ultra +hd texture+hd shadow+hd antialiasing +full hd de 60fps. oyun akıyor akıyor. böyle optimizasonyları özlemişim
Hocam bekleyemeyip konsol versiyonunu aldım böyle deyip beni üzme
Orjinal alın orjinal opti baya iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
linkini gönderde bakalım bu arada fiyatı nekadarmış ?
Beyler oyun eski oyunlarda ki gibi durmadan yaratık respawn ediyormu? Yoksa artık bir değişiklik yapmışlar mı?
çok iyi olmuş, beğendim. optimizasyonda iyi. hazırda kurak oyun döneminden geçerken kesinlikle oynanır.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Arslan
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
linkini gönderde bakalım bu arada fiyatı nekadarmış ?
Greenmangaming ten 40 dolara aldım. Satın alırken bu kodu girmeyi dene %25 hala geçerlimi bilmiyorumda GMG25-XTYYZ-POSL1. Olmazsa bunu gir GMG20-PJFEW-Y16HK.
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
quote:
Orijinalden alıntı: designr
ultra +hd texture+hd shadow+hd antialiasing +full hd de 60fps. oyun akıyor akıyor. böyle optimizasonyları özlemişim
Hocam bekleyemeyip konsol versiyonunu aldım böyle deyip beni üzme
valla öyle, oyun bizi üzmedi yılbaşı döneminde çıkan o facialardan sonra.
Oyun çok iyi beyler ben bir dmc fanı olarak oyunu mükemmel buldum..
quote:
Orijinalden alıntı: Dante*
Sen iyi bulduysan bizim beğenmeme lüksümüz yok... Yanlız şu dlc'ler falan filan için orjinal almaya değermi...Aslında değermi derken orjinal almayıp emeğe saygısızlık etmek istemiyorum ama bütçe meselesi artık çıkışmıyor bütçe...
quote:
Orijinalden alıntı: Lion_Army
quote:
Sen iyi bulduysan bizim beğenmeme lüksümüz yok... Yanlız şu dlc'ler falan filan için orjinal almaya değermi...Aslında değermi derken orjinal almayıp emeğe saygısızlık etmek istemiyorum ama bütçe meselesi artık çıkışmıyor bütçe...
Orjinal almaya değer bir oyun fakat bütçen yoksada yapacak bişey yok oyunu denemelisin bir dmc fanı olarak bir şekilde....
quote:
quote:
quote:
Orjinal almaya değer bir oyun fakat bütçen yoksada yapacak bişey yok oyunu denemelisin bir dmc fanı olarak bir şekilde....
Arkadaşlar oyun dmc4 gibi games for windows live ile mi geliyo genelde capcom oyunları öyle oluyo ama yinede bi sorayım dedim... Alıcam yaaa bu oyunu orjinal almıyacamda hangisini alıcam.. Playstore'da 72TL...Ama ön siparişte dlc'ler vardı playstore'da şimdi yok orjinal oyunların hepsinde dlc ile beraber geliyormu acaba...
Oyunu güzel buldum grafikleri gayet güzel ve imzamdaki pc ile fullhd + ultrada 60 fps alıyorum.Stiller felan trickster royalguard vs vs yok onun yerine farklı silahlar var.Oyun tarz olarak baya değişmiş.Bu arada jump cancel denedim ama olmadı :/
Bu arada oyuna kol lazım tabi ki , Logitech f310 ile çok iyi gidiyor.
Sıradaki oyunum Metal Gear Rising , pc ye çıkmaması kötü oldu tabi.
Bende iyi oynuyorum sanıyordum.
quote:
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar oyun dmc4 gibi games for windows live ile mi geliyo genelde capcom oyunları öyle oluyo ama yinede bi sorayım dedim... Alıcam yaaa bu oyunu orjinal almıyacamda hangisini alıcam.. Playstore'da 72TL...Ama ön siparişte dlc'ler vardı playstore'da şimdi yok orjinal oyunların hepsinde dlc ile beraber geliyormu acaba...
arkadaşlar playstoredan çok daha uygun fiyata steam gift olarak veriyorum. hem de costume pack dlc dahil. ilgilenenler mesaj atsınlar ltf.
quote:
Serefsizim kanim dondu,bu nedir yav
Bu arada oyun harika,grafikler,sesler,oynanis,optimizasyon hikaye sunumu cok cok iyi..Zaten Ninja Theory ismini duyunca gözü kapali aldim,Enslaved ve Heavanly Sword oyunlari cok iyiydi..
quote:
Adam dersine iyi çalışmış o ne yaaa. ben oyunu bırakıyorum arkadaş...
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
quote:
Yaaa dayı bu ne böyle bunu birinin oynamadığını söylesinler bana bu trailer desin biri...Gözlerimle görsem inanmam derler ya o moddayım...Videonun başındaki nedir öyle yaa adamın kılına dokunamadılar ya la..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: slayer983
quote:
Yaaa dayı bu ne böyle bunu birinin oynamadığını söylesinler bana bu trailer desin biri...Gözlerimle görsem inanmam derler ya o moddayım...Videonun başındaki nedir öyle yaa adamın kılına dokunamadılar ya la..
İnsan değil bunlar çok takmamak lazım :) God of War 3 ü multi oynarken karşımıza gelme şansı var ama ne yazık ki
Ben bu komboyu yapsam herhalde daha bilgisayarda oyun oynamam...Bunu her istediğinde yapamaz diye düşünüyorum..çünkü dmc4'de de bu tür seriler mevcut ama durduğun yer vurduğun yerde önemli oluyo duvar diplerine kayıyorsun komboya devam ederken ve bi kaçırdınmı zaten hemen patates oluyo...Ne bileyim birazda şans lazım gibi vurmayı tam zamanında bırakıp sıçramak lazım falan filan..ince iş..
4. bölümden sonra Xbox 360 joystiğini görmemeye başladı oyun. Steam'de topluluk sayfasında bu tarz sorunla karşılaşanları gördüm. Var mıdır bir çözümü acaba? Bu arada laptopta oynamama rağmen neredeyse tüm opsiyonlar açık kaymak gibi oynuyorum. Oyun gerçekten çok başarılı.