Bildirim
Devlet maske dağıtıyor.içeri (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
N95 FFP1,2,3 harici hiçbir maske işe yaramaz coronavirüs'e karşı. Bu virüs 0,3 mikrondan küçük olduğu için kötü maskeler geçiriyor, ancak virüsün kattettiği mesafeyi düşürebilir bu maskeler. Ayrıntılar için:
https://fastlifehacks.com/n95-vs-ffp/
*N95 FFP3 maske bile %95 korumaya sahip bu virüse karşı. -
siparus ver diyorum orada takiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastalanınca hastaneye de gitmeyelim. Evimizde iyileşelim değil mi?
Ordu merkez yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Site sahte olabilir. Resmi açıklama yoksa
Başvuru yapanlar yandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yşahin
Başvuru yapanlar yandı.m.patronlardunyasi.com
Sağlık ve Ulaştırma Bakanlığı ücretsiz maske gönderiyorhttp://m.patronlardunyasi.com/haber/Saglik-ve-Ulastirma-Bakanligi-ucretsiz-maske-gonderiyor/233938
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Site epttavm'nin subdomaini. Resmi siteden habersiz açılması mümkün değil.quote:
Orijinalden alıntı: yşahin
Başvuru yapanlar yandı. -
Site patlak
Verdiğiniz kaynağı okudum ama sizin söylediğinizden farklı şeyler söylüyor.quote:
Orijinalden alıntı: OggyOgg
N95 FFP1,2,3 harici hiçbir maske işe yaramaz coronavirüs'e karşı. Bu virüs 0,3 mikrondan küçük olduğu için kötü maskeler geçiriyor, ancak virüsün kattettiği mesafeyi düşürebilir bu maskeler. Ayrıntılar için:
https://fastlifehacks.com/n95-vs-ffp/
*N95 FFP3 maske bile %95 korumaya sahip bu virüse karşı.
Corona virüsün maske ile ne kadar engellenebildiğine dair henüz bir araştırma yapılmadığın, bu sebepten ötürü benzer virüslerle ilgili çalışmaları referans gösterip şunu diyor;
"...Those 2 studies suggest that surgical masks are approximately comparable to N95 masks when it comes to preventing influenza illness in close contact clinical settings... "
" Wearing a surgical mask or N95 (FFP2) respirator was better (in the study) at protecting against influenza-like illnesses than wearing nothing at all
Whilst we can anticipate surgical masks to be inferior to respirators, the studies above suggest they are not as inferior as one might assume. For example the first two studies didn’t find a significant difference between surgical masks and N95 respirators, when protecting wearers against influenza.
Important to note that we’ve used influenza protection as a proxy for SARS-CoV-2 (coronavirus). This is done because SARS-CoV-2 is new and there are no comparable studies on it. But of course the drawback is that it still leaves a lot of uncertainty, as SARS-CoV-2 may act quite differently in terms of transmission."
Geyet açık.
-
talebiniz işleme alınmıştır deyip takip kodu veriyor -
Zor oldu ama vermeyi başardım. Sipariş numarası verdi
İlk günler çok yoğunluk olacaktır.Zaten PTT geç yavaş çalışıyor çoğu bölgede.
Bunlar üstüne ben 2-3 hafta sonra devam ederse sipariş geçeceğim.Acil ihtiyacım yok.Evden çıkmıyoruz.45 tane var zaten elimizde 1 ay kadar süre yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
reCAPTCHA çıkmıyor. Microsoft EDGE Sürüm 80.0.361.109 (Resmi derleme) (64 bit) kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 5 Nisan 2020; 20:34:23 > -
-
maske siparişi vere tıklıyorum tepki vermiyor sonrada repcatcha doğrulanmıyor yaptığınız siteye -
Ucretsiz maskeye ragbet normal.Site cokmus tabiiki
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X