Şimdi Ara

devir kesici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • devir kesici iptali nasıl yapılır? illa ki yazılım gerekli midir yoksa herhangi bir soketi bulunmakta mıdır?

aracım 5500 den sonra devreye giriyor dolayısıyla bazı yokuşlarda beklediğim performansı alamıyorum. amacım 8000-9000 devir yaptırmak değil elbet ancak max beygir devirinin 1000-1500 devir üzerine çıkabilmeyi istiyorum. çünkü o devirde vites atınca max tork değerinin altına kalıyor ve araç yürümüyor.

maliyeti ne kadar olur?

teşekkürler

• Arkadaşım bu sistemler ya ara modülle yada ecu ya direk girilip yapılır... ha bir kaç yöntem var ancak hem sakıncalı hemde sorun yaşatır bana sorarsan dediğim iki yöntemden birisini kullan bu işin bir soketi falan yok çünki bu bilgi aracın enjeksiyon beyninden geliyor..
  • yani yazılımla halletmek en temizi diyorsunuz.

maliyeti ne olur? hem yeni yazılım yükletince (bios gibi bişey) aracın hava-yakıt oranları vs. daha iyileşir mi?

son soru, servis bilgisayara bağladığında arıza verir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

devir kesici iptali nasıl yapılır? illa ki yazılım gerekli midir yoksa herhangi bir soketi bulunmakta mıdır?

aracım 5500 den sonra devreye giriyor dolayısıyla bazı yokuşlarda beklediğim performansı alamıyorum. amacım 8000-9000 devir yaptırmak değil elbet ancak max beygir devirinin 1000-1500 devir üzerine çıkabilmeyi istiyorum. çünkü o devirde vites atınca max tork değerinin altına kalıyor ve araç yürümüyor.

maliyeti ne kadar olur?

teşekkürler

Pistonların dayanır mı peki 7000 devire?
  • quote:

yani yazılımla halletmek en temizi diyorsunuz.

maliyeti ne olur? hem yeni yazılım yükletince (bios gibi bişey) aracın hava-yakıt oranları vs. daha iyileşir mi?

son soru, servis bilgisayara bağladığında arıza verir mi?

En temizi bununla ilgili çeşitli sistemler var bi ara hksnin devir kesici iptalleri için ara beyinleri gelmişti 250 € du yanılmıyosam servise giderkende soketli zaten söker gidersin anlaşılmaz... yada modül olur ancak bu biraz daha pahalı.ama çekişinide artırırsın.
  • Abi bizim civice de koyalım devir kesici iptali o meletlerden.Sonra alayım motoru kucağıma
  • ya 6000 çevirsin yeter diyorum ben 3 ve 4 te lazım oluyor. 7000-8000 e zaten çıkmam benzin yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parazit..((motor devir sesi))...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Abi bizim civice de koyalım devir kesici iptali o meletlerden.Sonra alayım motoru kucağıma

vala kardeş 99 toyota corolla ile 7500 yapmıştım ondan sonra kesti hiçbişeyde olmadı arabaya 2. viteste 100 vurmuştum ama japon arabaları bu konuda sağlam korkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sızı -- 20 Haziran 2007; 23:06:01 >
  • quote:

Abi bizim civice de koyalım devir kesici iptali o meletlerden.Sonra alayım motoru kucağıma

BİŞEY OLMAZ KORKMA. REDLİNE ÖRNEĞİN 6500 DE BAŞLIYOSA VE SENİN MOTORUN 8500 DEVİR GÖSTERİYOSA VE ARAÇ BENZİNLİYSE 7500 E RAHATLIKLA ÇIKARSIN HA BUNDAN SONRASI RİSK TAİ BİRDE MOTOR FAZLA DEVİR ATACAĞINDAN MOTOR ÖMRÜ AZALACAK ANCAK BUDA TUTUPTA ÖRNEĞİN 200.000 GİDECEK BİR MOTORU DÜZGÜN KULLANIRSAN 50.000 E İNDİRECEK DEĞİL.
  • ecu' la oynatcan program yüklet sorun çözülür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

BİŞEY OLMAZ KORKMA. REDLİNE ÖRNEĞİN 6500 DE BAŞLIYOSA VE SENİN MOTORUN 8500 DEVİR GÖSTERİYOSA VE ARAÇ BENZİNLİYSE 7500 E RAHATLIKLA ÇIKARSIN HA BUNDAN SONRASI RİSK TAİ BİRDE MOTOR FAZLA DEVİR ATACAĞINDAN MOTOR ÖMRÜ AZALACAK ANCAK BUDA TUTUPTA ÖRNEĞİN 200.000 GİDECEK BİR MOTORU DÜZGÜN KULLANIRSAN 50.000 E İNDİRECEK DEĞİL.

bence konuyu açan arkadaş aracını ralli de kullanmayacağına göre sadece "gerek yok" desek daha iyi olmazmıydı?

• istediğin devire ayarlanması 600 ytl..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

istediğin devire ayarlanması 600 ytl..

o zaman millette su gibi para var ya da yemiyor içmiyor arabasına yatırıyor. 75 beygirlik arabadan %1 performans almak/almamak için değmez. kalsın o zaman
  • hiÇ uğRaşMa soRUn yaŞaRsıN beNCe
  • hehe aynı sorun bende de vardı ama şimdi hallettim alldım bitoyota corolla 95 model 1,6 f motorlardan şimdi 7000 devirde 2. viteste 110 a kadar çıkabiliyorum gel kardeşim hertürlü gösterim he bu arada benzini de içiyo ama velet ona göre
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

istediğin devire ayarlanması 600 ytl..

o zaman millette su gibi para var ya da yemiyor içmiyor arabasına yatırıyor. 75 beygirlik arabadan %1 performans almak/almamak için değmez. kalsın o zaman

+1000

• cidden 600ytL ucuk bi rakam..
    parca yada işçilik varsa bilememde..

tek yazılım yüklemesi veya değiştirmesi ne bana pahalı geldi
    varsın araba gaz kessin
  • alacaksın bir ferrari onda o dediklerin var
    renoda sadece been beeeeeeeeeeeeeeeen die bir ses var oka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.