söyle odtü mezunu 10 yıldır aselsanda orda yönetici pozisyonundaki birini düşünelim. |
Aselsan yüksek mühendis maaşı ne kadardır?

-
-
Asgari ücretin üstünde alıyor -
boş geyikleriniz birtürlü bitmedi.
-
Mülakatına girdim geçenlerde alırlarsa söylerim
Spekülasyondan yürürsem takım liderleri 30k-40k civarından başlıyordur diye düşünüyorum -
Niye azelsana mi giren
-
var tanıdığım orda çalışan.
50bin tl alsalar ingilteredeki çöpçü maaşı hajı.hatta daha altı. sterlin 20lirayı geçti.
-
evet
-
aga 30-40 alıcan sonra 5 çuval stres. bence değmeyebilir 40k ya. 2000 dolar be.
-
Uzanamadığın ciğere mundar mı diyorsun?
-
Bu şekilde yaklaşımlarınız ve laf sokarak ego tatmin çabalarınız forumu iğrenç biryer haline getiriyor.
Ciğer konusuna gelince, ben ciğeri fazla yiyip kusmuş çıkarmış adamım hocam. hala önüme ciğer geliyor. yeter yani diyerek iticem nerdeyse.
Oğlum var, ona gelecek hazırlıyorum.
-
40-50 vardır muhtemelen. -
keşke aselsanda mühendis olsaydım . zamanında odtüde mühendislik geliyordu. çalışkan da öğrenciydim sevdiğim bölüm de olurdu. şimdi günde 14 saat masadan kalkmadan istemediğim bölümde ömrümü harcıyorum -
Hangi bölüm?
-
+1 -
Kıdemsizler 30 dan başlıyordur. Orta seviye 40, kıdemliler 50-60 bin tl bandındadır. Küçük yöneticiler 70 genel müdürler 80/90 bin tl alıyordur. -
Brüt mü diyorsunuz?
-
Yok hocam net ücretten bahsediyorum brüt olur mu? Piyasayı görüyorsunuz sokakta izmarit toplayan adam 5500 tl alıyor aselsan gibi yerde mühendis olmuş adama 15-20 verilir mi? Sektörün içinden kişiler dediğimi tasdik edecektir. -
Edemedik maalesef. Başlangıç maaşlerı 15-20 arasındaydı en son. Daha yeni yıl ortası enflasyon zamları yapıldığı için son duyumları alamadık.
-
Tıp muhtemelen.
Benzer içerikler
- büyüme plağı kapandiktan sonra boyu uzadı
- kilo almak için metabolizma yavaşlatma
- okul temizliği zor mu
- kıbrıstan alkol getirmek
- bir kıza verdirtme yolları
- exxen de neler var
- beyond vr nedir ne işe yarar
- prompt ne demek
- elektrikli bebek arabası
- 6.8 inç telefonlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X