Hee doğru valla, siz yemeyin, hepsi bize kalsın. Anlayan yer zaten, gerisi yemesin hiç pok atmasın
midye yiyen bunlari hayli hayli yer önemli olan lezzetlimi degilmi
sadece lezzetine bakıp yiyorsan ohooooo cekirge yee karınca yee bunları birde cikilota ile bulayıp satıyorlar cokda lezetli diyorlar fare yeee tavuk etinden daha iyiymiş tadiii plütöö sende parazit yap ma cık aradan
Abi yengeç te gzel oluyor yaw bilmem yedinmi adam önüne yengeçle bi bıçak bi çekiç getiriyo sosuyla fln of of tavsiye ederim yemeyen arkadaşlara..
ıstakoz yedim ehh işte dedigin cekiil ozel yankeski gibi birseyi var rezil oldum yerken yapamadım teyzem kesti
vallahi bir laf var; "denizden babam çıksın yerim", diye ama babamı yiyecek kadar ileri gitmem büyük ihtimal. deniz canlılarının büyük bir bölümünü afiyetle yerim. envai çeşit mahluk olduğunun farkındayım denizlerde ama onlarda sonuçta yenilebilir bir şekilde. yemek konusunda hiç midem bulanmaz genelde. biraz sebze sevmem o kadar. özellikle pırasa ıspanak enginar patlıcan vs gibi. nefret ederim bunların yerine çekirge vs yemeyi tercih ederim.
ayrıyeten kangru etininde çok farklı bir tadı olduğundan bahsediyorlardı bir ara ama hiç devekuşu eti yiyen görmedim duymadım. ama devekuşu yuurtası yenir.hatta çok güzel omlet yapılır bir yumurta ile 4 kişi rahat doyar
Istakoz, kerevit, pavurya, ahtapot, kalamar, sübye, karides, kaplumbağa, deniz kestanesi, keler, istridye, vs vs hepsinden yedim Herkese göre değil ama damağı uyan vazgeçemez
@japonlaryapiyor
cik aradan kardesim ya ne istersem onu yerim
saka biryana merak ettiklerim bunlardi ama köpekbaligini kesin deniycem
Çok da para verme yani yicem diye Genelde bi de lüks restorantlar köpek balığı satın alıp kılıç balığı diye dayar millete Öyle süper pahalı değildir girişi...
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Çok da para verme yani yicem diye Genelde bi de lüks restorantlar köpek balığı satın alıp kılıç balığı diye dayar millete Öyle süper pahalı değildir girişi...
ben daha ucuzunu söyleyem sana
benim babam kaptandır biraz. ehh ondan gelen biraz tecrübem var. şimdi gidip kendine bir köpekbalığı yakala, ama bir metreyi geçmemeli yoksa o seni yakalar. sonra güzelce balığın içini temizleyip dairesel dilimler halinde kes, sonra bir tavaya koy, balığın rengi biraz koyulaşmaya başladığı zaman diğer tarafını çevir. en fazla 15 dakika sürer pişirmen. sonra afiyetle yersin. ohh missss gibi
Hocam ben de dalıcıyım yav Arasıra nargileyle inip çakıyoruz 1'er 2'şer tane ayıptır söylemesi, tulum çıkarıp marine ediyoruz 1-2 gün sonra kızartıyoruz, parmaklarını yersin
quote:
Orjinalden alıntı: soonymeister
quote:
benim babam kaptandır biraz. ehh ondan gelen biraz tecrübem var. şimdi gidip kendine bir köpekbalığı yakala, ama bir metreyi geçmemeli yoksa o seni yakalar. sonra güzelce balığın içini temizleyip dairesel dilimler halinde kes, sonra bir tavaya koy, balığın rengi biraz koyulaşmaya başladığı zaman diğer tarafını çevir. en fazla 15 dakika sürer pişirmen. sonra afiyetle yersin. ohh missss gibi
soonymeister PlutosDaddy ikinize de
greenpeace japonya ile ugrasirken balina mevzusuna sizi unutmus burada
quote:
Hocam ben de dalıcıyım yav Arasıra nargileyle inip çakıyoruz 1'er 2'şer tane ayıptır söylemesi, tulum çıkarıp marine ediyoruz 1-2 gün sonra kızartıyoruz, parmaklarını yersin
quote:
Orjinalden alıntı: soonymeister
quote:
hm nerde dalıyorun bakem sen. istanbulda değilsindir büyük ihtimal. sende ufaktanda olsa bir ege yada akdeniz havası sezdim.
Ege ege Yer ismi vermiyim şimdi ama Gökçeadayı görüyo mekan İkamet İstanbul; doğduğumdan beri yazlık Ege
@japonlaryapiyo;
Greenpeace üyesiyim ayrıca
quote:
Orjinalden alıntı: japonlaryapiyo
soonymeister PlutosDaddy ikinize de
greenpeace japonya ile ugrasirken balina mevzusuna sizi unutmus burada
noluyor yaw. sen hiçmi balık yada türevi şeyler yemezsin. ben çok severim böyle yemekleri tatları. ona bakarsan türkiyede bir sürü insanda kokoreç beyin kelle ciğer işkembe damar gibi şeyler tüketiyor. bak ya kokoreç dedimde canım çekti şöyle bol kekikli kekikli
@soonymeister;
Sanırım o nargile dalışla köpekbalığı vurmama kızdı
bakın dalganızaa arkadaslar mis gibi yeyin gayri tabii espiri yapıyozz cekerim bi ban daha haa akıllı olun
Sen belli bi saatten sonra kopuyosun ama yav, gözlemledim de
quote:
@soonymeister;
Sanırım o nargile dalışla köpekbalığı vurmama kızdı
eee tamam sana kızıyorda bana neden kızıyor. hem bu çok güzel bir olay hem bir yandan spor yapıyorsun hemde karnın doyuyor
bu arada bende akdenizliyim. yer ismi söylemeyem ama kemere yakınım