Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Ağırlık çalışırken hangi ayakkabıyı giydiğimiz önemli mi?

www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    http://www.decathlon.com.tr/ekiden-50-kou-ayakkabisi-id_8181257.html

Bunlardan almayı düşünüyorum ama düz tabanlı ayakkabılar daha mı iyi olur yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 1 Ağustos 2014; 0:00:27 >

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Ağırlık çalışırken hangi ayakkabıyı giydiğimiz önemli mi?

http://www.decathlon.com.tr/ekiden-50-kou-ayakkabisi-id_8181257.html

Bunlardan almayı düşünüyorum ama düz tabanlı ayakkabılar daha mı iyi olur yoksa?

Açıkçası ben converse ile daha iyi antreman yapıyorum gibi geliyor. Özellikle squat yaparken converse ile daha iyi yaptığımı fark ettim. Koşu bandına falanda pek çıkmadığım için converse ile gidiyorum artık salona ben.
  • Squat, Deadlift, Lunge yapıyorsanız ayağınızda hava yastıklı, yumuşak tabanlı bir ayakkabı tercih etmeyin. Özellikle koşu ayakkabıları ile basket ayakkabılarını hiç tavsiye etmem. Converse chuck taylor memlekette kolay bulunabilen iyi bir seçenek. Herhangi bir hava yastıksız, sert ve geniş tabanlı bir ayakkabı da alternatif de olabilir. (örnek olarak Adidas Samba).

Profesyonel ağırlık ayakkabıları da var isterseniz. Topuklar az biraz yüksek oluyor. Bunlar squat için iyi, ama deadlift için optimal değil (DL için düztaban bir şey ideal). Ama onları da sadece salonda giyersiniz, bir de bulması zor. Bir örnek olarak Adidas - Adistar Weightlift diye aratırsanız gugıl'da şeklini şemalini görebilirsiniz.

• önce yeşilçay + 5gr bitter
    15dk sonra kola kahve aspirin

nox + termojenik + patlatıcı
    efedrinimde olaydı uçururdu

dipçik: kalbe biraz fazla yüklenir
  • myfitnesspal kullanan var mı?

istediğim Carb,fat,protein oranlarını giremiyorum otomatik düzeltiyor nasıl üstesinden gelicem bu sorunun ?

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

Adam akıllıdan kastına bağlı.
    Süt peynir kuruyemiş.

Adam akılladan kastım yani şöyle bir vücudun daha hacimsizi gibi şuan vücudumda fazla yağ yok 2-3 sene boks gibi sporlar yaptım ama hiç bu tip bir sporla uğraşım olmammıştı 15 gün önce başladım daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum lor peyniri yememi tavsiye etmişlerdi onu yiyorum akşamları tavuk-ton balığı gibi şeyler yemeye çalışıyorum 15 gün öncesine kadar kola ıvır zıvır alkol falan çok yer içerdim onlarıda bıraktım..
    1 yılda adam akıllı olmaz o zaman. Sen kaç yılda olacağını boşver çalışmana devam et. Sanki istediğin vücuda sahip olunca bırakacak mısın spor yapmayı(evet diyorsan bırak şimdiden boşa uğraşma vakit kaybı).

Orijinalden alıntı: Magnetic Monopole

1 yılda adam akıllı olmaz o zaman. Sen kaç yılda olacağını boşver çalışmana devam et. Sanki istediğin vücuda sahip olunca bırakacak mısın spor yapmayı(evet diyorsan bırak şimdiden boşa uğraşma vakit kaybı).

Şimdi çok hevesliyim ya ondan soruyorum yoksa bırakacağımdan değil
  • Bodyweight yapmayi dusunuyorum 1 ay boyunca sonra fitness'a baslayacagim duzenli programlari var mi onereceginiz site? Benim baktiklarim sadece hareketleri gostermis kac dk filan set arasi dinlenme kac set bunlar yok boyle bildiginiz varsa yardimci olsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla tansiyon şeker yerlerde olur dürterler böyle haberin olmaz öbür tarafdan VIP hizmetleri gelir alır götürür Şaka şaka 2 saat 3 saat önce ne varsa götür cidden aç karınla tepe taklak olursun toplayamazsın.

Kaldırırsın şöyle hafif şiddet çok tekrar ramazandaki gibi 50 kg benchmi yapıyorsun düşür 25e 12 tekrar 4 set kardiyo etkisi.

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Orijinalden alıntı: WanZei

Çok zahmetliymiş yahu ben yulaf+süt götürüyorum annem babam dalga geçiyor köyde atlar bile yemiyor bunu diye.

At muhabbeti bizde de oluyor ya. Bugün bende üşendim sütle yedim, yumurtaları da haşladım yedim sarı marı ne varsa gömdüm.

Aç karınla antreman kaldırabilir miyiz ya acaba? Bacak günüm yarın birde, yemek yediğim zaman bile antreman sonrası bayılacak gibi oluyorum, yemek yemeden gitsem ölürüm diye düşünüyorum. Sormak hata aslında boşver yemek yiyip gideyim ben. İşimi de sonra hallederim artık.

sabah uyan öyle git. o kadar güzel oluyorki gh tavan max yağ yakımı yanında birde testo tavan
  • Aynen ben bugün bunu gördüm. Çay bile getirdiler sabah bir ben vardım bir kuzenim. Acayip güzel oldu, artık sabahları gideceğim.

Set arasında kahvedeki amcalar gibi çay yudumladım. Mükemmeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 1 Ağustos 2014; 16:35:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bestanden

Asprin neden ?

anlık metabolizma hızlanması yaşatıyor, ödem atma ve damar açıcı etkisi de var genelde her sporcunun günlük yarım ya da 1 alması tavsiye edilir ama ben nabzı hızlandırdığı için alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Yağ oranımın %15'e düşmesini 250 gr ekler ve 1.5 kaşarlı döner dürüm ile kutladım.

olmamış, texas smokehouse burger + 12li soğan + kanat + ranch olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Asprin neden ?

anlık metabolizma hızlanması yaşatıyor, ödem atma ve damar açıcı etkisi de var genelde her sporcunun günlük yarım ya da 1 alması tavsiye edilir ama ben nabzı hızlandırdığı için alıyorum

protein sentezini engelliyor ama
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.