Şimdi Ara

DEVLET TWITCH VE YOUTUBE ŞAKLABANLARINA VERGİ KESSİN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
35.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
229 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herif asgari düzeyden vergi veren kuyumcuya laf etmiyor,fiş kesmeyen,senelik çok komik bir vergi bedeli ödeyen taksiciye laf etmiyor ama 'towotc yoyoncolorondon vorgo kosolson' diye hırıltılar çıkarıyor.

Bunları izliyor diyor ki 'Ulan ben de oyun oynuyorum,ben de arkadaş ortamında gayet eğlenceliyim,zekiyim ama ben bu kadar para kazanamıyorum. '. Kahroluyor çünkü ay sonunda aldığı 3 kuruş parayı adam bir yayında kazanınca burada ağlama başlığı açıyor.

Canım benim çok fazla para kazanan yayıncılar en az 4-5 senedir bu sektörde olan,hayatlarını adamış insanlar. Yani adam yayın açıyor,1 ay sonra milyonlar kazanıyor diye bişey yok. O kazanılan paraların hepsi HELAL ve vergilendirilmiş kazançlardır. Ha senin gibi yüzsüzler vergi ödesinler diye başlık açıp yorumlarda vergi zaten veriyorlar diyenleri görmemezlikten gelip 'ıııh bilmem ne çocuğu yayıncılar vergiiiii versiinleeer çok versiinler' diye ağlamaya devam ediyor. Garip.

Artık şov kültüri twitch-youtube platformlarına kayıyor. Aklı olan buradan yürür. Aklı olmayan da burada böyle başlık açar. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Madem o kadar kolay sende yayın aç sende kazan
    Tam 12 ' den!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ç.

Bizim milletimiz böyle işte.

Herif asgari düzeyden vergi veren kuyumcuya laf etmiyor,fiş kesmeyen,senelik çok komik bir vergi bedeli ödeyen taksiciye laf etmiyor ama 'towotc yoyoncolorondon vorgo kosolson' diye hırıltılar çıkarıyor.

Bunları izliyor diyor ki 'Ulan ben de oyun oynuyorum,ben de arkadaş ortamında gayet eğlenceliyim,zekiyim ama ben bu kadar para kazanamıyorum. '. Kahroluyor çünkü ay sonunda aldığı 3 kuruş parayı adam bir yayında kazanınca burada ağlama başlığı açıyor.

Canım benim çok fazla para kazanan yayıncılar en az 4-5 senedir bu sektörde olan,hayatlarını adamış insanlar. Yani adam yayın açıyor,1 ay sonra milyonlar kazanıyor diye bişey yok. O kazanılan paraların hepsi HELAL ve vergilendirilmiş kazançlardır. Ha senin gibi yüzsüzler vergi ödesinler diye başlık açıp yorumlarda vergi zaten veriyorlar diyenleri görmemezlikten gelip 'ıııh bilmem ne çocuğu yayıncılar vergiiiii versiinleeer çok versiinler' diye ağlamaya devam ediyor. Garip.

Artık şov kültüri twitch-youtube platformlarına kayıyor. Aklı olan buradan yürür. Aklı olmayan da burada böyle başlık açar. :)
    Twitch,Youtube olayları en çok ünlü insanların canını sıkıyor birazda

Kendi aralarında kurdukları tv sektörüne yeni adayları kabul ettirirken çok zor süreçlerden geçirip belirli şartlar dahilinde "arkadaş edinme,popüler kültüre hizmet vs." ününü artırırken tv yoluyla,

kendi yakınlarını hemen kolayca bir çok projeye alıp show dünyasına kazandırmaya çalışıyorlar

Kendi aralarında işte seyirciyi sömürdükçe sömürüyorlar ve bu insanlar bunların kazancını sorgulayacaklarına, teknolojinin "herkese sunduğu fırsatı" yuhalıyorlar

Teknolojinin bu denli gelişmesi her insanı öne çıkarma fırsatı ve sadece hakedenin kazandığı bir yöntem sunduğu için, en çok ünlü dünyasının canını sıkıyor

