Şimdi Ara

Devlet maske dağıtıyor.içeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exerion

Ucretsiz maskeye ragbet normal.Site cokmus tabiiki
    Dh gibi çökmeyen site yapamadılar

• Umarım buradan ücretsiz alıp daha sonra satmaya kalkmazlar!! kanı bozuk şerefsiz çok
  • dagitilan en ise yaramaz cerrahi 30 kurusluk maske 10 milyon dağitsalar 3 milyon tl eder. toplanan yardim 900milyon tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletle hükümet ayrımını yapabilmek için ilkokul eğitimi yeterli diye düşünüyorum.

• arkadaşlar,

n95, 3m vs. hikaye

virüsün yayılma şekli, hasta olan birisinin ağzından çıkan damlacıklar. bunlara maruz kalmamak için takacağınız maskenin sağlamlığını şu şekilde yapın;

a) maskeyi takın, ağzınıza 1 karış mesafesinde bir çakmak çakın ve çakmağı söndürmek için üfleyin

b) ışık altında maskeyi yan tutun, yüzünüze gelecek kısımdan yine bir karış mesafeden deodorant sıkın

çakmak sönyorsa

sıktığnız deodorantın zerreciklerini diğer tarafran çıktığını görüyorsanız

o maskeden medet ummayın.
  • Sipariş vere tıklıyorum hiçbir tepki vermiyor site.

• Firefox ile sipariş veremedim chrome üzerinden siparişi tamamlayabilidim. Ek bilgi olsun.
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    pc den opera ile hiç durmadan taramalı gibi basınca oldu.sipariş kodu ekrana çıktı sende evde kal resmiyle :))

mobilden chrome ile yapamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 5 Nisan 2020; 22:5:58 >
  • taktiği veriyorum hiç binlerce kez tıklamaya gerek yok parmağa zarar

bir kere "Maske Siparişi Ver" butonuna tıklayın sipariş ver alanı kare içinde seçilebilir hale gelsin, ardından başka bi yere tıklamadan fareyi bırakın ve klavyedan entere abanın basılı tutarak 1-2 dakikaya kalmaz ekranda siparişiniz alındı görüceksiniz.

kolay gelsin
  • Sipariş veri tıklayınca bir mesaj (Kayıt edildi v.b) verdirmek zor mu arkadaş.
    Ne bilelim kayıt aldığını.
    Bu işte bir terslik var diye düşünüyorum.
    Bekleyelim bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

Bana pek inandırıcı gelmedi bilgileriniz ele geçmesin aman dikkat. Ben doldurmadım şahsen..
    Bana görede bu adres nedense pek tekin görünmüyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappus

Bu mesaj silindi.
    sen nasıl çavuş oldun belli :)
  • 1 aya gelirmi maske? gelmezse helvada yollasinlar benimkinin yaninda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı formla sürekli tıklayarak farklı sipariş numaralı mükerrer sipariş oluşuyor. Bence bu akşam verilen siparişleri yollamazlar.
    O kadar kayıttan adres ve isim detayına bakarak nasıl ayırt edecekler?
  • PTT kargo normal zamanda normal kargoyu 1 haftada getiriyor. Bu karışıklıkta maskeler gelene kadar salgın biter zaten. Çokda şey etmemek lazım.

• Kolonya, dezenfektan fırsatçılığından sonra maske zorunluluğu gelince maske fırsatçılığı ortaya çıkmıştı. İnşallah bunları alıp satmaya kalkanlar olmaz, eczane ve maskeyi satan herkese tavan fiyat standartı getirilmeli, bir şekilde bu iş kontrol altına alınmalı 30 40 kr olan maskelerin tanesi 5 tlye satan yerler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

Bana pek inandırıcı gelmedi bilgileriniz ele geçmesin aman dikkat. Ben doldurmadım şahsen..
    senin bilgilerin kim bilir kaç kişide vardır zaten. boşver al maskeni geç.
  • olmasa neden olmadı olduğunda da kulp bulmaya gerek yok. Bırakın artık eleştirmeyi. Gelsin şu maskeler. Yapıcı olmakta fayda var.

Bakın ben akp li değilim ama konuyu onlardan önce açtım çünkü benim bu sitede konu açarken ki tek amacım doğru bilgiyi paylaşmak yardımcı olmak.

O kadar laf ettik şimdide maskeler için bir hizmet başlamış. Her ne kadar devlet maskesiz çıkmak yasak deyip maske vermek zorunda da olsa gelince teşekkür etmesinide biliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.