Şimdi Ara

Devir saati olmayan arabaya orj. devir saati koymak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çoğunuzun bildiği gibi MK1 2002 model Palio kullanıyorum, aylardır satıp başka araba almaya çalışıyorum ama olmuyor kredi çıkmıyor vs vs o yüzden arabayı uzun bir süre değiştiremeyeceğim, bari istediğim gibi olsun diyorum aklımda bir kaç şey var.

Öncelikle araba en boş versiyon olduğu için Devir saati yok.Paneli tamamen değiştirip devir saati eklemem mümkünmüdür, ne kadara patlar fiyat olarak tahminen ?

• Valla adamlar hiç devir saati olmayan araca devir saatı koyuyor. senin aracamı koyamayacaklar. Aslında direk devir saatli bir gösterge al bagla belki çalışır :9
  • aynı kasanın 1.4 ve 1.6 modellerinde devir saatli kadran vardır, ekstra devir sayıcı gibi bir parça var onun da eklenmesiyle yapılır basit bişey.

ha harcayacağınız zamana ve paraya benzin doldurup gezin derim kendi adıma konuşayım seyir halindeyken devir saatine bakmıyorum bile kolay kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

aynı kasanın 1.4 ve 1.6 modellerinde devir saatli kadran vardır, ekstra devir sayıcı gibi bir parça var onun da eklenmesiyle yapılır basit bişey.

ha harcayacağınız zamana ve paraya benzin doldurup gezin derim kendi adıma konuşayım seyir halindeyken devir saatine bakmıyorum bile kolay kolay

Bende çok aramıyorum devir saatini ama boş vaktim çok bu aralar, eğer fazla masraf olmayacaksa yapayım diye düşündüm.

@yek_ka İşte yapanlar varda ne kadara patlar acaba.300-500 geçirmesinler ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

aynı kasanın 1.4 ve 1.6 modellerinde devir saatli kadran vardır, ekstra devir sayıcı gibi bir parça var onun da eklenmesiyle yapılır basit bişey.

Bende çok aramıyorum devir saatini ama boş vaktim çok bu aralar, eğer fazla masraf olmayacaksa yapayım diye düşündüm.

Çıkmacilar ile aran iyi ise o paralari tutmaz 500tl fark ile araba degistirilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motorun açılması gerekir diye düşünüyorum çünkü sensör takılması da gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekürler beyler.Son olarak tahmini rakam verebilecek biri varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam gösterge filan oynarsanız, vida izleri filan km azsa km düşürdün diye ilerde diretmesinler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Hocam gösterge filan oynarsanız, vida izleri filan km azsa km düşürdün diye ilerde diretmesinler ?

Taksimden aşağı kasımpaşa hocam.
  • Devir saatli çıkma gösterge bulursan gerisi kolay roxcuğum
  • sizinki 1.2 s 75 lik olduğu için devir saati yok orjinal bir görüntü olsun derseniz çıkma yada yedek parça el yada hl göstergesi takabilirsiniz yada tuningcileriden ilave devir saati takabilirsiniz
  • quote:

şimdi kadranını söküp gidicen bir çıkmacıya devir saatli 1.2 palio kadranı arıcan ve takas teklifinde bulunucan.80- 100 TL civarı max vereceğin para olur. geride işçilik felan kablo aparat,yakıt derken 150-200 TL yi bulur.

ama bana kalırsa bunlardan al ucuza bulursun 100 TL gibi rakama halledersin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

şimdi kadranını söküp gidicen bir çıkmacıya devir saatli 1.2 palio kadranı arıcan ve takas teklifinde bulunucan.80- 100 TL civarı max vereceğin para olur. geride işçilik felan kablo aparat,yakıt derken 150-200 TL yi bulur.

ama bana kalırsa bunlardan al ucuza bulursun 100 TL gibi rakama halledersin :))

Eyvallah kardeşim yarın pendik sanayide biraz bakınayım fiyat alayım bakalım.Sanırım en mantıklısıda bu.

@SAİM. - İlave devir saati çok çakma durur hocam olmasın daha iyi :) Çıkmacılara yarın bi sorayım bakalım, pendikteki fitnelerde soyguncu gerçi.

@SSamet - Tenk yu canım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 26 Ocak 2013; 23:08:16 >

• madem boş vakit var, panelde konulabilecek yer varsa çok orijinal bir cihaz önereyim;

twingolarda 1.2 çok noktadan enjeksiyonlu motor var, bu cihazla devir, motor sıcaklığı gibi bilgilerin yanı sıra yakıt ölçümü de yapılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: StrangerXT

madem boş vakit var, panelde konulabilecek yer varsa çok orijinal bir cihaz önereyim;

twingolarda 1.2 çok noktadan enjeksiyonlu motor var, bu cihazla devir, motor sıcaklığı gibi bilgilerin yanı sıra yakıt ölçümü de yapılabiliyor.

Bu aslında çok akıllıca ama ekstra aparat istemiyorum hocam.Teşekkürler

• Ben 91 model Kartalda yok diye dert yanıyorum adamın 2002 model arabasında yok. Halime şükrettim bir kez daha

Ayrıca durup dururken böyle gereksiz şeylere para harcamayın derim ben. Varsın devir göstergesi olmasın. Çokta lazım değil ama olsa iyi olurdu tabii.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.