Hatta Enes Baturu(sevmesemde) kendi kazançlarına bakmadan kazancını abartıp kendilerinden daha çok konuşulmasını kaldıramıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 21 Ağustos 2018; 0:26:38 >

• Kimse de demiyor ki başka sektörlerden de vergi alınmasın, vergiler azaltılsın.
  • Böyle cahillere denilecek tek cevap '' alan razı veren razı sanane '' Uğraşmayın vergi oranlarını ve sistemi anlatarak bu verimsize.
  • Ben de yayıncılık işlerine girmeyi planlıyordum ama biraz yapmacık,her olayda şaşıran,düşük zekalı birini rol edinmezsem takipçi sayımın artmayacağını öğrendim ve bıraktım.

Ünlü olmak için ruhunuzu satmanız gerek gerçekten de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 21 Ağustos 2018; 1:24:29 >
  • Vergi alınıyor zaten... Ama isterlerse ek vergi getirebilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Hepsi tamam da İlkay Zaman kimmiş neymiş iyi araştır bro :)
    Yaşadığı ülkeyi anlatıyor tanıtıyor bir şeyi mi var da öyle dedin ?

• Zaten hepsi şahıs şirketidir ve vergisini veriyordur. Bu kadar göz önünde olup vergisini vermemek gibi birşey yapmıyorlardır. Ayrıca bugün yaptığın faturasız işlerin 5 yıl sonra cezası gelir ve geliyor arkadaşımın bizzat başına geldi.
  • Birileri kanal açıp 50 takipçi bile bulamamış yine
  • bütün yayıncılar sanal dilencilerdir.(donate bar açmayan veya para kazanma servisini açmayanlar bu gruba dahil değildir.) aksini iddia eden maldır. ayrıca yayıncıların zeki olduklarını söyleyenler ek olarak şebektir.

• Abi son param deyip 3 lira bağışlayan liseli genç arkadaşım o paraya kız arkadaşınla bir kafede 2 çay içmek varken seni umursamayan hayatında görmeyeceğin görsen bile yanına yaklaşamayacağın birine niye veriyorsun. Onlar zaten izlenme rakamlarıyla sponsorlarla para kazanıyor sen birazda kendini düşün be kardeşim keriz olma

• Devir değişti artık, hala forumda dinazorların olması üzücü.

Twitch ve Youtube birer show platformu, TVnin yeni nesil versiyonu. İnsanlar kendince bir şey buluyor, izliyor. Bu platformlarda yayın yapan/video çeken insanlar gerçek hayatında aynı şekilde devam etmiyor. Kendinemuzisyen gerçek hayatında 2 iqlu biri gibi davranmıyor yada enes batur her gördüğü kameraya kafa atmıyor. Yıllardır maç izleyen, digitürk gibi platformlara para yediren insanların böyle laflar etmesi gerçekten çok ilginç.

Aslında insanların zoruna giden şey "Bende oyun oynuyorum, bende youtubetan video izliyorum ama bu para kazanıyor" diye düşünmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Devir değişti artık, hala forumda dinazorların olması üzücü.

Twitch ve Youtube birer show platformu, TVnin yeni nesil versiyonu. İnsanlar kendince bir şey buluyor, izliyor. Bu platformlarda yayın yapan/video çeken insanlar gerçek hayatında aynı şekilde devam etmiyor. Kendinemuzisyen gerçek hayatında 2 iqlu biri gibi davranmıyor yada enes batur her gördüğü kameraya kafa atmıyor. Yıllardır maç izleyen, digitürk gibi platformlara para yediren insanların böyle laflar etmesi gerçekten çok ilginç.

Aslında insanların zoruna giden şey "Bende oyun oynuyorum, bende youtubetan video izliyorum ama bu para kazanıyor" diye düşünmesi.
    Tatil / Otel Arama Motorunu Sitenize Ekleyin-Internetten Para Kazanın!

