Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1604. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
    broksin i araştırdım

durum şu :

Etken Madde(ler):
    Efedrin hidroklorür 6.666 mg/5 ml, Gliseril gayakolat (Gayafenesin) 100 mg/5 ml

yani 4 ölçek almak gerekecek 1 şişe ortalama 1 hafta gider

broksin(4 ölçek) + caffeine 200mg + aspirin 500mg

ne olur merak ediyorum pazartesi sabah denemeyi düşünüyorum antremana aç gidiyorum zaten gitmeden 20-30dk önce alıp test edebilirim

Orijinalden alıntı: Ulas.

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Patience

eca yerine ca yapsak olmazmı ?

Turbulencia sendeki aspirin + kqafein etkisi nasııl ?

25 mg bile fazlaca yetiyormuş başlarda. Özellikle iştah kapatması dolayısıyla kullancam sanırım 10-15 saate kadar da uykuyu engelliyormuş. Bi okuyun derim >>https://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=12654

Efedrini broksin şuruptan mı alacaksınız?

evet

@Patience
    abi 25mg ilk kullananlar için yeterli patlamayı yapıyormuş, 1 ölçekte de 19.5mg var ona göre, 4 ölçek alırsan en iyi ihtimalle 3 gün uyuyamazsın demedi deme
  • Tehlikeli ilaclar efedrin falan. Anabolik bulasmak bile daha akillica bence. :) Bircok arastirma var ani olum riskine kadar icerdigini gosteren. Nitekim yasaklanma sebeplerinden biri de bircok uyarici uyusturucu madde kullanicilari ve yapicilari tarafindan kullanilmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kün tuğ bolgıl, kök kurıkan!
  • dahakathekiller7 D kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu ilaçlar müsabakalarda laınması yasaklandı evet tıpkı aferin teraflu forte vs gibi

Ama bunların satışı halen geçerli hatta kullanım için

Erişkinlerde: Günde 2-3 kez, her seferinde 15 mL (1,5 ölçek).

diyor. Ha tabi risk almamak gerek belkide

Bir ölçekte yani 5ml de 6,666mg olması gerek öyle yazıyor ilaç sitelerinde.

5ml de öyle ama o 1/3 ölçek yapıyor. Tam ölçek 15cc=15ml >>>
  • Bu arada ek bilgi

• Kolesterol konusu kafama takıldı son bir kaç gündür. Doktorlar bir insanın günde en fazla 250-300 mg kolesterol almasını söylüyor fakat biz bu sporla ilgilendiğimiz için sağlam beslenmek durumunda kalıyoruz yumurtasıydı etiydi vs. Sadece 1 yumurta sarısında 210 mg kolesterol var ve bu tek başına insanın 1 günlük kolesterol hakkını neredeyse dolduruyor. Öğlen ve akşam 150 gramdan 300 gram et yesek kırmızı etin 100 gramında 80, beyaz etin 100 gramında 60 mg kolesterol var ortalama 70 diyelim 300 gramda 210 mg eder. 210 etten 210 da sadece 1 yumurta sarısından(ki bazı arkadaşlar 2 tam yumurta yiyiyor) 420 mg etti. Gün içinde tükettiğimiz diğer yiyeceklerden ve protein tozundan vs de 60-70 gelse günde 500 mg kolesterol alıyoruz. Yani bir insanın günlük alması gerekenin 2 katı. Bunun uzun vadede kalp damar sağlığına bir zararı olur mu? Ben bu hesabı yaptıktan sonra yumurtaların sarısını yememeye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diroix -- 5 Mart 2015; 12:31:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Şimdi bu ilaçlar müsabakalarda laınması yasaklandı evet tıpkı aferin teraflu forte vs gibi

Ama bunların satışı halen geçerli hatta kullanım için

Erişkinlerde: Günde 2-3 kez, her seferinde 15 mL (1,5 ölçek).

diyor. Ha tabi risk almamak gerek belkide

Ben kisa bi sure denemis biri olarak soyluyorum. Vucut gelistirme icin degicrk bi ilac degl yaptigi en buyuk sey kalbi hizlandirmak. Nabiz cok yukseliyor. Bu her zaman da iyi bir sey degl cunku antrenmaninizi ya da cardio yu yatim birakmak durumunda bile kalinabiliyo. Kesinlikle cok gerekli degl bence.

Orijinalden alıntı: diroix

Kolesterol konusu kafama takıldı son bir kaç gündür. Doktorlar bir insanın günde en fazla 250-300 mg kolesterol almasını söylüyor fakat biz bu sporla ilgilendiğimiz için sağlam beslenmek durumunda kalıyoruz yumurtasıydı etiydi vs. Sadece 1 yumurta sarısında 210 mg kolesterol var ve bu tek başına insanın 1 günlük kolesterol hakkını neredeyse dolduruyor. Öğlen ve akşam 150 gramdan 300 gram et yesek kırmızı etin 100 gramında 80, beyaz etin 100 gramında 60 mg kolesterol var ortalama 70 diyelim 300 gramda 210 mg eder. 210 etten 210 da sadece 1 yumurta sarısından(ki bazı arkadaşlar 2 tam yumurta yiyiyor) 420 mg etti. Gün içinde tükettiğimiz diğer yiyeceklerden ve protein tozundan vs de 60-70 gelse günde 500 mg kolesterol alıyoruz. Yani bir insanın günlük alması gerekenin 2 katı. Bunun uzun vadede kalp damar sağlığına bir zararı olur mu? Ben bu hesabı yaptıktan sonra yumurtaların sarısını yememeye karar verdim.

