Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orhan Yılmaz ,Bilgehan Koç, gym kong ,Emir İnalbay takip edilecek güzel kanallar artmaya başladı.

Ertuğ Evrekli de biraz video atsa çok güzel olacak.

Ama onlar ilaçlı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şu güzel görünüyor?
    www.hepsiburada.com
    Bofigo 85 Kg Halter Seti Dambıl Seti Ağırlık Setleri Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bofigo-85-kg-halter-seti-dambil-seti-agirlik-setleri-p-HBV00000A6370?magaza=bofigo

salona isteksiz gidiyorum. evdeki imkanlarla ideal idmanı yapamasam bile çok daha motive olacağım açık.

5aylık salon parası falan bu set, ilerde az daha biriktirip bench de alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Toro -- 12 Ağustos 2018; 3:20:30 >

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

1 ayda 5 kilo verdim.Cardio olarak 2 km kelebek ve serbest karışık yüzdüm.Hayatimda ilk defa karın çizgilerim belli oldu.Foto aç karna az ışıkla ve antrenmansiz çekildi.Umarim 1 ay sonra iyice belli olur
    dostum kılları neyle aldın

Orijinalden alıntı: Trident682

Genetik olarak zaten tüysüzüm sadece karın bölgesini jiletle alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Volkoff_007

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

Genetik olarak zaten tüysüzüm sadece karın bölgesini jiletle alıyorum

Alıntıları Göster
    anladım keşke bende öyle olsaydım

salon 70-80 lira yol parasıyla 100ü geçiyor. oraya verilen 5-6 aylık parayla bu set ileride de gerekirse bir sehpayla bu iş gayet güzel götürülür gibi geliyor.

ama aklıma birkaç soru takıldı, tavsiyesi olan varsa dinlerim. bacak için rack olmadığı için goblet squat gerekirse lunge eklenip verim alınır mı? sırt için fullbody'de deadlift+barbell row yeterli olur mu? ya da bacak için şunu sırt için şunu yapabilirsin dediğiniz hareket var mı?
    İnsanlar yavaş yavaş eve dönmeye başlıyor. Bende bu güne kadar hiç salona gitmedim hep evde yaptım. İlk on kiloluk dambıllarla başladım. Sonra ayarlanabilir dambıl ve şimdi 5x5 rahat yapabilecek ekipmanım var. Ama tavsiyem bu plakaları alma tavsiyem döküm plaka. Bence para biriktir döküm al ömürlük olur. Benim şu an 170 kiloya yakın döküm plakam iki kısa bir uzun barım z barım kablo çekiş aparatı ile uzun barı dar tutuş t bar row var. Squat rack aldım gymholixten ve sehpa. Baya iyiyim hiç antreman kaçırmıyorum bence en iyisi ev.

evde deadlift zor ya. hem kilo yetmez hem de zemine kesin zarar verir. eve geçersem farklı rep aralıklarında 3row varyasyonu yaparım heralde.
    Ben yapıyorum. Şöyle yerde zaten tatmi var döküm plakada küçük olduğundan onu tahta kalaslar ile olimpik yüksekliğe çektim. Tahta kalas ve tatami birleşince sıfır ses. N11 de gördüm artık olimpik bar içinde döküm plaka yapmışlar geçen sene yoktu olsaydı takımı öyle kurardım. Bakalım belki seneye döndürebilirim. Ben mahalle aradı salonlarıda sevmiyorum çok barzo oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 13 Ağustos 2018; 0:40:13 >
  • Evde spor güç çalışması için güzel oluyor. Çünkü spor salonundaki motivasyon olmuyor evde spor yapınca. Bende olmuyor en azından spor salonunda kol falan bir sürü izole hareketleri severek yapıyordum evde tek başına yapınca yapası gelmiyor insanın en azından bende. Compound hareketlerde full ağırlık artırmaya uğraşıyorum evde çünkü beni daha motive ediyor. İzole kol omuz hatta hiç sevmediğim bacak gününü spor salonunda zevkle yapılıyor ama evde yapılmıyor. Sırf compound hareketlere yogunlasinca güç de artıyor. Bu da güç çalışması yapacak biri için güzel oluyor

Bu arada bench press'te en son 135 kg ile 5 tekrar yapmıştım sonra benchi bıraktım floor press'e sardım. Çok sevdim hareketi üst vücut deadlifti gibi bişey biraz pause yapınca özellikle. Çünkü kol yere temas edince momentum sıfırlanıyor deadlift gibi. Leg drive da olmadığı icib üst beden ile ittiriliyor

129 kg 5 tekrar bu

Bu da pauseli yaptığım 116 kg 6 tekrar

Spor salonunda bu harejeti yapsan dalga konusu olursun da evde yapılabiliyor :)

Bir de 2 sene önce kurdum burayı kafamda ufak tefek bench sehpasi falan alayim derken dallanıp budaklandı. Ama dolar kuru o zaman düşükmüş ucuza almıştım. Simdi çok pahali eger il değiştirip evi degistirirsem bunlari satip gittiğim yerde tekrar alırım diyordum fiyatlara bakınca alamayacagimi anladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 14 Ağustos 2018; 20:11:18 >

döküm ağırlık alırken dikkat etmemiz gerek bir şeyler var mı? uzun barla kısa bara aynı plakalar takılabiliyor mu çaptan dolayı?

Rudas spor vardi onlar plakalari kendi kafasına göre üretiyor diğer barlara uymayabiliyor bazen. Yani plakalari 2.54 cm e göre değil 2.5 cm e göre üretiyorlar. Ben de onlari dumbbell barina takip dumbbell olarak kullaniyorum o sebeble. Onun dışında standart plakalar hepsi birbirine uyar döküm veya vinil

Vinil kimseye önermem sadece uzun ömürlü olma olayi değil 80 kg vinil plaka 210 cm lik uzun bara bile zor sığar. Çok kalın oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 16 Ağustos 2018; 0:47:36 >

Kadın milleti ergen ruhlu adamlar için şu sporun önündeki en büyük engeldir herhalde. Karı-kız için yapanların asla belli bir noktaya gelememesi de bundan olsa gerek.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Ee neye sinirlendin biscolotayı mı sevmiyon

Orijinalden alıntı: bidüsün

Ee neye sinirlendin biscolotayı mı sevmiyon
    Sinirlenmedim. Sadece kadın milleti çok kolay etkilenebilen ve beklentileri çok düşük varlıklar. Bir zamanlar kadınları etkileyebilmek için über erkek olmak gerektiğine inandığım için kendime gülüyorum.

1 senelik bir vücudu beğenmeyecek çok az kadın var.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.