Sitenizin trafiğini paraya çevirmekte zorlanıyorsanız veya internet üzerinden yeni bir iş kurmayı planlıyorsanız işte size büyük fırsat!

Nasıl :Siz de Otel Arama Motorunu sitenize kurun veya otel rezervasyon sayfası oluşturun, tıklama üzerinden para kazanın.

Komisyon Oranı: Hotelscombined dünyada en yüksek komisyon oranı sağlayan turizm affiliate(gelir ortaklığı) şirketidir. Rezervasyon üzerinden elde edilen kar %70 acente ( arama motorunun yer aldığı site), %30 Hotelscombined Türkiye olarak paylaşılır.

Hotelscombined kimdir: Merkezi Avusturalya’da olan Hotelscombined PLC’nin Türkiye ofisi Nisan 2012’de faaliyete başlamıştır. Hotelscombined tüm dünyada 2,4 milyon otele ait fiyat karşılaştırması yapan lider portal konumunundadır.( Hotelscombined’ın tedarikçileri arasında booking.com, expadia, hotels.com gibi 100 adet site bulunmaktadır)

Hotelscombined Farkı: Hotelscombined birçok siteyi gezip, tek tek fiyat karşılaştırmak yerine, yüzlerce seçeneği tek portalde, tercih ettiği kriterlere göre filtreleyip, karşılaştırır,bu sayede kullanıcılara zaman ve para tasarrufu sağlar.

Üyelik : Üyelik içinhttp://www.hotelscombined.com/uyelik adresine tıklayıp gelen ekranda Türkçe dilini seçin, daha sonra açılan ekranda yer alan kutucukları doldurduğunuzda size ait Affiliation kodu tanımlanmaktadır. Yine açılan ekran üzerinden otel arama motoruna ait kodlara ulaşabilirsiniz. Yardım/ detaylı bilgiye ihtiyaç duyanlar hotelscombinedturkiye@gmail.com adresine mail atarak, destek talebinde bulunabilirler.

Komisyon takibi ve şeffalık: Kazancınızı, affilaite panel aracılığıyla şeffaf bir platformda, kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Trafik kalitesi & tık başına komisyon : Hotelscombined, seyahat acente firmalarını korumak amacıyla; rezerzayon yerine, tık başına komisyon uygulamasıyla ödeme yapmaktadır. Her bir dönem sonunda yapılan rezervasyon tutarı, tıklama adedine bölünerek tık başına komisyon tutarı (lead value) belirlenmektedir. Gerçekleşen tıklamanın lead’e dönüşmesi için, arama sonucunda gösterilen iş ortağı linklerinin ana sayfasına yönlenmek gerekmektedir.

Ödeme: Hotelscombined Türkiye, minimumda 100$ ‘lık komisyon tutarı için ödeme yapar, komisyon tutarının 100$‘a ulaştığı ay sonunda, seyahat acentesinin belirttiği PAYPAL hesabına ödeme yapılmaktadır.

Referans siteler: Otel arama motorunun konduğu site örneği içinwww.birdolutatil.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 21 Ağustos 2018; 9:20:27 >

• tuerkraider kullanıcısına yanıt
    Ekşide hakkında yazılanlara bakman yeterli kendisi profesyonel dolandırıcıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam bir cehalet konusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    Noluyor
  • Vergi kesiliyor youtube ve twitch yayıncılarından. Konu kilit bitti gitti. Ne tatava yapılmış konuda be.

• Onu bunu bilmem ama

Panda adamdır

• Bizim milletten birşey çıkmaz çünkü çıkanin paçasindan tutup aşağı çekmeyi çok severiz.
    Bu adamlar birşeyler yapmasa tr de kimse içerik üretmese ne olur gider yabancilarin kanallarini izlersin google amcada o elemana reklam azanci verir senin harcadığın elk zaman ve bant genişliğinin karşılığı yurt dışına çıkar en basitinden kahkaha ithal etmiş olursun.
    Artik birbirinizi destekleyin köstek olmayi birakin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.