Bildirim
Devlet Bahçeli Evet Diyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bu millet 180 sayısını bu adamla birlikte hatırlayacak. 180 derece dönüş ancak bu kadar keskin olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şeyi geçtim kendisine hala milliyetçi diyebiliyor bunlar gibi insanlar vallahi pes. -
proje adamı -
Adam adam. Ülkenin istikbali adına bir kişinin fikirlerinde değişiklik olması, onun 180 derece dönen kaypak bir adam olduğunu değil, devletini düşünen ve bu uğurda egolarını tamamen bir kenara koyabilen vatanperver bir şahsiyet olduğunu gösterir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendByTheWay -- 9 Nisan 2017; 11:27:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahçeli amerikanın adamı ne zaman amerikancı akp yardıma sıkışsa imdadına bahçeli yetişiyor
Amerika diyor ki iktidardaki adamlarda benim muhalefetteki adamlarda benim siz istediğiniz kadar seçim yapın küresel sermayenin adamlarını seçiceksiniz.Amerikadaki başkanlık sistemide böyledir.
Hiç kimse kendi istediğini seçemiyor hep vitrine koyulanı seçmek zorunda kalıyoruz -
-
-
-
oo aktroll gelmiş
@LegendByTheWay
Yalnız gerçek hesabınla gelseydin be.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X