Bildirim
### DH Body Builders ### (1858. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
Giriş
-
Tavsiye edeceğiniz Whey protein tozu var mı?
Satın alabileceğim güvenilir site önerisi de alabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 16 Şubat 2016; 22:50:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
Tavsiye edeceğiniz Whey protein tozu var mı?
Satın alabileceğim güvenilir site önerisi de alabilirim
Bütçe ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ One day, I'm gonna tell myself I MADE IT... -
Fiyatlara pek hakim değilim biraz bakındım da amma artmış fiyatlar ya
250-300 Tl'ye kadar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 16 Şubat 2016; 23:12:11 >
Protein7 sitesinde hazir paketler var ana sayfada , fiyatlari tek satilanlara nazaran biraz daha uygun .Ben suan Xpro Whey Complex + Xpro Creatine 500gr kullaniyorum memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 16 Şubat 2016; 23:20:11 >
quote:
Orijinalden alıntı: Draqonn
Fiyatlara pek hakim değilim biraz bakındım da amma artmış fiyatlar ya
250-300 Tl'ye kadar..
O fiyat aralığında olsam nitrotech alırdım muhtemelen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ One day, I'm gonna tell myself I MADE IT... -
Tavsiyen için teşekkür ederim aslında normal whey mi yoksa complex mi alsam karar veremiyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa minnettar kalırım.
Teşekkürler tavsiyen için bakacağım
@Lex Cortez
_____________________________ -
Deadlift: 4x6 - 90 kg, yere koymadan. Patır patır artacak inşallah. Plato aşmak gibisi yok. _____________________________
Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır. -
İnsanımız neden fıtık ameliyatına karşı?aman ameliyat olma diyor herkes.peki diyorum bu ağrı nasıl geçecek?cevap yok.babam çok gitti sahte doktorlara,biseyler sürdü etti.gene fıtık gene fıtık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team -
Ooooo yürüyen testo helal çok takılmıyon bu aralar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Konuya bir göz gezdirdim de seviye yükselmiş gibi sevindim _____________________________ Earned Not Given http://steamcommunity.com/profiles/76561198120667111/ -
Beyler seated cable row yerine ne yapabilirim ?
Barbell row, t bar row, dumbbell row. _____________________________ -
ucuz yollu koku yapmayan f/p shaker önerisi alabilir miyim? _____________________________
\( •_•)_† -
quote:
Orijinalden alıntı: RoyalSalute
ucuz yollu koku yapmayan f/p shaker önerisi alabilir miyim?
Plastiklerin hepsi koku yapıyor
Arkadaşlar Optimum Gold Whey alacaktım ancak aromasına karar veremedim daha önce kullananlar aroması hakkında yardımcı olabilir mi? _____________________________ -
Extreme milk chocolate
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
protein7.com
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 gr Fiyatlarıhttp://www.protein7.com/optimum-gold-standard-whey-protein-tozu-2273-gr-3.html
Şurdan almayı düşünüyorum ama dediğiniz aroma yok sanırım burda Double Rich Chocolate olsa olmaz mı
Arkadaşlar bişey sorcam.Ben önceden hiç proteinli ürünlerden tüketmiyodum şimdi hergün 140gr civarı protein tüketmeye başladım,ağırlıklı olarak lor,yumurta,tavuk,bulgur,mercimek tüketmeye başladım,önceden bu ürünleri çok yemezdim hele tavukla loru hiç yemezdim.Şimdi ben bu şekilde beslensem ama hiç ağırlık çalışmasam kas oranında artış olurmu,proateinin kas yaptığını biliyorum,vücut şeklimde az yada çok farklılık olur mu? _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt