Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1023. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: batu14

quote:

Orijinalden alıntı: By CrAzY

Çünki kol küçük kas grubudur. vücut bölge bölge girdiğinde gelişir siz 2 tek yani küçük kas grubunu aynı gün calıstırırsanız performans değeriniz düşer.Performans düşerse ağırlık düşer hacim ufalır :)

öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim :) peki 1 gün arayla yapsak sıkıntı olur mu ?

1 gün dinlendirirsen skntı olmaz yani p.tesi yapıp çarşamba yaparsan sıkıntı yok
  • Gerideki sayfalarda mevcuttu ama tekrar atarz problem yok

quote:

Çünki kol küçük kas grubudur. vücut bölge bölge girdiğinde gelişir siz 2 tek yani küçük kas grubunu aynı gün calıstırırsanız performans değeriniz düşer.Performans düşerse ağırlık düşer hacim ufalır :)

öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim :) peki 1 gün arayla yapsak sıkıntı olur mu ?

alakası bile yok. ön kol ve arka kol gayet te beraber çalışılır.. Element uydurmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 10 Ekim 2013; 22:59:31 >

Orijinalden alıntı: french press

quote:

quote:

alakası bile yok. ön kol ve arka kol gayet te beraber çalışılır.. Element uydurmayın

Aynen öyle benim sadece triceps-biceps birlikte çalışırım diğer bölgeleri tek çalışırım. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • french press kullanıcısına yanıt
    Haftada en azından 1 kere yapmaya karar verdim şu an))Bi ara birlikte çalışıyodum gayette verimli geçiyordu antrenman.

### DH Body Builders ###

Lat pulldownda hangi aleti tercih ediyorsunuz? Ben birinci makineyi tercih ediyorum lattisumusları çok daha iyi hissedebiliyorum diğerine göre
  • 2. makine (zaten 1. alet yok ) ama kanatta en iyisi ağırlık bağlayıp barfiks çekmek Geniş tutuş ağırlık bağlayıp öne barfiks çekip şu ikisinden birini yapıyorum pulldown makinasında.

Bodybuilding.com
    Close-Grip Front Lat Pulldown | Exercise Videos & Guides | Bodybuilding.com
    http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/close-grip-front-lat-pulldown

Bodybuilding.com
    V-Bar Pulldown | Exercise Videos & Guides | Bodybuilding.com
    http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/v-bar-pulldown

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 10 Ekim 2013; 23:10:04 >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Arkadaşlar küçük bölge büyük bölge diye tabir edilen kas grupları var açında biraz BB kitapları okuyun laf ürettiğimiz yok Buyrun gelin salonumuza anlatalım.

Orijinalden alıntı: chirkinordek

8-9 ay düzenli bir şekilde vg yapıpta üst göğüsü bir tek şişmeyen ben mi varım koskoca dünyada ?!

üst göğüsler biraz inatçıdır zor ve yavaş gelişir
    şunu deneyebilirsiniz. klasik 45 dereceli açılı sabit incline sehbası yerine ayarlanabilir sehpada 30 derecelik açıda press ardından low to high cable crossover (superset.)
    verim alırsınız
  • Yeni başladım. 2 ay oldu olmadı. Lise 2. Birazda alt yapı vardı evde dumbell falan. Millet hemen fark etti omuzlarında genişleme oldu. Hocamın ve doktorun haricinde kimseyi dinlemedim. Halterde kaldırdım ipte atladım. Boyum 2 ayda 2-3cm civarı uzadı. Çok memnunum karnım ciddi şekilde şekillendi. İnşallah uzun sure devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inwwisible -- 11 Ekim 2013; 9:06:25 >

### DH Body Builders ###
     ### DH Body Builders ###

Squat 14 12 10 8 6
    Dumbbell lunges 10 10 10 10
    Leg extension 10 10 10 10
    Leg curl 10 10 10 10
    Stiff legged dumbbell deadlift 10 10 10 10
    Steated Calf Raises 15 15 15 15 15

Tekrar sayılarına çok bağlı kalmıyorum, son setlerde gidiyorsa eğer 1-2 tekrar daha yapabiliyorum veya ağır gelmişse 1-2 tekrar eksikken tükenebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Executor06

Sizce bacak programım nasıl ? Bugün antrenman gayet iyi geçti açıkcası.

Squat 14 12 10 8 6
    Dumbbell lunges 10 10 10 10
    Leg extension 10 10 10 10
    Leg curl 10 10 10 10
    Stiff legged dumbbell deadlift 10 10 10 10
    Steated Calf Raises 15 15 15 15 15

Tekrar sayılarına çok bağlı kalmıyorum, son setlerde gidiyorsa eğer 1-2 tekrar daha yapabiliyorum veya ağır gelmişse 1-2 tekrar eksikken tükenebiliyorum.

Bence lunge ve curl ü çıkar. Lunge yerine extension'ı daha yüksek ağırlıkta yap, curl yerine de leg press yap. Çok geldi bana.

Ben şu şekilde yapıyorum;

Leg Extension 3x10 (68kg)
    Leg Press 3x10 (200kg)
    Leg Abduction 3x10 (73kg)
    Seated Calf Raises 3x10 (70kg)

Bu şekilde son derece etkili oluyor bana bacaklarım titriyor bitirdikten sonra. Squat vs hiç girmiyorum 65 kilo verdiğim için vücut yükü altından dizlere yük biniyor o yüzden hiç zorlamak istemiyorum.
  • Seated Calf Raise sırasında sadece Calf'ın küçük kası olan Soleus'u çalıştırıyorsunuz. Büyük kas olan Gastrocnemius devre dışı kalıyor. Eğer sadece 1 calf hareketiniz varsa tercih Standing Calf Raise olabilir, (ağırlıklı olarak büyük kas olmak üzere) her iki kası da çalıştırıyor.

Hem standing hem seated calf raise yapılması bence ideal birleşim.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.