Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • bu aralar vaktim olmadığı için push pull lege döndüm

yutuba yazınca ilk çıkan kanal baya yardımcı oldu

push
    Jeff Nippardyoutube
    The Most Effective Science-Based PUSH Workout: Chest, Shoulders & Triceps (Science Applied Ep. 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=LwHoNk-sjgs

pull
    Jeff Nippardyoutube
    The Most Effective Science-Based PULL Workout: Back, Biceps & Rear Delts (Science Applied Ep. 2)
    https://www.youtube.com/watch?v=f2JDJV0AnyY

leg
    Jeff Nippardyoutube
    The Most Effective Science-Based LEG WORKOUT | Science Applied (12 Studies)
    https://www.youtube.com/watch?v=Y4Vv2ASsyhs
  • Herkese merhabalar, bende spora baslayali 3 ay oldu. Gidama dikkat ediyorum, sporumuda aksatmiyorum. Fakat biraz zayif sayilirim. Soora basladigimdan buyana kas kutlemin arttiginin farkundayim ama hacim olarakta buyumek istiyorum. Ne onerirsiniz? Whey kullaniyorum spordan sonra. Kreatin gunde 5 gr fayda edermi? Ayrica hacim icin her sabah 300gr yogurt icine 100gr yulafezmesi karistirip yiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Merhaba arkadaşlar

Halter set arıyorum 50 kg civarı dökümler çok pahalı plastik almayı düşünüyorum. Ama genelde yorumlar çok kötü.. Ağırlıklar kafamdan büyük, çamur akıyor, dumbell barları kolumdan büyük vs vs yazılmış

Var mı tavsiyesi olan

İçlerinde en çok delta marka mantıklı geliyor tavsiye eder misiniz

• hocam sen kıl dönmesi ameliyatı olmuştun kaç ay uzak kaldın spordan dönüşte ne kadar güç kaybı oldu ve eski haline ne kadar sürede döndün

ben de dikiş yüzünden 1 ay ara vermiş olucam en az, döndüğümde nolacak merak ediyorum
  • Ameliyat sonrası 1 ay hiç spor yapamadım. 1 aydan sonra başladım. Baya düşmüştü güç bench 5x90 dan 5x70 e kadar gerilemişti. Bir ayda eski halime döndüm. Yani ameliyat tan itibaren 2 ay da bıraktığım seviyeye döndüm. Sende benim gibi 1 ay uzak kalırsın 1 aydada toparlarsın diye düşünüyorum hocam. Maalesef can sıkıcı durumlar geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: masterkame

Ameliyat sonrası 1 ay hiç spor yapamadım. 1 aydan sonra başladım. Baya düşmüştü güç bench 5x90 dan 5x70 e kadar gerilemişti. Bir ayda eski halime döndüm. Yani ameliyat tan itibaren 2 ay da bıraktığım seviyeye döndüm. Sende benim gibi 1 ay uzak kalırsın 1 aydada toparlarsın diye düşünüyorum hocam. Maalesef can sıkıcı durumlar geçmiş olsun.
    sağolun hocam üzücü dikkat etmek lazım sakatıklara :/ bende 88 kg x 5ten kaça düşücem acaba
  • Baya dusuyor maalesef. Sinir sistemi adaptasyonunu kaybetmesiyle alakalı sanırım. Overhead press 4x58, bench 5x90 dan overhead 5x40, bench 5x70 e kadar dusmusum. Pek dert etmeye gerek yok ama eskininde ustune koyarak devam ediyorsun aradan sonra. 2 ay once diyete girmeden once 5x62.5 overhead, 5x100 bench i gormustum. Cok ciddi diyetteyim 2 aydır 8 kilo verdim. Yuzde 10 yag oranına inmeden bitirmeye niyetim yok. Diyet bitince yavas yavas daha yukarı sayıları gorucez umarım.

Evet ben ciddi anlamda kötü beslendim onun payı da var tabi. :)))

Bende evde vinyl plakalarla başlamıştım. 80 kiloydu benim aldığım set. Ama bar dahil en fazla 65 kiloya çıkabiliyordum. Dambellerda döküme göre cok daha az takılıyor tabi. Plakalar ciddi anlamda cok kalın ve büyük. Bunu bilerek alın bir süre sonra ağırlıklar yetmeyecek + kum sızdırıyorlar set çöp olucak büyük ihtimal benim vinyl set öyle köşede duruyor. Dökümler pahalı ama ömürlük.

www.n11.com
    Mağazalar – Online Alışveriş Mağazaları – n11.com
    https://www.n11.com/magaza/magneto

www.n11.com
    palazpa - n11.com
    https://www.n11.com/magaza/palazpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 7 Eylül 2018; 17:21:25 >

• Hocam olimpik halterlerle daha kolay kaldırılıyor mu öyle bir deneyimin oldu mu yani ? Geçen sene kasım ayında evde iken 110 kilo ile 2-3 tekrar zorlanarak bench yaparken spor salonuna gitmiştim rahatlıkla 4 tekrar çıkmıştı rpe 9 ile acaba olimpik barbell daha ergonomik olduğu için daha hafif mi hissettiriyor. Bilek ağrısı falan hiç olmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 7 Eylül 2018; 19:37:31 >

• Hiç deneyimim olmadı fakat hatırlarsan ben yeni bar aldım aldığım bar standart barlardan kalın. Tutma yer 2.8 cm. Olimpiktede tutma yeri buna yakın zannedersem. Ben bir fark hissetmedim. Hatta deadlifti hookgrip yapıyorum baş parmak biraz daha fazla acıdı.

Aynen olimpikte 3 cm veya 2.8 cm olmalı bari tuttuğumuz yer. Aldığın yeni barla olimpigin tek farkı olimpikte plaka eklenen yer 5 cm seninkinde 2.8 cm olmalı. Psikolojik olarak öyle hissetmiş de olabilirim. Salondaki bar çok rahat hissettirince evdeki standart bar yerine bir yeni bar daha almıştım sadece bench press için. Eski bar rack pull'dan dolayı hafif yamulmus gibi geliyordu bana belki ondan dolayı oldu.

Decathlondan aldığın bari incelttirebildin mi hocam

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.