Şimdi Ara

Devre Arası Alınabilcek Defanslar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum defansımız çok kötü durumda. Bundan daha kötü olan ise yabancıların yerliler kadar katkı sağlayamaması. Zaten sınırlı olan yabancı kontenjanını verimli kullanamıyoruz. Eğer bu takıma yabancı oyuncu alınacaksa, bu isimler yerli oyunculardan üstün olmalı veya yerlilerle kapatamadığımız mevkileri kapatmalı.

    Uzun lafın kısasına gelisek, devre arası defansa takviye olacağını düşünüyorum. Sizce yönetim kimleri düşünüyordur veya kimler alınabilir ? Tekrar Carlinhos, Chivu gibi isimler mi düşünülür yoksa Ömer Toprak, Serdar Aziz ile mi ilgileniriz. Ayrıca yararlı olabileceğini düşündüğünüz tavsiyelerinizi de bekliyorum.

    Ben şahsen kendi adıma efsane Senderos'un ve Cristian Fuchs'un çok yararlı olabileceğini düşünüyorum. Yerli olarakta Ömer Toprak ile Aykut Demir transferleri zor olsada yararlı olabilir diyorum.







  • transferhack.exe kullanarak Chelsea'den Nathan Ake ve Dortmund'dan Koray'ı alalım.
  • Fener Defansını alabiliriz
  • lescott alalım.


    bence stoperden ziyade sol bek lazım acil
  • Alinabiliyorza terry

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GaiusClaudiusGlaber

    Fener Defansını alabiliriz

    10 ar dan verebiliriz
  • Aslında başlıkla alay ettim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verelim bekir'i
  • Bi Lescott'unuz varsa alırım
  • 1 sağ bek

    1 sol bek

    1 tane kanat oyuncusu alınmalı ve meloya 1 partner daha lazım

    o zaman elimizde bulunan stoperlerde düzgün oynayacaktır değişimi göreceksiniz
  • Garay,Mangala,Lescott,Heitinga,Albiol,Ranocchia,Alex,Rami
    türetilebilir.
  • Bir ara medyada Kolo Toure ismi dolanıyordu. Umarım devre arası gerçekten sağlam bir stoper bağlarızda avrupada güzel bir başarı elde ederiz.
  • Defanstan önce sag acik ve orta sahaya alternatif gerekiyor sezon sonuna birakilmali öbür mevkiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xakah74

    Defanstan önce sag acik ve orta sahaya alternatif gerekiyor sezon sonuna birakilmali öbür mevkiler.

    Bence de öyle ama yöneticilerin açıklamalarına bakılırsa stoper ve sol bek almak önceliğimiz gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss


    quote:

    Orijinalden alıntı: xakah74

    Defanstan önce sag acik ve orta sahaya alternatif gerekiyor sezon sonuna birakilmali öbür mevkiler.

    Bence de öyle ama yöneticilerin açıklamalarına bakılırsa stoper ve sol bek almak önceliğimiz gibi duruyor.

    Kendileri bilirler dostum. Bizde taraftarin sabri cok azdir alinacak sonuclara göre bakar. Juventus maci olmadi, Avrupa ligini beklerler gümlendigi andada bu yönetim zaten istim üstünde zor tutunuz.
    Bu yönetimin takim ile ilgilendigini ve futboldan anladigini düsünmüyorum 2 sene boyunca cok iyi adamlar vardi yönetim icinde ama simdikilerin alayi kofti.




  • Sorunun cidden defansta mi oldugunu dusunuyorsunuz? Bence tam tersi sorun hucumda. Dogru duzgun hicbir hucum organizasyonumuz yok, asiri derecede top kaybi yapiyoruz. Bunlar da kalemize pozisyon olarak geri donuyor. Bu sekilde oynarsak istersen en saglam defanslari getir yine gol yeriz. Stoperlerin son derece yeterli oldugunu dusunuyorum. Hatta ligin en saglam stoperlerinin bizde oldugunu dusunuyorum.

    Eger bir transfer yapilacaksa bu stoper bolgesine olmamali. Sol bek olabilir.
  • Galatasaray'ın stoper sorunu yok. Asıl sorun beklerde. Stoperler beklerin açıklarını kapatmaktan kendi bölgesini koruyamıyorlar. Ayrıca hücum bölgesinde aylar evel yazdığım Drogba problemini yaşıyorsunuz. Drogba çok iyi oyuncu ancak takımın önüne geçtiği için diğer futbolcular saz arkadaşları gibi duruyor.
  • tepki alacağım eminim ama yoboyu alabilirdiniz. semihle beraber oynarsa ujfalusi-semih etkisini yeniden yaratırdı. sezon sonunada iyi bir transfer yapardınız.
  • thiago silva, hummels , ramos , boateng
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samtiger

    thiago silva, hummels , ramos , boateng

    Ronaldo'da vereyim mi abime ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.