Şimdi Ara

Devlet Bahceli Amaci kaset iddaaları büyük ihtimal degil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sımdı Arkadaşlar kımısı komple teörrisi üretti bunlardan biride kaset iddaaları cogu ınsan kaset'i var diyor cogusu gay diyor o yuzden başkanlık sistemini desteklıyor dıyorlar görüyorsunuzdur sağda soldaa sımdı sırf bu adam gay dıye bunu halk ögrenmesin die milyonlarca insanın ölümü olsun kaderi olsun hattaa ve hatta cumhuriyetimizin yıkılmasına musadece edecek sırf kaset var dıe gay die şimdi kendimi ornek aliyim ben gay olsam yada siz gay olsanız sırf bunu halk ogrenmesin die milyonlarca insanın ölüme ve cumhuriyetin yıkalmasını istermiydiniz ben istemezdim he rezil olurdum o ayri gider kafama bir tane kurşum sıkardım ölür giderdim bu işte başka bir iş yokmu tayyip erdoğanın siyozm hizmet ettigini tahmin ediyorum ee ? devlet bahceli ajan olamazmı ? bu işte bir iş yokmu

• xxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 5 Nisan 2017; 19:4:15 >
  • bu arada klavye kafayi yedi konu başlığı biraz komik oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexedemical

xxxx

şımd hocam kendinizi örnek alın hükümet sizi tehdit etti dedi bız senın gay oldugunu bılıyoruz kasetin var yaa bizi desteklersın yada bunu piyasaya sürerimm dese ama bunun karşılığı cumhuriyet yıkılacak ülke bölünecek ve binlerce hatta onbinlerce insan olecek dese ? sız ne ye yapardınız
  • Bu kaset iddiaları bana komik geliyor.

Bahçeli'nin dönüşü ile alakalı birkaç dillendirilen teori var.

1)Fetö'den boşalan kadrolara Perinçek'in yerleşme çabasından rahatsız olan ve kendi çevresindeki kişilerden reyiz ortam boşken bizi bir sağa sola yerleştir kadro,ihale alalım çürüdük gittik baskılarına boyun eğmesi

2)Perinçek ve tayfasının Türkiye'ye darbe yapacağını düşünmesi ve bunun için Erdoğan'ın yanında durması

3)15 Temmuz'u ilk başta emir-komuta zincirinde sayıp partililerine ve yakın çevresine "Askerlerle münakaşaya girmeyin,yardımcı olun" demesi ve sonra Emir-Komuta zincirinde olmadığını anlayınca hızlı bir geri dönüş yapması,bunu Akp'nin bilmesi ve kendisini şantajla orada tutması

4)15 Temmuz öncesi bastıran parti içi muhalefeti yargı yoluyla savuşturmasına yardım eden İktidara ve CB'ye minnet-teşekkür hediyesi

5)Bahçeli,bir ajan.Türkiye ne zaman kırılmaya girse onun etkisi büyüktür.Bu sefer de aynısı oluyor.Ajanlığını yapıyor.Türkiye'ye yönlendirildiği baronlar tarafından tuzak kurulmasına yardımcı oldu,Erdoğan'ı bitirecek.

İddialar bunlar.Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmek şu an mümkün değil.Zaman gösterecek ama şu var ki bu referandumu bayram değil seyran değil ortaya çıkarıp konuşmak hiç hayra alamet bir şey değildir.Ülke büyük bir sınavdan geçecek ve o sınavı geçmeye hiç hazır değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Bu kaset iddiaları bana komik geliyor.

1)Fetö'den boşalan kadrolara Perinçek'in yerleşme çabasından rahatsız olan ve kendi çevresindeki kişilerden reyiz ortam boşken bizi bir sağa sola yerleştir kadro,ihale alalım çürüdük gittik baskılarına boyun eğmesi

2)Perinçek ve tayfasının Türkiye'ye darbe yapacağını düşünmesi ve bunun için Erdoğan'ın yanında durması

3)15 Temmuz'u ilk başta emir-komuta zincirinde sayıp partililerine ve yakın çevresine "Askerlerle münakaşaya girmeyin,yardımcı olun" demesi ve sonra Emir-Komuta zincirinde olmadığını anlayınca hızlı bir geri dönüş yapması,bunu Akp'nin bilmesi ve kendisini şantajla orada tutması

4)15 Temmuz öncesi bastıran parti içi muhalefeti yargı yoluyla savuşturmasına yardım eden İktidara ve CB'ye minnet-teşekkür hediyesi

5)Bahçeli,bir ajan.Türkiye ne zaman kırılmaya girse onun etkisi büyüktür.Bu sefer de aynısı oluyor.Ajanlığını yapıyor.Türkiye'ye yönlendirildiği baronlar tarafından tuzak kurulmasına yardımcı oldu,Erdoğan'ı bitirecek.

İddialar bunlar.Ne kadar doğru ne kadar yalan bilmek şu an mümkün değil.Zaman gösterecek ama şu var ki bu referandumu bayram değil seyran değil ortaya çıkarıp konuşmak hiç hayra alamet bir şey değildir.Ülke büyük bir sınavdan geçecek ve o sınavı geçmeye hiç hazır değil.

diğerlerini bilemiyorum ancak 5 biraz fazla komplo teorisi. Fakat böyle değil de diyemiyorsun, düşünmeden edemiyor insan.

