kamuya göre oldukça yüksek hakkediyorlar ama kesinlikle. |
DEVLETTE ORTOPEDİ UZMANININ 80K ALMASI

-
-
Kuzenim ortopedi asistanı 50k civarı alıyormuş babamın dediğine göre
-
asistana 50k cok degıl mı hocam 35k dıye bılyıorum uzmanı 80k fılan alıyor devlette
-
Amcam babama öyle demiş sallıyor da olabilir bilmiyorum
-
up
-
up
-
çok fazla
-
80K'yı BOK diye okudum
-
özelde 100k dan baslıyor 2milyona kadar cıkıyor ortopedi maası devlette 80k bedavaya calısmak gbıı bırsey onlar için her tıbbi brans bu kadar almıyor tabi uzman olup 45k alan da var.
-
20 asgari ücret neredeyse
çok fazla
-
30k herkese verilen uzman maaşı + medikalcilerle anlaşm+ nöbet+amelyat parasida 40k filan o şekil öyle oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani ameliyat yapmayan dahili branşlar ve aile hekimi uzmanı da 45-50k alıyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam tyt/ayt sizsiz olmuyor geri döner misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim ayın 15ine kadar açtıgım konulardan dolayı banlıyım 2 güne orda olcam ama bu kez boş başlıklarla rahatsız etmeyecem kimseyi hem ban yiyorum hem gereği yok teşekkürler
-
Balık adam 80k çok demiş. Balık adam ne derse doğrudur.
-
80k çok iyi para ama o ameliyatları özelde yapan 200k alıyor öyle düşün.
-
Türkiye gibi bir ülkede bu parayı alması bile çok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz klişe olacak ama o para çok değil. Yurt dışında da bir uzmanın alacağı para ortalama 5 bin euro veya dolar tutar. Bu rakam da aşağı yukarı 80-100 bin civarı.
Bu gün pasaportu alıp gitse bu parayı başka ülkede kazanabilecek adamı da oradaki paraların çok altına çalıştırmak pek mümkün olmuyor doğal olarak.
-
evet doğrudur katılıyorum ama kamuya göre ve tr sartlarına göre 80k iyi.
-
Hocam cidden 2 milyon tl maaş alan ortopedi doktoru var mı?Belki kendi muayenehanesini açsa kazanır ama maaş olarak çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ısparta nasıl bir yer
- izmir"in en tehlikeli 10 semti
- hastanede kulak delinir mi
- saç beyazlatma
- udemy sertifika geçerliliği
- zara indirim ne zaman 2025
- en ilginç rekorlar
- bim para sayma makinesi markası
- sodyum iyon batarya
- ince belli çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X