Son 4-5 senedir yapılan araştırmalara göre yumurtanın içindeki kolestrolün iyi kolestrol olduğu ve kolestrolü yükseltmediği söyleniyor.

BB.comda 6 ay boyunca günde 12 tam yumurta yiyip test sonuçlarını paylaşan biri vardı ve sonuçları normaldi.

http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2015/02/10/feds-poised-to-withdraw-longstanding-warnings-about-dietary-cholesterol/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Atatürk -- 5 Mart 2015; 16:26:23 >
    "Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."
    -Mustafa Kemal ATATÜRK
  • broksini ictikten sonra 5-6 saat sigara icilmemesi gerekiyormus,icen varsa dikkat.
    Herhalde şu tıp aleminde üzerinde en çok çalışma yapılan ve en tartışmalı konuların başında kolestrol geliyor. Bu kolestrol sınırı 30 senelik hadise. Çıktığı yer de ABD hükümetinin diyet rehberi. Günde 300 mg. ile sınırlandırılması tavsiye ediliyordu. Ta ki yakın zamana kadar.

www.hurriyet.com.tr
    ABD hükümetinin hazırladığı diyet rehberinden kolestrol sınırı çıkarılıyor
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28263624.asp

Son dönemde yapılan araştırmalarda şekerin kolestrolden çok daha tehlikeli olduğunu ortaya koyuyor. Siz yine de abartıp günde 10 tam yumurta yemeyin ama kolestrolü öcü gibi de görmeyin. Asıl şeker (=zehir) ve tabi karbonhidrat konusunda dikkatli olmakta fayda var.
    Vallahi karışmak istemem ama vücuda durduk yerde noradrenalin salgılatmak çok parlak bir fikir olmayabilir. Tansiyon yükseltir bu ilaçlar. Üstüne bir de idman sırasında ister istemez tansiyon yükseliyor, hele ağır compound hareketlerde valsalva manevrası yapıyorsak. Bir yerden bir anevrizma pörtler, bir sakatlık çıkar Allah korusun. Ben de koyu bir kahve içiyorum bazen ama 5 kilo fazla kaldırmak için ilaç içmeye mesafeli yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Fabrice

Herhalde şu tıp aleminde üzerinde en çok çalışma yapılan ve en tartışmalı konuların başında kolestrol geliyor. Bu kolestrol sınırı 30 senelik hadise. Çıktığı yer de ABD hükümetinin diyet rehberi. Günde 300 mg. ile sınırlandırılması tavsiye ediliyordu. Ta ki yakın zamana kadar.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/28263624.asp

Son dönemde yapılan araştırmalarda şekerin kolestrolden çok daha tehlikeli olduğunu ortaya koyuyor. Siz yine de abartıp günde 10 tam yumurta yemeyin ama kolestrolü öcü gibi de görmeyin. Asıl şeker (=zehir) ve tabi karbonhidrat konusunda dikkatli olmakta fayda var.

Amerikan kalp derneği olucak kardeş.

verdiğin kaynak çöp ama yazılanlar doğru.

O deneyim vücuduma abuk subuk şeyler sokmama konusunda bana iyi bir ders olmuştu.
    "Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."
    -Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Arkadaslar oneriyormusunuz

BCAA MATRIX'i yoksa baska oneriniz var mı ?

### DH Body Builders ###

Besin bilgileride sunlar

### DH Body Builders ###

Yunan askerlerinin 3 katı kadar işgalci kuvvetle şafakta umutsuz Atinalılar düşünülmez olanı yaptılar. Saldırdılar.Denizde geçen bir aydan sonra gemilerini karaya çıkaran yorgun perslilere saldırdılar. Onlar savaş kamplarını kuramadan ve askerlerini temin edemeden saldırdılar.. Ve bu deli stratejinin mimarı kimdi ? Az bilinen Atinalı bir asker.. Kendi adamları ona Themistokles diyor. Perslilere şok Atinalı saldırısını tattırdı.
  • Beyler destekli barfiks makinasında geniş barfiks yaparken kolum aşırı yanıyor ve zorlanıyor. Önceden böyle değildi, bu hareketi programın sonuna aldıktan sonra aşırı yanma başladı ön kol ve biceps te. Kendimi resmen kaldıramıyorum. Destek kilosunu arttırmakta istemiyorum önceden aynı kiloyla çıkıyordum çünkü. Sizce sorun nerede ?

Orijinalden alıntı: Krone

Beyler destekli barfiks makinasında geniş barfiks yaparken kolum aşırı yanıyor ve zorlanıyor. Önceden böyle değildi, bu hareketi programın sonuna aldıktan sonra aşırı yanma başladı ön kol ve biceps te. Kendimi resmen kaldıramıyorum. Destek kilosunu arttırmakta istemiyorum önceden aynı kiloyla çıkıyordum çünkü. Sizce sorun nerede ?

Omuzlarını ısıt

Orijinalden alıntı: _Sniper

quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Beyler destekli barfiks makinasında geniş barfiks yaparken kolum aşırı yanıyor ve zorlanıyor. Önceden böyle değildi, bu hareketi programın sonuna aldıktan sonra aşırı yanma başladı ön kol ve biceps te. Kendimi resmen kaldıramıyorum. Destek kilosunu arttırmakta istemiyorum önceden aynı kiloyla çıkıyordum çünkü. Sizce sorun nerede ?

Omuzlarını ısıt

Ön kola fayda eder mi peki ?

sadece caffeine 200mg tablet + aspirin 300mg yapacağım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.