Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
10
Favori
267.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en ıyısı bakım yaptığın yere tekrar gıt ve şıkayetlerını sole bugunde ısışlarda dururken arkadan vurdular bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanusta

en ıyısı bakım yaptığın yere tekrar gıt ve şıkayetlerını sole bugunde ısışlarda dururken arkadan vurdular bana

geçmiş olsun. hasar büyükmü. benimkine vurduklarında servise götürdüm. hiç iyi yapmadılar. autoking felan varsa ona götür.

lpg yi dışarda taktırdımya ben bi önden lpg ciye götüreyim de nerden kaynaklı sölesin ona göre servise tekrar giderim.
  • saol hasar o kadar buyuk değil ama hasar hasardır arka tampon komple boyancak koruma demırı vardı o eğildi düzeltilcek saol taraftaki sis lambası kırıldı geri lambasının ustu boya ızı oldu

bugun bende lpg ayarı yaptırdım 276kmde 101.50 tl aldı çok yakamya baslamıstı bırde arıza lambası yanıyodu ayar yaptırdım bakalım ne yakıcak
  • Arkadaşlar benim araç 33-34 litre LPG ile şehir içi 220-250 arası gidiyor. Önce daha fazla gidiyor gibiydi. Sizce normal mi?
  • normaldır heralde 38 litre ile 270 km gidiyo benımkıde
  • havalar soğuduya ondandır. kışın benimkide o civarlarda gidiyo, yazın 38 lt le 300 gördüğüm oldu şehir içi. şehir dışıda 400 yanaştım
  • araba lpg de 30 TL ye 65 km gitmeye başlamıştı.
    lpg ciye götürdüm. filtreyi değiştirdi. ayar yaptı şuan motor ışığım yanmıyor artık. gidişide düzeldi. yakıtı henüz hesaplıyamadım
  • araba 40 krş yakmaya başladı. 2 devire kadar lpg de tekliyor.
  • Bu aracın 2012 - 2013 modelini gören var mı? İnternette satılan araçların hepsi 2011 model. Acaba ellerinde kalan son partiyi bize mi sattılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apqa

Bu aracın 2012 - 2013 modelini gören var mı? İnternette satılan araçların hepsi 2011 model. Acaba ellerinde kalan son partiyi bize mi sattılar?

ankaradaki bayiyle konuştum bu olayı, bir yıldır servise gidiyorum ellerinde halen 2011 model araç var 2012 si yok. onlar getirmemiş. fazla araç getirmişler 2011 de bide model kanunu değişince 2013 te getireceklermiş . 2 tanede yeni model gelecekmiş.
  • bugün gazcıya yeniden gittim ayar çektirdim. motor ışığı yine yandı ama yakıt 40 krş tan 26 krş geriledi. varsın yansın o ışıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

bugün gazcıya yeniden gittim ayar çektirdim. motor ışığı yine yandı ama yakıt 40 krş tan 26 krş geriledi. varsın yansın o ışıkta.

hahaha
  • quote:

bugün gazcıya yeniden gittim ayar çektirdim. motor ışığı yine yandı ama yakıt 40 krş tan 26 krş geriledi. varsın yansın o ışıkta.

Gaz ayarında neye dikkat etmek gerekiyor? Ben rutin bakımında gazcıya gittiğimde ayarına bakmasını istemiştim, o da bilgisayara taktığında bilgisayar zaten otomatik yapıyor demişti. Bu ayarı neye göre değiştiriyorlar? Ya da gazcıya gittiğimizde yakıt tüketimin düşürmek için nasıl bir ayar istemek lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apqa

quote:

Gaz ayarında neye dikkat etmek gerekiyor? Ben rutin bakımında gazcıya gittiğimde ayarına bakmasını istemiştim, o da bilgisayara taktığında bilgisayar zaten otomatik yapıyor demişti. Bu ayarı neye göre değiştiriyorlar? Ya da gazcıya gittiğimizde yakıt tüketimin düşürmek için nasıl bir ayar istemek lazım?

önceden bilgisarayın otomatik olarak yaptı motor ışığım yanmadı ama 40 krş yakıyodu. bugün götürdüğümde arabaya bağladı bilgisarayı dolaşa dolaşa manuel olarak girdi değerleri yakıtım azaldı ama motor ışığı yandı.

