Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

quote:

Bu oyun beni sinir hastası edecek. Normal zorlukta bile ölüyorum yahu. Comboları sürekli kesiyor yaratıklar her türlü hasar alıyorum. Sağa sola kaçmak da fayda etmiyor.

Aynen öyle kalabalık yerlerde sorun oluyor özellikle halbuki daha kolay yapabilmem gerekiyor ama kombo yu yarıda kesiyorlar :S bir de üstüne aşağı düşmekten güç kalmıyor.Dmc5 e kolay diyenleri anlayamadım.

Üstüne aynı anda farklı tip hasar alanlar gelince evlere şenlik. Angel silahı ile hasar alanın yanına demon silahi ile hasar alan geldiğinde tırpan geri sekiyor combo yarım kalıyor. Yana kaçıyorsun tam Demon silahını çekeceksin yukardan huriler ok atıyor. Ondan kaçıyorsun testereli manyaklar deşmeye geliyor ki adamlar hasar almıyor hiçbir şekilde sana saldıracakken.

Sinirden kapadım oyunu kolu atacam en sonunda duvara.

millet nasıl SSS çekiyor anlamıyorum. Anca S yapalım biz..

12. görevde SS bir de 20. de SSS yaptım sadece :/

Sıklıkla saldırlıklarından kombo yapmak sorun oluyor bide bahsettiğiniz farklı tip silahlarla hasar alanlar tam bir sıkıntı yaratıyor.Ok atan hurilerin iyi yanı uçuyor olmaları , kombolar kolay yapılıyor ama busefer de erken ölüyorlar , yere inince de tam testerelilerin üzerine düşüyorum

Daha alışamadık ama yakında yardırırız diye umuyorum.

Hocam SSS yapmanın combo yarıda kalması ile ilgisi yok ki sen hasar alınca düşüyor hasar almadığın sürece rank düşmüyor.Bu arada SSS demişken daha önce paylaştım ama her izlediğimde ibret alıyorum.

• 1 günde bitirdim ve bence bu oyun dmc serisinin en iyi oyunudur (hepsini oynadım.). Hikayesi dolu dolu platform öyeleri comboları kontrol biçimi gerçektem öylesine harika ki. Hele ki bölüm tasarılarıyla falan çok uğraşılmış insan oynarken eğleniyor ve hiç bir bölüm bir birine benzemiyor hepsi çok farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 28 Ocak 2013; 20:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu oyun beni sinir hastası edecek. Normal zorlukta bile ölüyorum yahu. Comboları sürekli kesiyor yaratıklar her türlü hasar alıyorum. Sağa sola kaçmak da fayda etmiyor.

Aynen öyle kalabalık yerlerde sorun oluyor özellikle halbuki daha kolay yapabilmem gerekiyor ama kombo yu yarıda kesiyorlar :S bir de üstüne aşağı düşmekten güç kalmıyor.Dmc5 e kolay diyenleri anlayamadım.

Üstüne aynı anda farklı tip hasar alanlar gelince evlere şenlik. Angel silahı ile hasar alanın yanına demon silahi ile hasar alan geldiğinde tırpan geri sekiyor combo yarım kalıyor. Yana kaçıyorsun tam Demon silahını çekeceksin yukardan huriler ok atıyor. Ondan kaçıyorsun testereli manyaklar deşmeye geliyor ki adamlar hasar almıyor hiçbir şekilde sana saldıracakken.

Sinirden kapadım oyunu kolu atacam en sonunda duvara.

millet nasıl SSS çekiyor anlamıyorum. Anca S yapalım biz..

12. görevde SS bir de 20. de SSS yaptım sadece :/

Sıklıkla saldırlıklarından kombo yapmak sorun oluyor bide bahsettiğiniz farklı tip silahlarla hasar alanlar tam bir sıkıntı yaratıyor.Ok atan hurilerin iyi yanı uçuyor olmaları , kombolar kolay yapılıyor ama busefer de erken ölüyorlar , yere inince de tam testerelilerin üzerine düşüyorum

Daha alışamadık ama yakında yardırırız diye umuyorum.

Hocam SSS yapmanın combo yarıda kalması ile ilgisi yok ki sen hasar alınca düşüyor hasar almadığın sürece rank düşmüyor.Bu arada SSS demişken daha önce paylaştım ama her izlediğimde ibret alıyorum.