Öyle olsa bile Erdoğan'ı destekleyerek nasıl bitirecek ? Adamı başkan yapması nasıl bir bitirme operasyonu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

quote:

diğerlerini bilemiyorum ancak 5 biraz fazla komplo teorisi. Fakat böyle değil de diyemiyorsun, düşünmeden edemiyor insan.

Öyle olsa bile Erdoğan'ı destekleyerek nasıl bitirecek ? Adamı başkan yapması nasıl bir bitirme operasyonu ?

Referandumun bir tuzak olduğunu düşünüyorum.Bahçeli de bu tuzağın ayaklarından birisi görüldüğü kadarıyla.Tuğrul Türkeş'in açıklamaları çok net:Bir gün Sayın Bahçeli uyandı,geldi bize sizin şu başkanlık vardı onu bir Meclisten geçirelim dedi,biz de hayhay dedik.

Başkanlık seçimleri 2019'da.Ekonomideki durgunluk/kriz(Hangisini seçmek isterseniz) 2019'a kadar daha da derinleşeceği muhtemel.Türk halkı cebindeki paraya bakar.Evet medyada müthiş bir güçleri olabilir ama gece yatarken üşür ve aç kalırsa bu halk,Tvdeki janjanlı durumlara bakmaz.Ekonominin yanında sosyal hayatın insanları bunaltması,Suriyeli faktörleri,ülkedeki kutuplaşma ve gerginlik derken bu ülkede her şey olabilir,sürprizlere gebe bir ülke.Recep Tayyip Erdoğan 2 senede tamamen tükenebilir,başkan seçilemeyebilir.Böyle bir plan olabilir yani eğer 5.senaryo doğru ise.Planlanan şey budur.

Sayın Cumhurbaşkanının başkan seçilmeme ihtimalini yine de düşük bir ihtimal olarak görüyorum 2019'da.Ancak Batı/Nato/AB/ABD ittifakı,Ortadoğudaki liderlere diktatör algısını yapıştırıp indirmeyi alışkanlık haline getirmiş bir topluluk.Bu referandumun tuzağının bu olduğunu düşünüyorum.Ülke içinde referandumdan sonra iyice otoriterleşmesi beklenen ülke liderini indirmek için bu sistemin geçmesini kılıf olarak bekliyor olabilirler.Evet Türkiye müdahale edilmesi çok zor,nüfusu 80 milyon ve Suriyedeki gibi iç savaş çıkarsa 3 5 Suriyeli ile baş edemeyen Avrupa sınırındaki mülteci akınına karşı koyamaz.Direk müdahale belki zor ama yeni bir darbe teşebbüsüyle dizayn etme veya Güneydoğuda katliam var tarzı asparagas iddialarla oraya müdahale etme gibi fikirleri akıllarından geçiriyor olabilirler.Eğer öyle bir şey olursa sahneye Rusya da girer.Rusya Suriye'de görece geç adım atmasına rağmen istediklerini aldı,alıyor gibi görünüyor.Türkiye gibi bir ülkenin aleni dizaynına karşı gelecektir.Hamlelerini yapacaktır.

Biliyorum belki dediklerim çok absürt ama Mısır,Libya,Suriye,Irak,Tunus gerçekleri ortada.Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ülkenin hiçbir şekilde geleceği parlak gözükmüyor.Dünya güçlerine karşı koyabilecek yetenekte insanlar yok,varsa da çok çok çok az veya beyin göçü yapmış durumdalar.Halk iktidarı muhalefeti tam bir cahil/yarı cahil.Ülke zihnen ve fikren bölündü.Birlikte yaşayamıyorlar.Akıllı değiller,kendilerini bu sürece getirenlere karşı cezayı kesmediler.Akıllı değil,suçlular çünkü halkın zararına işler olduğu zaman tepki göstermediler,haklarını koruyamadılar.Beyaz yakalısı bir ev/araba kredisine,daha fakiri bir ton kömüre sessiz kaldı veya düzene devam dedi.Bedelini 80 milyon ödeyecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş bu kadar da saçmalanmaz be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeli'nin çocuğunun da olmadığını hatırlamak gerek.
    Var birşeyler bunda.
  • Kim demişti birisi, kaseti olan lütfen siyasete girmesin diye
  • Telefonunda bylock çıkmış olmasın ya da milletvekillerinin çoğu bylockcu olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

3'ncü iddianın farklı bir biçmini duydum.

Darbe aslında MHP + FETÖ + kısmî Kemalistler işbirliğiyle yapılmış. MHP de hâliyle halk nezdinde itibarını kaybetmemek için takiyye yapıyor

• Hiç BİRİSi de değil...
    Bahçeli HDP nin mecliste kendisi kadar oy almasını hazmedemedi
    Mesele bu...
    Ortam ve süreç Türkiye bu eksenden kaymaz ise
    HDP MHP yi meclisin dışına bile atabilirdi ileride...
    ---------------------------
    Alem bakar neo akar
    BABA'YA SELAM.
  • Cia ajani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.