Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1608. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Hahaha bi insan ancak bu kadar gamsiz olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Executor06

Küre girersen güzel etkiler görürsün ama uçuk kaçık şeyler bekleme tabi. Ama genetiğin iyi, reseptörlerin fazlaysa başkasının yüksek dozda alamadığı etkiyi az dozda alman da mümkün. Yine de tek bir kür diye bir şey yok onu söyliyim, bi girersen sonu gelmez :)

Haha Eninde sonunda bulaşıcam. Genetiğim çok iyi kas yapmaya müsait. Haftada 2 kez falan gidiyorum uzun süredir. Ona rağmen gelişiyorum hala.

Kafamdaki soruda o işte. Yoksa bikere yapim tamam daha olmaz diye düşünseydim yarın girerdim küre. Ben de farkındayım. Bi kere başlarsam devamı gelir.

Nisan'a kadar max ne kadar yağ atabilirim bunu deniycem, 24-25 gün var. Max 1600-1700 kcal düşünüyorum, off günler 300-400 daha düşürürüm muhtemelen. %15 falanım, 10 olsam yeter.

kas kaybından korkmuyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

quote:

Nisan'a kadar max ne kadar yağ atabilirim bunu deniycem, 24-25 gün var. Max 1600-1700 kcal düşünüyorum, off günler 300-400 daha düşürürüm muhtemelen. %15 falanım, 10 olsam yeter.

kas kaybından korkmuyor musun?

İşler yolunda giderse bakarsın üstüne bile eklerim
  • quote:

The dark side awaits you

Testo kullandın mı hiç ?
    Cidden kullandın mı? Doğalsın sanıyordum.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    2014 ün sonunda bozdum çizgiyi :) 2014 ün çoğu spor ve diyetsiz geçti, hem kastan kayıp hem yağdan artış oldu. Spora motivasyon falan hiç kalmamıştı. Bu şekilde testo kürüyle eskiyi yakaladım ama dediğim gibi tek kürle bitmiyor hiç bir zaman. Şimdi definisyon kürü deniyorum. Sonra bulk kürü vs böyle gider bu iş.
  • quote:

2014 ün sonunda bozdum çizgiyi :) 2014 ün çoğu spor ve diyetsiz geçti, hem kastan kayıp hem yağdan artış oldu. Spora motivasyon falan hiç kalmamıştı. Bu şekilde testo kürüyle eskiyi yakaladım ama dediğim gibi tek kürle bitmiyor hiç bir zaman. Şimdi definisyon kürü deniyorum. Sonra bulk kürü vs böyle gider bu iş.

Deger mi girelim mi biz de :)))

İlk kür için her zaman en iyi etki göreceğin kür derler, ben çok basit bir kür yaptım, 12 hafta 500 uzun ester testo. 77den 86.5 a çıktım, bel 2 cm arttı, pct de 2 kilo su gitti (kas-yağ-su artışı anlaşılması açısından bunları yazıyorum) definisyon yaparken 1 kilo verdiğimde 1cm belim incelir normalde. Diyet motivasyonum falan pek olmadığından epey de dirty beslendim ama dediğim gibi yağlanmadım pek.
  • multipower mass gainer ürünü nasıl sizce?

haftalık sadece 500 testo basit bi kür, kür bile sayılmaz kür yapanlar için. Testoyu da kapatmaz zaten, o yüzden pct de pregnyl falan önerilmez. Bilmiyorum çok mu rahat davrandım ama pek umursamadım o yüzden. Artık ilerde görürüm inş nedir durum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 7 Mart 2015; 21:43:23 >
  • quote:

Yapmadım, definisyon kürünün pct den sonra yaparım diye umuyorum 2-3 ay sonra
    haftalık sadece 500 testo basit bi kür, kür bile sayılmaz kür yapanlar için. Testoyu da kapatmaz zaten, o yüzden pct de pregnyl falan önerilmez. Bilmiyorum çok mu rahat davrandım ama pek umursamadım o yüzden. Artık ilerde görürüm inş nedir durum :)

Yarisma hedefim olsa aslinda beni cok farkli bi noktaya tasiyacagini biliyorum. Dogal sinirima da yaklastim acikcasi. Ama arti ve eksileri dusununce yapmaya ikna olamiyorum. Bakalim hayirlisi.

Açıkcası artı ve eksilerini burada böyle yazmak istemem çünkü insanları özendirici olabilir. Zaten şimdiye kadar kür yaptım demememin nedeni insanların aklını bulandırmamaktı, sorulunca da söyledim napiyim :)
  • Bu arada Metformin i tü kaka gözü ile bakmayın bence okuduklarıma bakınca madde çok garip :)

Şuanda doğurhanlığı az bayanlara bile veriliyor hamile kalma yüzdesini artırdığı için:)

Aslında + etkilerine bakınca mucizevi şeyler yapıyor meret. İşte önceden yazılmıştı çok ucuz olduğundan ilaç firmaları poh pohlamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 7 Mart 2015; 22:07:26 >
     ### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ome r -- 7 Mart 2015; 22:26:59 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.