Şimdi Ara

Devlet Hastanesinde sıradan bir gün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • küfür olan yerde durum değişir. altına yazmışlar işte: "doktor haklı vs" diye. "haklı" değil de "küfür edene kadar haklıydı" demek lazım.

    doktora sözlü saldırı ya da rencide etme olsaydı tepesi atmış da küfretmiş derdim, ama, karşısındaki kişiler son derece kibar oldukları halde doktor kendi egosundan dolayı karşısındaki kişiyi muhatap almıyor, ve, karşısındaki kişi kendisine karşılık verince hemen "terbiyesiz, alın bunları dışarı, nerden gelmiş bu terbiyesizler" falan diyor.

    daha önce de söyledik. doktorlar da insan. onlar da sinilenir, onların da egoları vardır, ve, güç ellerine verilirse onlar da güç ile zehirlenebilirler. kimseye ayrıcalık verilmemeli. Corona sonrasında doktorlara ek ayrıcalıklar tanınmamalı.

    olayın arka planını bilmiyorum. belki doktor sinirlenmekte haklı olacağı bir durumla karşılaşmış olabilir. belki çok stresli idi. bunlar anlaşılabilir şeyler. ama, küfreden birinin küfretmesinden bahsetmeyip "haklı adam" diyen yorumlara bakarsak Türk insanının kutsallaştırma zihniyetini bir kez daha görürüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Haziran 2020; 19:27:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.