• bugün yine arkadan vurdular. büyük ihtimal bagaj kapısıyla tampon değişir gibime geliyor
  • quote:

bugün yine arkadan vurdular. büyük ihtimal bagaj kapısıyla tampon değişir gibime geliyor

geçmiş olsun 11 kasım gunude bana arkadan vurdular tompon ve sağ arka çamurluk bboyancak bırde koruma demırı eğildi bende de gaz çok yakıyordu gaz ayarı yaptırdım bırde bujılerı değiştim 294 kmde 90tl aldı yani 30 kurus yakıyo ama genede bıraz dusurebılırlerdı sankı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanusta

quote:

bugün yine arkadan vurdular. büyük ihtimal bagaj kapısıyla tampon değişir gibime geliyor

geçmiş olsun 11 kasım gunude bana arkadan vurdular tompon ve sağ arka çamurluk bboyancak bırde koruma demırı eğildi bende de gaz çok yakıyordu gaz ayarı yaptırdım bırde bujılerı değiştim 294 kmde 90tl aldı yani 30 kurus yakıyo ama genede bıraz dusurebılırlerdı sankı

sağolasın. bana da sıfır araba alanlar denk geliyor. geçen seneki 4 5 günlük araçtı vurdu bu senekide 2 haftalıkmış. focus vurdu arabanın tampon geri düzeldi ,arabanın. altında bişeyler gitmisse göremedim. facus sanki hiç kaza yapmamış gibi duruyodu. benimki arkadan kamyon çarpmış gibi oldu. gerçi focus hafif çapraz bide bagaj kapağına denk geldi

30 krş şehir içi normal. ilk ayar yaptırdım 30 tlye 1150 km gitti. sonra 100 km bugünde 85 km gitti. çok trafiğe girip birazda yüklenirsem 30 krştan fazla yakıyor.

• arabam öbür çarşamba çıkacakmış
  • Arkadaşlar dfm succenin svs lambası yanıyor araba gaz yemiyor 3000 deviri zor buluyor hatta gaz verince kasılıyor araç. bu sorunu yaşayıp çözen oldumu çok can sıkıcı bir durum. Başka bir succede de aynı sorun varmış yolda duruyoruz yeniden çalıştırıyoruz devam ediyoruz diyor nasıl iş bu böyle. Ben Hataydayım dfmnin burada servisi yok adanadaki servise gittik adamlar bıraktık biz dfmyi diyor. Mersine yada Maraşa gitmemiz gerekiyordu geri döndük. Nette birisi de yazmış arada svs yanıyor güç kaybı oluyor sonra geçiyor diye önemsememiş galiba oda. Başka yaşayan varmı diye buraya yazdım neden olduğunu bilen varsa yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytmzx -- 7 Aralık 2012; 0:49:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytmzx

Arkadaşlar dfm succenin svs lambası yanıyor araba gaz yemiyor 3000 deviri zor buluyor hatta gaz verince kasılıyor araç. bu sorunu yaşayıp çözen oldumu çok can sıkıcı bir durum. Başka bir succede de aynı sorun varmış yolda duruyoruz yeniden çalıştırıyoruz devam ediyoruz diyor nasıl iş bu böyle. Ben Hataydayım dfmnin burada servisi yok adanadaki servise gittik adamlar bıraktık biz dfmyi diyor. Mersine yada Maraşa gitmemiz gerekiyordu geri döndük. Nette birisi de yazmış arada svs yanıyor güç kaybı oluyor sonra geçiyor diye önemsememiş galiba oda. Başka yaşayan varmı diye buraya yazdım neden olduğunu bilen varsa yardım bekliyorum.

benim araç 40 bin km devirdi. hiç servis ışığım yanmadı. lpg den dolayı motor ışığı yanıyor sadece. bi tamirciye gösterseniz. yaptırmasanız bile en azından sorunu öğrenirsiniz. motor 307 nin motoru çoğu tamirci bakar. garantisi bitsin servise götürmeyecem dışarda yaptıracam orjinal parçaları iyi değil.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.