Üstad onu biliyoruz zaten ama biz bu şekilde oynamayı seviyoruz , ben mesela yerde kombo yerine havada komboyu tercih ediyorum ancak üstte de dediğim gibi dmc 3 ve 4 deki gibi oynayınca sıkıntı oluyor.Tabi daha alıştığımı da söyleyemem bazen tuşları karıştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 28 Ocak 2013; 20:59:20 >

• Oyunu bitirdim, kısa olmasına dışında pek eksiği yoktu bana göre. Güzel bir oyun olmuş.
  • Devil Triggeri kullanamayan bir ben miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eudyptes

Devil Triggeri kullanamayan bir ben miyim?

Klavye ile oynuyorsan C ve Z'ye basacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Biliyorum ama olmuyor anca kamera oynuyor C ve Z'ye basınca analogla açılıyor klavye ile açamıyorum.
  • Ben de sonunda videomu çektim , oyunun %85 i no damage idi (son of sparda modunda) yarın burda sizinle paylaşmak istiyorum , yarın çünkü video 17.2 GB tuttu :S
  • 2. defa oynatmaya devam ediyor oyun gerçekten yeni açılan zorluk seviyeside çok çok zor yaratıklar sürü sürü geliyor ve çok güçlüler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Hmm iyiymiş.

Bu kartı nereye takıyorsun peki?

Anakartın PCI slotuna.

Peki nasıl kullanılıyor? Programı falan mı var?

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Steam den açılmış.

Oyunda inanılmaz optimize var. İmzamdaki sistem ile ultrada 1920x1080 200FPS civarı oynuyorum.

O sistemle bu oyunu 24x Edge Detect vs CCC'deki tüm ayarları aktif ederek oynamak lazım. Ben CCC'deki tüm ayarlar maksimumdayken oyunda 15 FPS alıyorum i5 2500K 6970 ile. Normalde 100 FPS falan alıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: designr

ultra +hd texture+hd shadow+hd antialiasing +full hd de 60fps. oyun akıyor akıyor. böyle optimizasonyları özlemişim
    ,
    Banlıyken bu yazıyı okuyunca dalga geçtiğini sanmıştım. HD Shadow, HD Antialiasing falan. Ben de aynı ayarlarla 100 FPS alıyorum ama AA sıkıntısı var gibi.

16x af açtım ccc den öyle oynuyorum. Oyun içi de ultra da.

• quote:

quote:

quote:

Biliyorum ama olmuyor anca kamera oynuyor C ve Z'ye basınca analogla açılıyor klavye ile açamıyorum.

Aynı anda basmaya çalış.

@GoldPunch
    Tüm ayarları sona alırsan FPS bayağı bir düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 29 Ocak 2013; 11:24:51 >

• titreşimi nasıl aktif ediyoruz. ayarlardan işaretlerdim ama titremiyo
    sadece bu oyunda değil hiç bi oyunda titremiyo gamepad

şu gamepadden kullanıyorum. driver falan mı yüklemem gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

titreşimi nasıl aktif ediyoruz. ayarlardan işaretlerdim ama titremiyo

Gamepad'in sütünde vibraiton tuşu var bak ona bi kere basınca aktif oluyo bi daha basınca deaktif oluyo onun açık olduğundan eminmisin bide öyle dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Gamepad'in sütünde vibraiton tuşu var bak ona bi kere basınca aktif oluyo bi daha basınca deaktif oluyo onun açık olduğundan eminmisin bide öyle dene...

evet vibration açık.

driver ı falan var mı bunun
  • Ben hiç oynamadım DMC. Bu tarz oyunlarda hiç düşünmeyeceksin anladığım kadarıyla. Böyle beyni serbest bırakıp oynayacaksın. Yoksa hangi komboyu yapcağım diye düşünürsen yapamazsın. O yüzden oynayamıyorum ya. Hep aklım hangi komboyu yapsamda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaraeski -- 29 Ocak 2013; 14:07:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

evet vibration açık.

driver ı falan var mı bunun

5senedir o kolu kullanıyorum oyunlarda titreşimi çalıştıramadım

geçen xbox kolu aldım titreşiyor, fakat bu oyunda sadece ara videolarda titreşime rastladım,yani pek kaybın yok.

• Oyun efsane olmuş, dantenin tipi falan çok konuşuldu ama bence pek sorun değildi. Arada kafasına beyaz peruk falan gelince hüzünlenmedim değil tabi. Birde şu giyiniş sahnesi efsane

• quote:

http://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.1.2.190.zip

bunu oyun un exe sinin olduğu yere at , sonra başltan internetten aratıp ayarları bulsun , save yap oyuna gir hemen her oyunda işini görür

• oyundaki kostümleri , perukları vs. nasıl açacaz yahu dlc indiremezmiyiz ?
  • Vergille oynama modu var you tube de gördüm dlc mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.