Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
53.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ön sipariş dediğiniz nasıl bişey ben pek anlamıyorum biriniz anlatabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayarlanır o yaa

beyler ön sipariş dediğiniz nasıl bişey ben pek anlamıyorum biriniz anlatabilir mi

Parayı erken vermiş oluyorsun. Bazı avantajları var bedava DLC + preload (ön yükleme) gibi. Preload da erken indirmene yarıyor oyunun kilidi açıldığı an yani çıktığı anda oynamaya başlıyorsun.

Örneğin buralardan satın alabilirsin

http://store.steampowered.com/app/220440/
    http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/action/dmc-devil-may-cry/

GMG de kodla 40 dolara geliyor. Tek kötü yanı GMG sürümünde pre load yok 7.5 gb indirmesi gerekirken 38 mb indiriyor duruyor. Sanırım preload sadece Steam a özel. Ben GMG den aldım key gönderdiler aktive ettim lakin preload yapamıyorum mesela.

Birde key satanlar var 60 tl idi sanırsam fiyatları. Oyun çıktığı zaman gönderiyorlar aktive edip indiriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 25 Ocak 2013; 5:32:02 >

• çıktımııı :)
  • Oyun indirmeye acildi nihayet,su an indiriyorum iyi ki konsolda oynamamisim :)
  • ÇIKTI
  • Steam den açılmış.

Oyunda inanılmaz optimize var. İmzamdaki sistem ile ultrada 1920x1080 200FPS civarı oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Ocak 2013; 14:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Steam den açılmış.

Oyunda inanılmaz optimize var. İmzamdaki sistem ile ultrada 200FPS civarı oynuyorum.

Adama bak bizden önce oynamaya başlamış.... KillZone manyağı
  • quote:

Arkadaşlar pre-oder yapanlara kostüm dlcsi hediye ediliyordu. Nereden aktive edebilirim? Bulamadım.

@Dante*

Uyuz oldum sana lan yıllardır ben bu oyunu bekliyorum senden de koyu Dmc hayranıyım sen gel benden önce oyna işe bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Arkadaşlar pre-oder yapanlara kostüm dlcsi hediye ediliyordu. Nereden aktive edebilirim? Bulamadım.

@Dante*

Uyuz oldum sana lan yıllardır ben bu oyunu bekliyorum senden de koyu Dmc hayranıyım sen gel benden önce oyna işe bak...

Biz hayran değil miyiz yani?

Bu arada buldum kostüm packi aktif etmeyi. Zorluk seviyesini seçerken seçiyoruz onu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Ocak 2013; 14:57:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

@Dante*

Biz hayran değil miyiz yani?

Bu arada buldum kostüm packi aktif etmeyi. Zorluk seviyesini seçerken seçiyoruz onu da.

Sen git cloud un hayranı ol zack in hayranı ol.. :)

• Oyunu oynayanlar spoiler vermeden oyunun nasıl olduğunu yazarlar mı acaba . Bu arada benim sistemim şu oyunu nasıl oynayabilirim.

AMD Fx - 6100 6 core

kingston 1600 mhz 8 gb ddr 3 ram

hd 6850 ekran kartı 1 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 25 Ocak 2013; 15:01:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Oyunu oynayanlar spoiler vermeden oyunun nasıl olduğunu yazarlar mı acaba . Bu arada benim sistemim şu oyunu nasıl oynayabilirim.

AMD Fx - 6100 6 core

kingston 1600 mhz 8 gb ddr ram

hd 6850 ekran kartı 1 gb

Oyunun optimizesi çok iyi. Özellikle AMD kartlar için optimize edilmiş zaten.

Bu arada demoyu PS3'de oynamıştım şimdi PC de oynuyorum. Bayağı fark var grafiksel açıdan. İyiki 10 gün bekleyip PC ye almışım oyunu.
  • quote:

quote:

Oyunu oynayanlar spoiler vermeden oyunun nasıl olduğunu yazarlar mı acaba . Bu arada benim sistemim şu oyunu nasıl oynayabilirim.

AMD Fx - 6100 6 core

hd 6850 ekran kartı 1 gb

Bu arada demoyu PS3'de oynamıştım şimdi PC de oynuyorum. Bayağı fark var grafiksel açıdan. İyiki 10 gün bekleyip PC ye almışım oyunu.

Dead Space 3 gibi konsol protu olacak diye korkuyordum iyi bari :)
  • quote:

quote:

quote:

AMD Fx - 6100 6 core

hd 6850 ekran kartı 1 gb

Hocam çok iyi grafikler, oyuna girince göreceksin zaten. Renkler o kadar canlı ki, atmosfer hele.

• quote:

quote:

quote:

quote:

AMD Fx - 6100 6 core

hd 6850 ekran kartı 1 gb

Hocam çok iyi grafikler, oyuna girince göreceksin zaten. Renkler o kadar canlı ki, atmosfer hele.

İnşallah

• HD 5850 ve athlon x4 630 ile iyi ayarda oynayabilir miyim acaba oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

HD 5850 ve athlon x4 630 ile iyi ayarda oynayabilir miyim acaba oyunu?

Sıkıntı olacağını sanmıyorum büyük ihtmal ultrada oynarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

HD 5850 ve athlon x4 630 ile iyi ayarda oynayabilir miyim acaba oyunu?

Sıkıntı olacağını sanmıyorum büyük ihtmal ultrada oynarsınız.

Teşekkürler
  • Hayırlı olsun oyun çıkmış. Yerimizi alalım.
  • ultra +hd texture+hd shadow+hd antialiasing +full hd de 60fps. oyun akıyor akıyor. böyle optimizasonyları özlemişim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.