Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1606. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    85
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Sonunda deadliftte 200 ü vurdum 3 tekrarla

Sen yine kaşınıyor gibisin. Kendi düşen ağlamaz derler, ona göre.

zaten ağırlık az salonda, bench giren adamın ağırlıkları aldım 1 set gireyim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 6 Mart 2015; 16:52:51 >
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    tebrik ederim.darısı başımıza.

bu arada spora tekrar,salonda, başlıyorum inşallah.ağırlık istasyonunu sattım.bi ara komple spordan soğudum.bomboş yattım durdum.ayrıca yemeye de başladım.göbek şişti gene.bu 2 nedenden ötürü spora tekrar başlıyorum.önce 5x5 ile spora alışma yapacğaım sonrasında program hazırlayıp onun dahilinde gideceğim.burada da yazarım programımı
    DL, Squat gibi hareketlerde bana kalırsa 3x8 yerine 5x5 ya da 4x6 daha uygun. Ağır hareketlerde belli tekrardan sonra formu kaybetme tehlikesi oluyor. DL falan da malum formdan taviz vermeye gelecek iş değil.

@Fabrice Ağırlığı falan ona göre ayarlarım artık, zaten gücüm varsa artırıyorum, değilse yok. Geçen antrenman 130 u geçemedim mesela, belim falan hiç müsaade etmedi. Bugün baktım güç var, ben bu rekoru kırarım dedim eski rekor 180x5 idi bu arada, yazmıştım zaten forumda yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Arkadaşlar hiç bench press yapamıyorum, boş barla bile. Kollarım yukarı kalkmıyor. Ne yapmamı önerisiniz?

Bende 5-5 kilo anca takıyorum.Chest Press-Fly deneyebilirsin ilk.Biraz güçlenir gögüs bölgen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 6 Mart 2015; 18:17:11 >
  • Kesinlikle, uzun zamandir wrist curl yapiyorum, tutus gucunde bir faydasi olmadi ki (olduysa da azdir) bunu da tavsiye uzerine yapmaya baslamistim. Zaten dusununce farmer's walk'in daha etkili bir hareket oldugu cok net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 6 Mart 2015; 20:45:41 >
  • King is back. Tell a friend ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Beyler destekli barfiks makinasında geniş barfiks yaparken kolum aşırı yanıyor ve zorlanıyor. Önceden böyle değildi, bu hareketi programın sonuna aldıktan sonra aşırı yanma başladı ön kol ve biceps te. Kendimi resmen kaldıramıyorum. Destek kilosunu arttırmakta istemiyorum önceden aynı kiloyla çıkıyordum çünkü. Sizce sorun nerede ?

Omuzlarını ısıt

Ön kola fayda eder mi peki ?

Eder diye dusunuyorum hocam iyice bi ısıt bakalım omuzlarını bana da bildirirsen sevinirim bide öyle dene görelim

• merhabalar. ygs sonrasi yaza kadar(agustos sonu) spora baslamayi dusunuyorum universite kaydini yaptirdiktan sonra da yerlesecegim sehirde devam etmeyi dusunuyorum. sinav yuzunden cok kilo aldim ve gobek, baldirlar cok kalin gorunuyor rahatsiz oluyorum. yaza kadar aksatmaz isem ne kadar kilo verebilirim acaba ? vucut tipimi bilmiyorum ama mezomorf endomorf arasiyim sanirim tam bilemiyorum iri oldugumu soylerler. ve yeni baslayacagim icin nacizhane tavsiyeleriniz nelerdir ?

yaş 20 boy 190 kilo en son 97 idi. su anda 100 olmuşumdur. tesekkurler.

• 50 gr Yulaf
    200 ml süt
    2 tam 5 beyaz yumurta

300 gr bulgur
    330 gr tavuk
    300 gr brokoli

1 hafta böyle gideceğim, sonra bulgurdan kısıp tavuğa biraz yükleneceğim. Haftanın 4 günü satış danışmanlığı yapıyorum zaten. 7,5 saat desen Günde 350-400 kalori falan yakıyorum rahat. Bakalım 1 hafta sonraki kiloda ne değişiklik olacak. HIIT Cardio ile destekleyeceğim. Zaten Besyo için hazırlanacağım artık yaza kadar.
    Mesajından hiç body yapmadığını çıkarıyor ve var sayıyorum. Bu bağlamda mezo değil endosun büyük olasılıkla. Şöyle söylim yaza kadar istersen 97 den 85 e de inersin daha fazla da bu senin beslenmenle alakalı. Güzel bir diyetle istediğin rakama ulaşırsın ama sınav zamanı bu ne kadar doğru bilemem tabi.

Ama kaliteli yağlar enerji seviyenizi hep üstte tutar. (badem ceviz zeytinyağı omega3 gibi)
    Birşeyi değiştirmez beynin aktif çalışması için lazım olan karbonhidrat. Kafa basmıyor. Zaten herkes tecrübelerinden yola çıkarak cevap vermiş. Ben makrolarla ilerlediğim için konuşuyorum. Hani yağ birşeyi değiştirmiyor.

Orijinalden alıntı: mırmırcann

Birşeyi değiştirmez beynin aktif çalışması için lazım olan karbonhidrat. Kafa basmıyor. Zaten herkes tecrübelerinden yola çıkarak cevap vermiş. Ben makrolarla ilerlediğim için konuşuyorum. Hani yağ birşeyi değiştirmiyor.

Sizin bahsettiğiniz daha çok vücudun genel enerji seviyesiyle ilgili. Beynimizin fonksiyonu ise daha ayrı bir konu.

Beynimizin yaklaşık yüzde 60-70i yağdan oluşmaktadır. Bu yüzden beynimizin işlevini düzgün bir şekilde gerçekleştirebilmesi için yağ alımı çok önemli. Definasyon sürecinde günlük yağ oranının minimum (lbm x 0.35) olarak gösterilmesinin ana sebebi budur. Uzun süreli olarak bu orandan az yağ tüketmek beyinde ciddi sorunlara sebep olabilir. Bu konuda DHA ve Polyunsaturated yağlar büyük önem taşır. Bu yüzden de definasyon sürecinde bir sürü kişi somon balığı, avokado, yumurta, fıstık gibi içinde bol bol sağlıklı yağ bulunduran besinler tüketir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Atatürk -- 7 Mart 2015; 11:02:35 >
    "Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."
    -Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Benim demek istediğim tam anlaşılmamış galiba. Yağ alımı önemli ama istersen 100 gram yağ al yinede 150-200 gr karb tuketiyorsan kafan düzgün basmaz birşeye. Sonuç olarak beyin çalıştığında da kalori harcaniyor.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.