve inan bana öyle çeşitli sporcu besini satan mağaza buralarda yok.

3 Ay olucak yaklaşık BB işine girişeli.

Set - tekrar ilişkisini anlayamadım mantığını

yani 3*12 ile 4*10 ne farkı var

ne bilim 5*12 3*20 gibi ?

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

arkadaşlar 182 66 kiloyum 65 dim karbonhidrat siparişi vericek hoca yarın 3 ayda 7-8 kilo alırsın dedi bu kiloyu ben nasıl alıcam? içinde proteinde var dedi

quote:

arkadaşlar 182 66 kiloyum 65 dim karbonhidrat siparişi vericek hoca yarın 3 ayda 7-8 kilo alırsın dedi bu kiloyu ben nasıl alıcam? içinde proteinde var dedi

Vücudunun her bölgesine eşit şekilde dağılmış olarak alırsın. Ve tabi protein de içerdiği için kas yapılanmana da destek olur kas kütlen de artar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.