Şimdi Ara

Devlet Memurları Niye Bu Kadar Agresif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askeri şubede tecil yapacaktım. Birkaç kağıt verdi imzalamam için. Terk Ettiği/Bitirdiği Okul:Marmara Üniversitesi yazıyordu. Oysa şu an o okulda okuyorum. Bu yanlış mı niye böyle dediğimde agresif bir tavırla bir şey yok yanlış değil cart curt yaptı.(Sanki okuduğu okul: Marmara yazıyor) Kardeşim sana hiçbir soru soramayacak mıyız? Senet koysan önümüze imzala dedin diye imzalayacak mıyız? Siz böyle şeylerle karşılaşıyor musunuz yoksa bir tek bana mı denk geliyor bunlar?

Sürekli dönen saçma cümlelere cevap vereyim bir daha yazılmasın.

1-Yorgunlar. Yorgunluk onlara mahsus bir şey değil oturduğun yerden belge verip veri girişi yapıyorsun. Fabrikada, inşaatta çalışan herkesin ana avrad küfür etme hakkı var o zaman.

2-Paraları yok. Hadi ya ben de diyorum bu ülkede herkesin lamborghinisi var, kirada oturan yok fakir olmadan nasıl yürüyor bu ülke. Ayrıca alt sınıfın en büyük hayali memur olmaktır. İnşaat ve fabrika işçileriymiş gibi konuşuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 12 Mayıs 2019; 17:13:39 >

• Yarın Akşamki Ceza Evi Nöbetime Seni Göndereyim Benim Yerime Yat. Telefon Yok Televizyon Yok İnternet Yok Kantinde Satılan Küçük El Radyosu Var O Serbest Memurlara. Al Eline Sabaha Kadar Onu Dinle. Ne Dersin? Yolda Sana Ters Ters Bakan Tinercileri Görünce Ne Yapıyorsun? Yolu Mu Değiştiriyorsun Yoksa Sende Ona Mı Bakıyorsun Dikdik. Sayıma Benim Yerime Gir 25-30 Tanesinin Ortasında Kal Bakalım. Yazdırdığı Kafa Hapı Verilmedi Diye Yüzünü Dilim Dilim Doğrayanları Koğuşundan Alıp Hastaneye Bir Götür Bakalım. Ellerine Biraz Kan Biraz Ter Bulaşsın Önce İnsan Kokosundan Ter Kokusundan Burnun Uyuşsun Önce Ondan Sonra Yaz Buraya
  • şahsen vatandaşın devlet dairesinde nevrinin nasıl döndüğünü iyi bildiğimden (koskoca cumhuriyet başsavcısından ısrarla 3 defa adli sabıka kaydı isteyecek kadar) adres soranları bile terslemem
    yoksa dışarıda danışmaya sor demek kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu memurları köle yapıcaksın anca o zaman akılları başlarına gelir. paso çay-sigara yapıp kıçlarının üstüne oturuyolar insan azarlıyolar
  • askerlik şubesi sıkıntılı, oradaki astsubay ile kavga etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kykyky

bu memurları köle yapıcaksın anca o zaman akılları başlarına gelir. paso çay-sigara yapıp kıçlarının üstüne oturuyolar insan azarlıyolar
    Buyur gel beklerim kicimizin ustunde mi oturuyoz gel gor! Cok da rahat sarf ediliyor burdan ama her isin zor tarafi var.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    valla hocam illaki istisnası vardır ama ben memurlarla çalışmış biri olarak yazdım. gih olup masabaşı oturanlar
  • Hocam genellikle yatiyolar, iş gelince asablari bozuluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kazada kim suçlu ve neden
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Genellikle yatiyorlar mi? O zaman memur olsana sen de; kpss ye gir kurum sinavina gir mulkata gir ; 3 sene sonra yds istedinler ; denesene bi?

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Genellikle yatiyorlar mi? O zaman memur olsana sen de; kpss ye gir kurum sinavina gir mulkata gir ; 3 sene sonra yds istedinler ; denesene bi?
    Mesleğe girme zorluğu ile meslek zorluğu ayrı bir şey karıştırmayalım.

• mrnick M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş haklı günde maksimum 1 saat iş yapıyolar sonrasında bi icraat yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530508BB2

Mesleğe girme zorluğu ile meslek zorluğu ayrı bir şey karıştırmayalım.

Alıntıları Göster
    allah razı olsun, yazmasan karıştırırdım.
  • Bu arada gittiğin yer Askerlik Şubesi, it gibi davranırlar doğru, Başlık ne? Devlet memurları neden bu kadar agresif? Bence siz bir yaşadığınız olayı Genele yayarak tümevarım yapmıssınız. Yaşadığınız bir olay da bir başka yanlışı yapmanıza yol açmış.Bence siz karıştırmıssınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuRYTR

Arkadaş haklı günde maksimum 1 saat iş yapıyolar sonrasında bi icraat yok
    Yarın Akşamki Ceza Evi Nöbetime Seni Göndereyim Benim Yerime Yat. Telefon Yok Televizyon Yok İnternet Yok Kantinde Satılan Küçük El Radyosu Var O Serbest Memurlara. Al Eline Sabaha Kadar Onu Dinle. Ne Dersin? Yolda Sana Ters Ters Bakan Tinercileri Görünce Ne Yapıyorsun? Yolu Mu Değiştiriyorsun Yoksa Sende Ona Mı Bakıyorsun Dikdik. Sayıma Benim Yerime Gir 25-30 Tanesinin Ortasında Kal Bakalım. Yazdırdığı Kafa Hapı Verilmedi Diye Yüzünü Dilim Dilim Doğrayanları Koğuşundan Alıp Hastaneye Bir Götür Bakalım. Ellerine Biraz Kan Biraz Ter Bulaşsın Önce İnsan Kokosundan Ter Kokusundan Burnun Uyuşsun Önce Ondan Sonra Yaz Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet DOĞAN -- 10 Mayıs 2019; 10:26:31 >
  • Bedelli askerlik sırasında devlet memuru arkadaşlarım da oldu, abi harbiden kebab iş bu memurluk işi. Özel sektörde köleyiz resmen. Yarım saatlik yemek ve 5 dakikalık tuvalet molası haricinde harıl harıl çalışıyoz, durmak yok, memur arkadaşların kafası rahat
  • devlet işene girmek için bin takla atarlar ama işe girince işlerini doğru dürüst yapmak istemezler, yan gelip yatmak isterler. Şunu anlamıyorum madem bu işi yapmak istemiyordun niye girdin. Hem senin işin halkla iletişim kurmak gerektiriyorsa işi doğru yapacaksın iletişimi düzgün tutacaksın.

• Her turlu ortamdaki her turlu meslekte farkli farkli insanlar bulabilirsin, neden biliyor musun? Cunku insanlar birbirinden farklidir.

Askerlik konusunda ben iki kez bilgi almaya gitmistim, birinde cok kibar, birinde ciddi psikopat bir adamla karsilasmistim. En son belge vermeye gittigimde ise tatli ve yardimsever bir kadin vardi karsimda.

Bu durumda senin yazabilecegin sey, eger paylasmak istiyorsan, bugun askeri subede karsima gelen kaba insan olacaktir, neden devlet memurlari bu kadar agresif degil.

Birileri gelip laf atmadan belirteyim, ben ozel sektordeyim, memur olan bir tane akraba veya arkadasim da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kykyky

bu memurları köle yapıcaksın anca o zaman akılları başlarına gelir. paso çay-sigara yapıp kıçlarının üstüne oturuyolar insan azarlıyolar
    Deme öyle. Onların açlıktan nefesi kokuyor, kiralarını ödeyemiyorlar.
    Memur maaşı ile kıt kanaat geçiriyorlar, 10 tane çocuğa bakıyorlar

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Teker teker yaşadığım her şeyi yazmak zorunda mıyım? Bu en son yaşadığım olay. Ben hızlı ve açıklayıcı çalışan bir tane bile memura rastlamadım hayatımda. Uzun uzun sana hayatımdaki bütün memurlu anılarımı anlatsam okuyacak mıydık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 11 Mayıs 2019; 3:23:49 >
  • Ben TRT'de staj gördüm. akşama kadar yatıyorduk memurlarda yatıyordu çok güzeldi. bahçesi falan yeşillik aklının alabileceği en güzel çalışma ortamı, yemekleri harikaydı beğenmediğin bir şey çıkınca lokaline gidip tbmm fiyatına yakın, hizmet kalitesi olarak nusrete yakın bir yemek yiyebileceğin resturantı var. devletin işi ne kadar harika olduğunu gördüm özellikle üst düzey memur olmak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.