Bildirim
deve kusu-köpek baligi-kanguru

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ye desek yicen yanii?? -
Köpekbalığı yediğim en güzel balık eti, ama yapmayı bilen olcak -
ye desek yiyecen muhabbeti degil damak tadi varmi lezzetlimi anlaminda soruyorum
mesela ahtapotu tavsiye etmiyorum
köpek baliginin tadi baliktan daha cok et gibi oldugunu duymustum öylemi? -
Köpekbalığıyediğin en güzel balık etimi ..agustosta bi aksam gel de sana bi ufak ile buglama luferyapayım -
Kendine has diyim, balığa benzemediği doğru Bu arada Ahtapot da muhteşemdir, tabii taze taze yapcan onu, bi salata şöyle limonlu sirkeli üfff
EDI:
ÜFF LÜFERİ ATLADIK TABMangalda cız bız offf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 24 Haziran 2007; 0:15:35 > -
köpek baligi porsiyonu restorantta cok pahali ama merak ettigim icin mutlaka yiyecem
geriye devekusuyla kanguru kaldi yokmu bunlardan yiyen vatandas -
Avustralya'da kanguru hamburgeri yiyen var da devekuşu yok
edit: Yani en azından çevremde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 24 Haziran 2007; 0:37:25 > -
lam ne midesiz adamsınız bea -
Bakın bu size garip gelebilir ama yapılan bir arastırmaya göre en lezzetli et insan etiymiş -
yamyam lar işi biliyo -
Yapılan bir araştırmaya göre deli dana hastalığı yamyamlarda görülüyor. -
köpekbalığının eti güzeldir gerçekten. nasıl desem yapan adam eğer güzel yapmışsa ağzında resmen dağılır karpuz yermiş gibi. hele ki ahtapot veya kalamar salatası ile çok güzel gider. -
Offf canım çekti feci ya marinede bekletilmiş 1-2 gün böyle, tavada 2 cızbız köpekbalığına. Ahtapot da iyi dövülmüş, kıvamında pişmiş helva gibi olcak böyle üfff
-
-
Bunlar şimdi olsa varyaaaa offf
Kanguru bifteği;
Devekuşu;
-
PlutosDaddy midemi kaldırma
-
Arkadaşlar yemeyin caiz değildir -
quote:
Orjinalden alıntı: jelib10
Arkadaşlar yemeyin caiz değildir
-
quote:
Orjinalden alıntı: jelib10
Arkadaşlar yemeyin caiz değildir
dogru diyorsun
Benzer içerikler
- kurt evcilleşir mi
- hamam otu kullananlar yorumları
- sevgilinin annesine doğum günü mesajı
- okb den kurtulma hikayeleri
- hap yutamıyorum ne yapmalıyım
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- black friday 2025
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X