Bildirim
### DH Body Builders ### (1683. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cmbrbr
Keşke zorlamasaydın kardeşim. Ağrı hissedince bırakıcaksın. Sağlığından önemli değil.
Keske kardesim bende bi oneri vereyim daha once hic denemedigini bi agirliga veya harekete giriyosaniz kesinlikle yardim alin salonda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ hayirldir olüm?? -
-
-
_____________________________ hayirldir olüm?? -
Clenle ilgilenen varsa
.
Clenbuterol TürkiyefacebookClenbuterol Türkiyehttps://www.facebook.com/groups/1585113298384460/?fref=ts
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angilonit -- 19 Mayıs 2015; 18:05:01 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
quote:
Orijinalden alıntı: depresif_adam
devam
her zamanki çöp
no homo
kolum şekil önümden çekil
kimse atmıyor biraz erkek fotografı görmek istiyorum
dh sporcuları nerede
özellikle yorum yazanlardan istiyorum bilenler var o bilenler
no homo tabii_____________________________ -
-
Merhaba ,
Ben % 50 vejeteryanım,yaklaşık 3 yıldır spor yapıyorum.Et (Köfte hariç) , tavuk ve balık (Kalamar ve karides hariç ) yemiyorum.Bunlar haricinde peynir,yumurta , yoğurt vs.yiyorum.Yeterli beslenemediğim için kilo alamıyorum.Kilom 65,spora başladığımdada aynıydı.Şuan sadece amino asit kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 19 Mayıs 2015; 19:11:49 >_____________________________ -
Cable Crunch yapiyorum 2 haftadir, duzgun formda yapildiginda karina cok iyi vuruyor tavsiye ederim deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 19 Mayıs 2015; 21:50:04 >_____________________________
-
Hocam o göbeği eritmek için ayrı bir program uyguladınız mı? yada takviye birşeyler aldınız mı? Benimde 4 ay oldu ama göbekte gram azalma yok. Haftada bir sırf karın programı yapmama rağmen. _____________________________ ist@nbul{lu} -
8 9 ay oldu başlayalı benide eklermisin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beyler bekleyin "Aesthetics Crew" çıkarma yapacak. 
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
İdmandan önce nasıl besleniyorsunuz beyler? _____________________________ -
ocak gibi basladim. 3 ay falan dirty bulk yaptim yemege hic dikkat etmedim protein miktari haric. 2 aydir da diyetteyim aksamlari ac uyuyorum. yine protein miktarina dikkat ediyorum onun disinda belirli bi programim yok. zira sabah yulaf oglen haslama bulgur gibi programlar sinirlerimi bozuyor. cardio pek yapmadim canim sikiliyor cunku. agirlik idmanlarina aynen devam ettim split programa. yemegi azaltirsan (protein miktarini koruyarak) rahat erir gobek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bölüm erkege doydu gibi
_____________________________ -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jeff seid
Kesinlikle Wrangler :)))
+1 wrangler şortum vardı zamanında annem ucuza bulup büyük beden almış.ilk baslarda boldu ama 7-8 sene giydim hala da sağlam ama beli sıkıyor. Fiyatları pahalı gelebilir ama kesinlikle pişman olunmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt