Bildirim
DGS Kolay mı Zor mu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ankara hukukta geleceğe dair kuşkuların var ve boğaziçi ybs ye geçmek istiyorsun
sonra boğaziçindeyken açıktan adalet okuyup dgs ile tekrar ankara istanbul hukuka geçmek istiyorsun
tek sorum var: neden?_____________________________ -
Hocam arkadaşın anlatmak istediği şu galiba, ankara hukuk kazanmış ama gelecek kaygısı ya da ben bu mesleğe uygun muyum tarzı şüpheleri var, o yüzden kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü boğaziçi ybşye geçmek istiyor. Ama oraya geçip pişman olursa tekrar ankara hukuka dönüp dönemeyeceğine dair kafasında soru işareti olduğu için bu soruyu soruyor.quote:
Orijinalden alıntı: dodofran
ankara hukukta geleceğe dair kuşkuların var ve boğaziçi ybs ye geçmek istiyorsun
sonra boğaziçindeyken açıktan adalet okuyup dgs ile tekrar ankara istanbul hukuka geçmek istiyorsun
tek sorum var: neden?_____________________________ PS4 dijital oyun alışverişi yapılan üyeler
ghostofsparta, Daydream33, Urzais100, uğur37, drangela61, oboynukisa, kazimerd89, agahefendi10, mali76, rza_35, süsse, Motörbreath, crypto81, rick dangerous, Wes7, Almbyskrlbnm, charleston, devrankaptan, AX400, ersno, natureltiqqy, Alpheratz, U2ME2, ilkerbursa, talhakurnaz59
-
Hocam avukatların düşük kazanç vakası son yıllarda çok arttı bu beni korkutuyor. İlk senemi 3.14 ortalama ile bitirdim. Sence +3 ortalama ve iyi bir ingilizce ile mezun olsam ben de aynı vakaya mı dahil olurum yoksa aradan sıyrılır mıyım? Sosyal, kolay çevre yapabilen, girişken biriyim _____________________________ -
Hayır hocam, Boğaziçi YBS'yi bitirip bir de üzerine ankara hukuk bitirmeyi düşünmüştüm ancak kolay iş değil sanırım _____________________________ -
hocam ayıptır sorması o ne alaka yahuquote:
Orijinalden alıntı: Kuvayi hukuk
Hayır hocam, Boğaziçi YBS'yi bitirip bir de üzerine ankara hukuk bitirmeyi düşünmüştüm ancak kolay iş değil sanırım_____________________________ PS4 dijital oyun alışverişi yapılan üyeler
ghostofsparta, Daydream33, Urzais100, uğur37, drangela61, oboynukisa, kazimerd89, agahefendi10, mali76, rza_35, süsse, Motörbreath, crypto81, rick dangerous, Wes7, Almbyskrlbnm, charleston, devrankaptan, AX400, ersno, natureltiqqy, Alpheratz, U2ME2, ilkerbursa, talhakurnaz59 -
😁😁😁😁😁😁😁
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hakim- Savcılık istemiyorum. Dolayısıyla avukat olmak hedefim. Ancak şuanda piyasa avukat kaynıyor. Ben de bunların arasında kaybolur giderim diye YBS'ye geçme fikri doğdu. Sonrasında YBSden mezun olduğumda eğer pişman olursam 2. üniversite olarak tekrardan Ankara Hukuk'u kazanabilir miyim diye merak ettim _____________________________ -
Kazanırsın kazanmasın orasını bilemeyiz şimdiden de gerçekten gerek var mı buna? Ankara İstanbul hukuk bunlar her zaman piyasada çok farklı yerlerdedir. Avukat sayısı çok evet ama nüfus az mı, artıyor, durduramıyoruz. İnsanlar sadece kolay silah ruhsatı için bile hukuk okuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ çok olmadığımız kesinçok olan tarafta değilizçok olan tarafta olmayacağız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X