< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 12 Mayıs 2019; 17:13:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 12 Mayıs 2019; 17:13:39 > |
bu memurları köle yapıcaksın anca o zaman akılları başlarına gelir. paso çay-sigara yapıp kıçlarının üstüne oturuyolar insan azarlıyolar
|
Mesleğe girme zorluğu ile meslek zorluğu ayrı bir şey karıştırmayalım.
|
Arkadaş haklı günde maksimum 1 saat iş yapıyolar sonrasında bi icraat yok
|
Yarın Akşamki Ceza Evi Nöbetime Seni Göndereyim Benim Yerime Yat. Telefon Yok Televizyon Yok İnternet Yok Kantinde Satılan Küçük El Radyosu Var O Serbest Memurlara. Al Eline Sabaha Kadar Onu Dinle. Ne Dersin? Yolda Sana Ters Ters Bakan Tinercileri Görünce Ne Yapıyorsun? Yolu Mu Değiştiriyorsun Yoksa Sende Ona Mı Bakıyorsun Dikdik. Sayıma Benim Yerime Gir 25-30 Tanesinin Ortasında Kal Bakalım. Yazdırdığı Kafa Hapı Verilmedi Diye Yüzünü Dilim Dilim Doğrayanları Koğuşundan Alıp Hastaneye Bir Götür Bakalım. Ellerine Biraz Kan Biraz Ter Bulaşsın Önce İnsan Kokosundan Ter Kokusundan Burnun Uyuşsun Önce Ondan Sonra Yaz Buraya
|
devlet işene girmek için bin takla atarlar ama işe girince işlerini doğru dürüst yapmak istemezler, yan gelip yatmak isterler. Şunu anlamıyorum madem bu işi yapmak istemiyordun niye girdin. Hem senin işin halkla iletişim kurmak gerektiriyorsa işi doğru yapacaksın iletişimi düzgün tutacaksın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet DOĞAN -- 10 Mayıs 2019; 10:26:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 11 Mayıs 2019; 3:23:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|