Bildirim
### DH Body Builders ### (1465. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: farukaan
quote:
Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY
beyler az önce 9 taksit le 189 tl ye Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr ÇİLEKLİ + Shaker 700 ml aldım netten bakalım yarın gelir sanırım elime..
Bende suplamentler.com'dan çukulatalısını aldım,tadı harika
Hayırlı olsun çukulatalı kötü dediler diye almadım be nsuyla karıstıracagım cünkü sen sütlemi karıstıracaksın?_____________________________ -
ben tadini cok begendim,antremandan sonra suyla gece yatmadan once sutle iciyorum.ama suyla daha guzel oluyor tadi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mutluluk;Oğlumun,babacım seni çoook özledim diyebilmesidir... -
quote:
Orijinalden alıntı: farukaan
ben tadini cok begendim,antremandan sonra suyla gece yatmadan once sutle iciyorum.ama suyla daha guzel oluyor tadi..
neyseki 2 tane almamısım önümüzdeki ayda ondan alırım :D_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
1 ton leg press mi?oha yani
youtubeda meşhur videoları var hepsinin, 800lbs squat & deadlift , 1 ton leg press -
O zaman tam bi hesap yapamıcam yani, teşekkürler _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KayzerSozze
Arkadaşlar merhaba, ben spora başlayalı 2 ay oluyor. Ama spora başlamadan önce de evde p90x tarzı homefitness programlarını uygulamıştım ham bir vücudum yok. Şimdi benim aklıma takılan soru bazı yerlerde full body daha verimli diyorlar ben şu an haftada 4 gün her bölge için 4'er hareketten split program uyguluyorum. Gelişim de var ilk ay daha iyiydi tabii bu ay biraz yavaşladı. Sizce split devam mı etmeliyim yoksa full body'e mi geçsem. Son olarak göğüs omuz 2'şer 3'er santim gelişirken kollar 1'er santim gelişiyor bu normal midir? Normal değilse kollarra biraz daha ağırlık vereyim.
?_____________________________ 
-
beni de ekleyin tekrar başlıyorum:))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beni de ekleyin.8.5 aydır devam ediyorum. _____________________________ -
Bayram sonrası omzumu kontrole gideceğim sıkıntı yoksa artık başlamayı umuyorum. Hala bazen sızlama oluyor moralimi bozuyor o olay. Ne illet bir şeymiş bu arkadaş. _____________________________ 
Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby.. -
Presslerde kilitlemeyi gelistirmek icin overhead extension mi pushdown mu onerirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kreatin aldım ama yükleme işi bana saçma geliyor o yüzden 2 gündür sadece 5 gr kullanıyorum yükleme şart mı illa ? _____________________________ 
-
Ultimate Prostar + ON Creatin 300g'ı 153 liraya kargo beleş şekilde aldım.
50 lira n11 kuponu, 20 lira n11 anında indirimi, 1 küsür lirada puanlardan geldi. Felaket uygun bir fiyata geldi.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Halfmoon37
Kreatin aldım ama yükleme işi bana saçma geliyor o yüzden 2 gündür sadece 5 gr kullanıyorum yükleme şart mı illa ?
Bir makalede okumuştum aman aman bir farkın olmadığını yazıyordu. Benimde açıkçası pek mantığım almıyor yani 1 hafta 20 küsür gram al sonra 5 5. Ne bileyim ben öyle kullanmayacağım yani. 5 gr. günlük almak yeterlidir diye düşünüyorum._____________________________ -
Turnayı gözünden vurmak bu olsa gerek.
Turnayı gözünden vurmak bu olsa gerek.
Sorma hocam, pek niyetim yoktu başta ama 70 lira indirim olunca atladım hemen. Hemen hemen yurt dışı fiyatına denk geldi. Ama düşün 71 lira indirim bile yurt dışından ucuz olmasına yetmiyor. Yemin ederim yolunuyoruz ya._____________________________ -
Çare AMARİQAAA 
arkadaşlar 4 aydan beri ilk defa 1 tane midye yedim şimdi canım 1 tane bira yada şarap istiyor sizce hangisini içmeliyim yarın alacamda sadece 1 bardak şarap yada bir tane bira
yani karbonhidrat kalori degerleri , şeker değerleri ve varsa yag oranlarını bilen bir arkadas yazabilirmi rica etsem hani cok bilgili olması yararıma olur cünkü 4 aydır hiç süremedim ağzıma ilk defa bir ödül alacağım :)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: OzMeN OzzY
arkadaşlar 4 aydan beri ilk defa 1 tane midye yedim şimdi canım 1 tane bira yada şarap istiyor sizce hangisini içmeliyim yarın alacamda sadece 1 bardak şarap yada bir tane bira
yani karbonhidrat kalori degerleri , şeker değerleri ve varsa yag oranlarını bilen bir arkadas yazabilirmi rica etsem hani cok bilgili olması yararıma olur cünkü 4 aydır hiç süremedim ağzıma ilk defa bir ödül alacağım :)
Hocam hangisini istiyorsa canınız için gitsin, zaten 1 bardak içeceksiniz böyle sıkıntı yapmayın kendinize.._____________________________ Earned Not Given http://steamcommunity.com/profiles/76561198120667111/
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt