Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

quote:

quote:

quote:

1 haftadır başladım. Geç yatan biriyim , şimdi gece 2'de , 3'te acıkacağım. 2-3 tane armut , elma vs. yiyorum tutmuyor sanki dahada acıktırıyor. Dün yine 2 tane armut yedim , dahada acıktım 1 kutu konserve ton balığı yedim yanında da sadece 1 lokma ekmek yedim ancak öyle tuttu beni. Gece yiyeceğim doyurucu yiyecekler neler? Mümkünse tuzlu/sebze olsun.

Beyler bir el atın , Valla şimdi çeyrek ekmek sucuk ekmek yedim. Yarınlarım için...

Arkadaşlar lütfen yardım edin , gece bir şeyler yemeden duramıyorum.

Ayıp ama.

Dostum öncelikle erken yat diyerek başliyim.Sporcu dediğin adamın gece hayatı olmaz olursda çok nadir olur.Sporcu adam erken yatar erken kalkar sabahlamak falan tüm sporlara ters birşey insan vücuduna ters olduğu için.Dolayısıyla erken yat karnın tokken uyumuş olursun.

Eğer yok yinede yemek yemeden yatamam dersen protein tozu kullanıyor musun bilmiyorum ama ben akşamları çok acıkırsam toz içiyorum böylece gece boyunca vücudun protein ihtiyacını karşılıyor ve çok fena bir şekilde tok tutuyor.

Hocam tavsiyeler için sağol ama yapacak bir şeyim yok bu konuda.İş yok , okul yok.Hadi 1 saat daha oturayım , 1 saat daha derken saat bir bakıyorum 5 oluyor. Yani erken yatmak çok zor benim için.Toz kullanmıyorum bu arada , maddi gücüm yetmiyor zaten toz almaya.

Valla 5'e kadar oturuyosan haklısın acıkmakta o konuda bişey diyemem.Ama akşam yemek yemek çok sağlıksız.Çünkü uyuduğun süreçte metabolizman çok yavaşlıyor yediklerini yakamıyorsun dolayısıyla yağ olarak depolanıyor.Çok tutamazsan beyaz leblebi ye su iç

Sütte içebilirsin.Ayrıca kahvaltını çoook iyi bi şekilde yap, dolu yap yani öyle geçiştirme etkisini görüceksin.

birde akşam yemeğinden sonra meyva yemeni tavsiye ederim elma tok tutma konusunda başarılı.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Tekrar sağol hocam , 2 elma atarım o zaman akşam yemeğinden sonra. Acıktım mı da yapacak bir şey yok yazdığım gibi çeyrek ekmeğe ton balığı koyar yerim.

Kilon az ise gece yiyebildiğin kadar ye zaten
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Ekmek arası yaptığım zaman çeyrek ekmekten daha az yapıyorum ben. En iyisi 2-3 kutu ton balığı alayım , 2 günde 1'de kepek ekmeği alırım. Acıktıkça çeyrek kepeğe ton balığını koyar yerim.Domatesi , marulu vs.

Ton balığını ekmeksiz yemeye çalış derim direkt ton balığı salatası yap üzerine 1 galete tamamdır bu iş . Her gün çeyrek iyi ama ben o kadar bile tüketmiyorum :)

Orijinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

ayın 23 ünde 1.5 ayım bitiyor. Nerden nereye, hala yolun cok basindayim ama 1.5 ay boyunca hic bir sekilde aksatmadim, en basta ne program belirlediysem o. 53 kg idim şuan 59.3 kiloyum. Amacım bir 6 kilo daha almak. Hatta 1 cm boy attim, gözle gelişir gelişme var görenler omuzların genişlemiş adam olmussun diyor. Göğüslerim belirginleşti, karnım şekillendi adonisler belli etmeye başladılar kendilerini kollarım şişti eski halime göre. Başlangıç programım bitti programı 2 ye böldük. Şunu anladım ki bu sporda herşey disiplin, disiplin ,disiplin. Günde miden bulanma pahasına 8 yumurta beyazı yiyeceksin mesela en basitinden. ( Şuanda kendime tencere tencere lapa pilav yapıyorum ) Gelişmeyi görünce insan daha da bir azimleniyor.

besleme programını verirmisin? bende 55 kilo civarlarındayım

Hocam, okullar başladığı için programda biraz değişikliğe gittim...

Programım öyle çok şaşalı değil,

Günde 8 yumurta beyazı ( 4 sabah kahvaltisinda 4 gece yatarken )
    her öğüne yerleştirilmiş günde 500-750 ml tam yağlı / yarım yağlı süt.
    Günde en az 2 tabak lapa pilav ( idman öncesi ve sonrası ) Lapa pilav yerine makarna, bildiğimiz pilavda olabilir ama çok yağ ve tuzdan kaçınmak lazım.
    İdman sonrası 160-200 gr ton balığı veya tavuk veya et

Akşam anamın yaptığı yemeği sonuna kadar tüketmek Ve önüme ne gelirse öğütmek Bol bol ekmek tüketmek, kahvaltıyı 45 dk boyunca yapmak ( kahvaltı çok önemli )

Okuldan bahsetmiştim şimdi okullar açıldığı için sabah 45 dk kahvaltı lüksüm olmayacak o yüzden Eti den '' Lifalif '' adlı kahvaltılık ı yiyorum. 100 GR ımında yaklaşık olarak 70 gr karbonhidrat ve 10 gr protein var. Sabah okula gidene kadar idare ediyor. Okulda tahminimce yemekhane de yerim, sabah yediğim 4 yumurtayı da bir araya sıkıştırırım.

Salonda ki hocamın bir sözü vardır ( Tek oturuşta 3 KFC kovasi yiyen bir insan ) YEMEKTEN UTANMA,ÇEKİNME

Lifalifden bahsetmen çok işime yaradı sağol sade yulaf kötü oluyordu bunun meyvelisinin tadı iyidir heralde
  • Arkadaşlar bi sorum olucak sizce Biceps ve triceps'i aynı gün mü çalıştırayım yoksa göğüs-biceps ve omuz-sırt-triceps şeklinde yapayım yada göğüs-omuz,biceps-triceps, sırt falan mı yapayım bana bi yontem soylermisiniz çıkamadım bi türlü işin içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBigStar

Arkadaşlar bi sorum olucak sizce Biceps ve triceps'i aynı gün mü çalıştırayım yoksa göğüs-biceps ve omuz-sırt-triceps şeklinde yapayım yada göğüs-omuz,biceps-triceps, sırt falan mı yapayım bana bi yontem soylermisiniz çıkamadım bi türlü işin içinden

1. Göğüs - Triceps

2. Sırt - Biceps

3. Bacak-Omuz ?

4. Off

5. Karışık cardio stretching vs

Bu squat ne kadar değerli bir hareketmiş böyle, body nin temel hareketlerinden ve en önemlilerinden sayılıyor. Vucudu komple çalıştırıyormuş biraz araştırdım nette, bu akşam çok üstüne duracağım antremanda squat için

Tam ve yarım squat yapılıyormuş, teknikleriniz nedir bacakları ne kadar açıyorsunuz squat da ?

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Selamlar

Bu squat ne kadar değerli bir hareketmiş böyle, body nin temel hareketlerinden ve en önemlilerinden sayılıyor. Vucudu komple çalıştırıyormuş biraz araştırdım nette, bu akşam çok üstüne duracağım antremanda squat için

Tam ve yarım squat yapılıyormuş, teknikleriniz nedir bacakları ne kadar açıyorsunuz squat da ?

bende ilk defa geçen hafta yaptım bakalım korkuyorum biraz ağır çalışmaktan.Bel fıtığı olma riski var yanlış yaparsan.Çok dikkatli yapmak lazım.
  • Arkadaşlar 6.6.2011 de başladım yaşım 17 -18 e giricem sayılır.Boyum 1.71 kilo 60.Protein ve Aminoasit gibi hiçbir takviye kullanmadım 2-3 ay sonra başlıcam kullanmaya.Bu süre içinde iyi gelişmişmiyim.?
    Bu konuda uzman arkadaşlar eksiklerimi belirtebilirimi.
    Fotoğrafda kafamı sildim malum burası Dh

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Selamlar

bende ilk defa geçen hafta yaptım bakalım korkuyorum biraz ağır çalışmaktan.Bel fıtığı olma riski var yanlış yaparsan.Çok dikkatli yapmak lazım.

bende yeni başladım, çok ağıra girmek için uzmanı olmak lazım teknik bir hareket hafif ağırlık ile gireceğim akşam squad a ama çok yararlı olduğu söyleniyor hatta baba egsersiz falan diyorlar nette araştırdım biraz

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Arkadaşlar bi sorum olucak sizce Biceps ve triceps'i aynı gün mü çalıştırayım yoksa göğüs-biceps ve omuz-sırt-triceps şeklinde yapayım yada göğüs-omuz,biceps-triceps, sırt falan mı yapayım bana bi yontem soylermisiniz çıkamadım bi türlü işin içinden

1. Göğüs - Triceps

2. Sırt - Biceps

3. Bacak-Omuz ?

4. Off

acemi bir arkadaşı göğüs triceps ile başlatman yanlış göğüs hareketlerinde tricepsden yardım alındığı için triceps antrenmanı sekteye uğrar sonra neden kolum büyümüyo der

uygun kas grubu bölersek

göğüs biceps neden biceps diye sorarsanızda göğüs hareketlerinde biceps hazır hale gelir bir nevi ısınma gibi
    bacak-kalf ( ama acemiysen bacak-omuz)
    off
    sırt-trapez-arkakol
    omuz yada bir off daha yap omuz ve karın yap tabi üst alt baya uzun çalış

ben 1 gün oblik 1 gün karın çalışıyorm 2 aydır böyle keşke 1 senedir böyle yapsaydım yoksa çabuk yağlanıyo erkeklerde bel vs. 2 günde 1 wrist curl reverse wrist curl ihmal etme her ayda dumbell ile aynı hareketi yapma bir ay halter ile wrist curl yap oturarak 1 ay tek dumbell ile diğer ay çift dumbell ile karıştır şaşırt geliş işte bu kadar

quote:

quote:

Selamlar

bende yeni başladım, çok ağıra girmek için uzmanı olmak lazım teknik bir hareket hafif ağırlık ile gireceğim akşam squad a ama çok yararlı olduğu söyleniyor hatta baba egsersiz falan diyorlar nette araştırdım biraz

arnold kitabında "squat yapmamış bir bacak gelişemez"diye bahsediyordu.Bacağın en temel hareketiymiş ama ben 10 aydır ilk defa yapıyorum.

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

1. Göğüs - Triceps

2. Sırt - Biceps

3. Bacak-Omuz ?

4. Off

acemi bir arkadaşı göğüs triceps ile başlatman yanlış göğüs hareketlerinde tricepsden yardım alındığı için triceps antrenmanı sekteye uğrar sonra neden kolum büyümüyo der

uygun kas grubu bölersek

göğüs biceps neden biceps diye sorarsanızda göğüs hareketlerinde biceps hazır hale gelir bir nevi ısınma gibi
    bacak-kalf ( ama acemiysen bacak-omuz)
    off
    sırt-trapez-arkakol
    omuz yada bir off daha yap omuz ve karın yap tabi üst alt baya uzun çalış

ben 1 gün oblik 1 gün karın çalışıyorm 2 aydır böyle keşke 1 senedir böyle yapsaydım yoksa çabuk yağlanıyo erkeklerde bel vs. 2 günde 1 wrist curl reverse wrist curl ihmal etme her ayda dumbell ile aynı hareketi yapma bir ay halter ile wrist curl yap oturarak 1 ay tek dumbell ile diğer ay çift dumbell ile karıştır şaşırt geliş işte bu kadar

ya aslında haklısın , biceps-triceps karışmış. Biceps ile triceps in yerlerini değiştir uyguladığım program böyle.

vücut geri kalan günlerde kesinlikle dinlenmeli veya kondisyon için koşu, ip atlama ve esnetme yapılmalı.

@yekilord

1 senelik düz fitness vücudu. yağsız olması vücudu daha kaslı göstermiş.

zayıf oldugum için hocam bana stereoid baskısı yapıyor. anabol diye birşey .

quote:

quote:

quote:

Selamlar

arnold kitabında "squat yapmamış bir bacak gelişemez"diye bahsediyordu.Bacağın en temel hareketiymiş ama ben 10 aydır ilk defa yapıyorum.

yarım squad bi nebze iyide tam Squad zor hareket :) ben akşam kasacağım bakalım fındık yiyip gidiyorum enerjik oluyorum dahada , ALLAH kolaylık versin

Protein tozuda sipariş verdim hepsiburada dan sadece spor çıkışı shaker ile sallayıp hazırlayacağım, spor sonrası çok önemliymiş hemen protein almak, diğer proteinleri besinlerden alacağım. günde normalde 80 gr. + protein tozu 40 gr. = 120 gr protein alacağım. Eksik ama olsun başlangıcım böyle olsun idareli kullanayım tozu yoksa para yetişmez :)

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar

yarım squad bi nebze iyide tam Squad zor hareket :) ben akşam kasacağım bakalım fındık yiyip gidiyorum enerjik oluyorum dahada , ALLAH kolaylık versin

Protein tozuda sipariş verdim hepsiburada dan sadece spor çıkışı shaker ile sallayıp hazırlayacağım, spor sonrası çok önemliymiş hemen protein almak, diğer proteinleri besinlerden alacağım. günde normalde 80 gr. + protein tozu 40 gr. = 120 gr protein alacağım. Eksik ama olsun başlangıcım böyle olsun idareli kullanayım tozu yoksa para yetişmez :)

smith machine ile bacaklar geride çok iyi squat yapılabilir bacakları ileriye itmeyin sakın çoğu salonda eğitmenler bacağı ileri itmenizi altınıza ağırlık plakası koyup üstütne basmanızı ister sakın yapmayın ! yoksa bacak değil kalça kasları çalışoyor squat yaptığınız diğer gün afedersiniz g.tünüzmu yoksa bacağınızmı daha çok acıyor anlarsınız tabi sıkmadan acısını anlayın diğer gün bacaklar yürümede zorlanıosa bacak antrenmanı tamamdır

Tekrar sağol hocam , 2 elma atarım o zaman akşam yemeğinden sonra. Acıktım mı da yapacak bir şey yok yazdığım gibi çeyrek ekmeğe ton balığı koyar yerim.

Tuzlu birşey istiyorsan domates doğrayıp içine lor peyniri kat ye

yada süt ile karışım yap. (1 kaşık fındık ezmesi (nesquick de olur, whey de olur)- beyaz yumurta akı - süt çırpıp içiyorum güzel oluyor tadı )

Elma muz ile olmaz bunlar. Ara öğünlerinide protein ile değerlendir.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.