Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1899. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

End of story
  • arkadaşlar ben bu protein olayını biraz abartıldığını düşünüyorum.

Kilomuzun 2 katı muhabbeti benim çok moralimi bozuyordu.Şimdi ise artık o kadar irdelemiyorum.Sadece biraz daha iyi beslenmeye çalışıyorum o kadar.

Zamana bırakıp denicem bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Orijinalden alıntı: Lex Cortez

quote:

Orijinalden alıntı: A2ad

Lise 3 talebeleri beni alıntılamasın tek bacagımla ebeveynlerini indirir kaldırırım

Bu vücutla mı hocam

Küçük azatı kaldır sen anten
    Bu mesaja eklenen görseller:

### DH Body Builders ###

Gardaş bi patlama sesi geldi camdan baktim ne diye goremeyince sonra foruma girdim burdanmis

BUMBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB aynen boyleydi patlama sesi

Burada daha iyi bence ?

### DH Body Builders ###

Spora baslamadan onceki halim hala bos isler pesindesiniz adam bilgisiz oldugumu gostermek icin spora baslamadan onceki halimi atiyor hahaha

Kadro guzel ama 15 yasinda gunde 3 kere masturbasyon yaptigindan sikayetci liseli, 6 yil spor yapip insaat iscisi gibi koldan baska birseyi olmayan dansoz zaman bukucu, 55 yasinda 19 yasinda cocugu tehdit edip adresi aldiginda sesi kesilen korkak dinazor. Bir iki tip daha vardi onlar eksik kaldi toplasin birbirinizi artilayin hayat amaciniz allahin unuttugu forumda sizin gibi basarisizlar tarafindan artilanmak :D

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Bu arada gencler atacak resim bitti muhimmatiniz kalmadi ben size yardimci olayim o killi erkek fotolari sakladiginiz galerinizi az daha karistirin orada acik adresim var. Kac kisisiniz 7 falan dimi? Internnette 1vs7 artik sarmiyor biraz cesaret toplayip zyzz falan izleyin evlerimiz de yakin toplasin 7 kisi bu konuyu ebediyete baglayalim bu kadar kin ve nefreti internette bosaltamazsiniz gelin size yardimci olcam.

Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Yaw ne boş adamsın . Ciddiyim . Bu nefret bu kıskançlık nerden geliyo anlamadım . Şurda herkesle atıştın , şuçu biraz kendinde arama vakti gelmedimi ? Diğer konularda da sürwkli birilerine laf atmalar . Konu vücut geliştirme flan da değil senin kendini beğenmişliğin , egon . "Ben ne dersem o kafasındasın" ancak dediğin herşey saçmalık . Hee o kadar bilgilisin yaptığın vücudu at desek "benim için güç önemli(kendini avutuyo)"dersin . Güç desek , tıkandığın hareketleri hemen bıraktığın çok açık . Güç için çalışan adam squat , dl yapmıyo.. Ayrıca İnsanalrın harcadığı paradan sanane ? Annesimsiin , babasımısın ? İstediği gibi harcar parasını . Demem o ki BOŞ YAPMA!

• Yaşım 22, boyum 1.67 / Tekrardan düzenli olarak başlayalı 6 ay oluyor. Önceden geçmişim var ara ara bırakıp başladım bu spora. Aralık ayından beri supplement kullanmaya başladım. Ara ara fotoğraf çekmiştim salonda, önce adaptasyon falan filan derken 2 ay kadar belli bir sisteme oturtmadan kafama göre çalıştım. Sonra bulk yaptım 2 ay kadar, bulkta kullandığım supplementler Whey + Kreatin. Şu anda da 1 buçuk aya yakındır definisyondayım, definisyonda kullandığım supplementler Whey + Bcaa + Pre Workout. 1 buçuk ay kadar daha definisyonda kalmayı düşünüyorum. Bu arada definisyon boyunca kastan kg kaybetmemeye çalışıyorum. Hedefim ilerde 75kg da parçalı bir vücut. Yani aslında hem iri hem de parçalı olmak istiyorum :) Telefonum 4s olduğu için çok net fotoğraflar çekemedim :)

Burada 65 kiloyum. Yeniden spora başladığım zamanlar ilk antrenmanlar. Tarih: 01.11.2015
    [simage] ### DH Body Builders ###

Burada Bulk'un son haftalarındayım 73.1 kiloyum. Tarih: 20.02.2016

### DH Body Builders ###

Burada ise Definisyondayım. 71.9 kiloyum. Definisyona gireli yaklaşık 1 ay dolmak üzere bu fotoğrafta. Tarih: 27.03.2016
     ### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 13 Nisan 2016; 13:38:49 >
  • ulan yorumları yazarken vücuduna bakda yaz be salonda geçirdiğinn süre neki??? en prof hoca gibi yorum yazıyorsun vücudun ortada zaten sen bu foruma yazma kardeş herkesin yararına olur.killer ın fotosunu paylaşmışsın zyzz ile de adamın vücudu senin vücuddan 3/5 gömlek üstün önce onun seviyesine gel sonra onunla dalga geç . tamammı a2ad

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

Yaşım 22, boyum 1.67 / Tekrardan düzenli olarak başlayalı 6 ay oluyor. Önceden geçmişim var ara ara bırakıp başladım bu spora. Aralık ayından beri supplement kullanmaya başladım. Ara ara fotoğraf çekmiştim salonda, önce adaptasyon falan filan derken 2 ay kadar belli bir sisteme oturtmadan kafama göre çalıştım. Sonra bulk yaptım 2 ay kadar, bulkta kullandığım supplementler Whey + Kreatin. Şu anda da 1 buçuk aya yakındır definisyondayım, definisyonda kullandığım supplementler Whey + Bcaa + Pre Workout. 1 buçuk ay kadar daha definisyonda kalmayı düşünüyorum. Bu arada definisyon boyunca kastan kg kaybetmemeye çalışıyorum. Hedefim ilerde 75kg da parçalı bir vücut. Yani aslında hem iri hem de parçalı olmak istiyorum :) Telefonum 4s olduğu için çok net fotoğraflar çekemedim :)

Burada 65 kiloyum. Yeniden spora başladığım zamanlar ilk antrenmanlar. Tarih: 01.11.2015

### DH Body Builders ###

Burada ise Definisyondayım. 71.9 kiloyum. Definisyona gireli yaklaşık 1 ay dolmak üzere bu fotoğrafta. Tarih: 27.03.2016
     ### DH Body Builders ###

Beklentin , 167cm/75 kg parçalı bir vücut derken 10-11% civarı ise bir kaç senede ulaşırsın sanırım yok 6-8% civarıysa, kür planın var herhalde?
  • "Bir iki tip daha vardı toplasın"ın içini dolduran mertxyz kardesim de gelmis. Yaverleri hemen artılamıs OLM madem burdasınız okuyonuz mesajımı erkek olsanıza biraz gelin diyorum çözelim tüm sorunları klavye arkasına saklanmayın?

Herkese saldırıyormusum? Forumda tek yaptıgım kendi gelisimimin konusunu acmak ve sorulan sorular kendi öğrendiklerimi yazmaktı. CESAJANS kendi gelisim konuma gelip ağzımı burnumu kırmakla tehdit etti adresi verince toz oldu, Sen seninle alakası olmayan konuda yazdıgım görüsümden sonra durduk yere beni "korkaklıkla" proteinsizlikten gerizekalıya dönüsmekle falan sucladın, killer alttire elite yazdıgım her mesajın altına beni alıntılama cesareti gösteremeden herkes de çok biliyor yazdı Liseli her mesajımı alıntılayıp bir liseliye yakışır mesajlar yazdı hiçbirine cevap vermedim. Ben de bu kadar boş adamın oldugu forumda yazmayı bıraktım.

Bu hafta dönüp bir iki kisiyi trolledim kapasitesizdin hala kapasitesizsin adamlara saldırıyormusum? Zilyon tane salon zilyon tane spor salonu olan ülkede adamın yanına gidip senden güçlüyüm diyen adamın ben olma olasılıgım ne? saldırıyorsun dedigin adamla belki aynı şehirde bile degiliz sence cidden yanına giden ben miydim bunun troll oldugunu anlayamadın mı? Diger adam da herkesin yazdıgına ben seni döverim diyen troll olta attım gelmedi herkes sizin gibi alabalık degil :D

