Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (2053. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Ne denirki o hareket hakkinda. Yarismasini bile duzenliyolar bi bildikleri var demekki ama benim bildigim fitness , vg falan yapiyosaniz hedefinizdeki vucut powerlifterci gibi degilse bence hic bi geregi olmayan bi hareket tam olarak suraya vuruyo bile diyemiyoruz olmasada olur olsada olur bence olmasin gereksiz

Trapez ve arka sırt konusunda bana çok şey kattı. Belkide onlar geri kaldığı için en çok etkilenen orası oldu. Artık sporda yapacağım egzersiz repertuarımı daha dar tutuyorum ben. Sırt/bel kilitleme konusunda Row'a etkisi oldu 75kg pendlay rowu deadlift sayesinde yapabilmeye başladım.
    Her vücuda her kompozisyona etkisi farklı olur tabi ki fakat deadlift, şuan yaparken en çok zevk aldığım hareket.

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Ben deadlift yerine şahsen rack pull yapmaya başladım 3-4 haftadır.deadlift yapmıyordum zaten sakatlık korkusuna.rack pull da gayet iyi bana kalırsa smith machine de yapıyorum ,salonda rack olmadıgı icin.

ben de yerden klasik deadlift hiç sevmem.
    o yüzden artık videodaki gibi yapıyorum.
    yukarıda kitleyemediğim için kalça ve arka bacak tamamen mahvoluyor, zaten en zayıf bölgelerim.

Orijinalden alıntı: delpieroalk

bcaa'ım tarihi bir ay geçmiş fark etmeden kullanıyordum bir şey de olmadı, ne kadar daha kullanırsam bir sıkıntı olmaz?

Yok mu bir bilen :(

Orijinalden alıntı: kivancokten4099

quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Ben deadlift yerine şahsen rack pull yapmaya başladım 3-4 haftadır.deadlift yapmıyordum zaten sakatlık korkusuna.rack pull da gayet iyi bana kalırsa smith machine de yapıyorum ,salonda rack olmadıgı icin.

ben de yerden klasik deadlift hiç sevmem.
    o yüzden artık videodaki gibi yapıyorum.
    yukarıda kitleyemediğim için kalça ve arka bacak tamamen mahvoluyor, zaten en zayıf bölgelerim.
    https://www.instagram.com/p/BPmLg8DBBJq/?taken-by=bigboikiv

Hocam ağırlıklı ters mekik ten sonra stif legged deadlifte biraz adapte olabilirseniz, klasik konvansiyonel deadlifte hızlı bir geçiş yapabilirsiniz.
    Ben hiç yapmazken en sevdiğim hareket oldu :D
  • Deadlift bence de cok guzel bir harelet ama teknigi iyi bilmek gerekiyor. Sakatlanma ihtimali yuksek çünkü.Ancak iyi teknikle yapınca en zevk veren hareketlerdendir. Çünkü en fazla agirlik kaldırılıp butun vücut çalışıyor neredeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

Clenbuterol hakkında bilgisi olan var mı ?

2 hafta kullandım. Piramit şeklinde 1-2-3-4 tablet olarak. Kalp ritmi +10 arttı. Spor sırasında pump hissi arttı. Kilom sabit kaldı ancak hafif incelme oldu. Sanırım su attı. Biraz da güç sağlıyor. Daha iyi nefes alıyordum.

Vikings
    Wrath of Northmen
  • Bu spordan sonra basit seker alinimi hakkinda tam bi bilgisi olan var mi?Ben uzum suyu muz falan tüketiyodum ta ki savas hocanin videosunu gorene kadar.

Savas Cebeciyoutube
    Antrenman Sonrasi Seker, Insulin Yukseltme. Hormonlar Nasil Isliyor
    https://m.youtube.com/watch?v=CbNz1FedBLs

Bazilari tuketin diyo savas hoca tüketmeyin diyo kararsiz kaldim bi gun tuketip bi gun tuketmicem galiba :D Sizin dusunceleriniz ne

Kan sekerine en yakin uzumdur. Uzum tuketebilirsiniz. Caniniz istiyorsa ( ki spordan sonra istemesi normal) uzum tuketin.

Insulin de grothw,adrenalin ve testostrron gibi gelisim saglayan bir hormondur.

Kan sekerinizi ve dolayli olarak insulini dalgalandirmak yerine spordan sonra dusen sekeri ve 2. Tip kas liflerinden 2B nin glikolotik parcalanmasindan sonraki harcamayi temin etmek icin, uzum yemeniz o kadar korkulacak birsey degildir.

Isin cok detayinada gerek yok , yiyin gitsin caniniz istediyse. Komplex seker ve fruktoz yemekten kacinin yeter.

Isin detayini savas cebeci de bilmez. Merak eden bir biyokimyaciya danissin bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Hoopppp orda dur bakalım delüqanlıı Savaş Cebeci'nin bilmediği bir konu var mı haa ????????

Savas Cebeci'yi severim fakat bazen konular spordan biyokimyaya kayinca, onu bilen kisiye danismayi tercih ederim.

Turkiye de polietilen posetleri, naylon sanabilecek ve bilmedigi halde iddalasan kimya profesorleri bile varken kimseye guvenesim gelmiyor :)

Isin icinde kimya varsa herkes salliyor tek emin oldugum bu :)

• Yaklaşık 1 ay sonra protein tozu almak istiyorum ama kalitesiz bir ürün alıp paramı sokağa atmak istemiyorum o yüzden şimdiden araştırma yapmaya başladım. Şuanda aklımda iki ürün var Optimum Gold Standard ve Weider Premuim Whey. Besin değerlerine bakınca protein miktarları arasında 0.9 gram var fark ama diğer değerlerde farklılıklar baya belirgin. Bu iki ürünüde kullanıp şu daha iyidir diyebilecek var mıdır? Aynı boyutlardaki kutuların arasında Weider 80 lira daha pahalı.
  • Nedir bu fitnesscilarin fruktoz dusmanligi be kardesim fruktozdan uzak dur furuktozdan uzak dur Allahin agacinda yetisen meyveden ne zarar gelir biraderim sacma sapan konusmayin meyveyle kilo alan yaglanan bi kisi gosterin fruktozu kesicekmisiz bak bak bak. Karpuz mevsimi gunde 1 kilodan fazla karpuz yiyorum kimse tutamaz valla bunu yazarkende chiqita muzumu yiyorum siz dombiliyseniz meyvenin sucu ney ? Kaciniz adam gibi glikoz surubundan uzak duruyo acaba onu dusunun.

• Fruktoz denilen şeker beynin bile ilk tercih ettiği şekerdir, bi arkadaşın dediği gibi üzüm şekeri bunun en iyi halidir. Kaldı ki meyvenin içinde yararlı bir çok yararlı şeyde mevcut, şimdi düşünün yediğiniz armut, portakal nasıl zararlı olabilir yav?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

2013 yaz spora baslamadan 6 ay once

Antalyada bambus diye bir yer var burasi fotografta ki yer orasi mi ?

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Jackson Teller kullanıcısına yanıt
    Evet antalyanin eski plajlarindandir yillar sonra tekrar acilmisti yandi ve tekrar kapandi

Bu arada tatli ve mesrubat bende hic yok 3-4 yildir ictigim mesrubat 5'i gecmemistir. Tatli da 4-5ayda falan bir canim isterse baklava yedigim olur.

Ha ben zevk almiyorum o yuzden, seven yer kimseye birsey diyemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.