Neyse gençler nüfusu 15 olan DH badibulders bölümüne son mesajım budur. Biraz yürek olsa klavye arkasında + basacagınıza az erkeklik gösterirdiniz, teklifim sonsuza kadar geçerli. 2 hafta önce, başlarken tek hedefim olan bench agirligini kaldırdım. Aynı gün kolumdan sakatlık yasadım. O günden beri de calisthenics yapıyorum ve kolum iyileşmesine rağmen aradıgım sporun bu oldugunu anlayıp bir daha vg'ye geri dönmemeye karar verdim. Şu andan sonra da yapmadıgım bir sporun forumunda klavye jokeylerini tımar etmeye harcayacak vaktim yok. Siz enerjinizi sizden iyi vücudu olan herkesi cücelikle sizden ağır basan herkesi form bozukluğuyla sizden farklı beslenen herkesi yanlıs yapmakla suçlayarak sizle aynı batakta üç beş kankanızla internette ego tamir etmeye harcamak yerine, nasıl daha iyi olurum hangisi doğru nasıl öğrenirim diye harcamadıgınız için gelişemeyeceksiniz yada steroidlere bulasıp daha da bataga gömüleceksiniz, yine de herkese başarılar diliyorum. Daha da bu bölüme mesaj yok kendi aranızda oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

quote:

Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn

Yaşım 22, boyum 1.67 / Tekrardan düzenli olarak başlayalı 6 ay oluyor. Önceden geçmişim var ara ara bırakıp başladım bu spora. Aralık ayından beri supplement kullanmaya başladım. Ara ara fotoğraf çekmiştim salonda, önce adaptasyon falan filan derken 2 ay kadar belli bir sisteme oturtmadan kafama göre çalıştım. Sonra bulk yaptım 2 ay kadar, bulkta kullandığım supplementler Whey + Kreatin. Şu anda da 1 buçuk aya yakındır definisyondayım, definisyonda kullandığım supplementler Whey + Bcaa + Pre Workout. 1 buçuk ay kadar daha definisyonda kalmayı düşünüyorum. Bu arada definisyon boyunca kastan kg kaybetmemeye çalışıyorum. Hedefim ilerde 75kg da parçalı bir vücut. Yani aslında hem iri hem de parçalı olmak istiyorum :) Telefonum 4s olduğu için çok net fotoğraflar çekemedim :)

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

Beklentin , 167cm/75 kg parçalı bir vücut derken 10-11% civarı ise bir kaç senede ulaşırsın sanırım yok 6-8% civarıysa, kür planın var herhalde?

Hedefim 75kg da %8 - %10 arası yağ oranı, şu anda da ölçüm makinesinde %9 çıkıyor ama çok inanmıyorum o sonuçlara

Bu arada a2ad i ey to ed diye okuyan tek ben miyim beyler adam azad çıktı lan lan o vücut ne aga Gözlerim kanadı atmayın lan yeter.Zaten en son biri gidip ağız yüz dağıtcak da yakında kimse yok herhalde

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğa Can -- 13 Nisan 2016; 18:08:51 >

Orijinalden alıntı: Doğa Can

Fakin swole @85kg BUBUBUBUBUBUBUUUMMMMMMMMMMMMBBBBBBBBB

### DH Body Builders ###

damn shoulders

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 15 Nisan 2016; 12:09:24 >

Orijinalden alıntı: Nehoo

Göğüsler eksik kalmış

Fotoda öyle çıkmış biraz.Artık benchten sonra pec fly da atıyorum makinede kası cidden hissediyorsun
    Yalnız sevindim lan ben kötü yorumlar bekliyordum ama Yapıcı yorumlar geldi
    Tek amacım 100 kilo olup iwanı geçmek ve Güce dengeyi getirmek.
    Light Side a beklerim beyler.We have deadlifts

Orijinalden alıntı: Doğa Can

quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

Göğüsler eksik kalmış

Fotoda öyle çıkmış biraz.Artık benchten sonra pec fly da atıyorum makinede kası cidden hissediyorsun
    Yalnız sevindim lan ben kötü yorumlar bekliyordum ama Yapıcı yorumlar geldi
    Tek amacım 100 kilo olup iwanı geçmek ve Güce dengeyi getirmek.
    Light Side a beklerim beyler.We have deadlifts

Iwanı zor geçersin kanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.