Şimdi Ara

Dev Kız Rehberi Arşivle Torununa Sakla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
23
Favori
4.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurkiller

Adam sağ elinden nasıl bu kadar tecrübe edinmiş anlayamıyorum

Muahahaha güldürdün la

Olum ciddiyim bak hevesimi kırdınız yoksa çok pis taktikler verecektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecrübelerini aktar bize

• İlk yazdığın özellikle çok çok önemli diğerlerine pek takılmadım yani insanları sınıflandırmayı da pek sevmediğimden değil de işte ...

Bir insanı kesinlikle değiştiremezsiniz ilişkilerinizde buna dikkat edin çünkü bir laf var .. ülkesinde herkes haklı diye herkes haklı arkadaşlar o yüzden olmamış ya da olup da şu an olmayan bir ilişkiyle çok zaman kaybetmeyin ha karşınızdaki insan çok şey yaşamıştır belki psikolojik bunalımdadır böyle bir durum varsa yalnız kalmak herkesin hakkıdır ama en azından bunu size söylemesi çok çok önemli sizin onun yanında her zaman olacağını bilse de ...

Niyeyse şimdi ben de şimdi eski bağlantım ile mesajlaşıyorum çok saçma sapan bir şey yüzünden biten bir şeyin üzerine gidiyorum belki ama maalesef heyecanım da yok diyebilirim neyin nerde kopacağını nasıl şekilleneceğini karşımdaki insanı zaten biliyorum

İnsanları elinizden geldiğince gruplandırmayın derim ama daha dün siz konuşmaya çalışırken bugün size gülüp naber nasılsın yaa diyen bir insanımsıdan da uzak durun olmamış yani bunu kabullenmek ezikliğin ya da yetişkinliğin bir göstergesi değil kesinlikle olay kendinize karşı olan saygınız bunu sadece kalbiniz attığı kişi için yerle bir edin ama hala bir sonuç yoksa çıkın balkonunuza yakın bir sigara yeter ! diye bağırın rahatlayın hayatınıza devam edin

Biliyorum çoğunuz diyordur yirmili yaşlardayız niye böyle geçiyor diye soran yarın yolda yürürken bir kalp krizi geçirmeyeceğimizin bir garantisi var mı ? Keşke herkes zamanın değerini bilse yani olay sadece sizde değil karşınızdaki insanda da bitiyor o bunların bilincinde değilse sallayın gitsin sizden büyük birisiyse hayli hayli sallayın gitsin bu yazıklarım kesinlikle olaya mantıklı ya da egoistçe bakmak değil olması gereken bu birbirimizi sevmiyoruz, birbirimize değer vermiyoruz bu sadece sevgili-nişanlı-eş vb ilişkilerde de değil arkadaşlık ilişkileri de böyle umarım karşımıza her zaman olmasa da iyi insanlar çıkar

iyi forumlar..

• Konu güzelmiş devam edersen bu mesaja cevap at da bildirim gelsin,sonra okurum.

• Emek verip yazmışsın ama; Bunlar öyle bakmayla, tecrübe ile sabitlenecek standartlar değil. Çünkü; kızlar senin hangi sahne de.. Nerede, nasıl ve ne şekilde olacağına karar verir ve kendini sana göre yontar. İşte o zaman ''DİKKAT!'' alarmlarını çalıştırmalısın ki; ihtiyaç halinde kendi olgu mekanizman ile camı kırabilesin. Hatta tam bu diye emin bir şekilde yargıya kapıldığın anda bile, aslında o olmadığını anlarsın. O yüzden ilişki durumlarında iki etken vardır. Kendi kapasiteni bilmek ve kapasitenin karşılığını bulmak. Ayrıca insanları tanıma eylemi hem erkekler, hemde kızlar için bireylere müthiş fikirler sunar. Onun için insanları ve tavırlarını izleyin. '' Bu bana bakmaz'' diye düşünmeden önce, ben buna nasıl baktırırım denmelidir. Evet bu sıralamada ki; insan tipleri fazlası ile vardır ve doğrudur. Fakat, cümleleri değiştirip erkekler için.. benzer bir sıralama yapmakta mümkündür. Ayrıca bir kıza kadına ısrarcı bir şekilde koşarsanız.. zaten onun ağına düşmüşsünüz demektir.

Ayrıca kızların genel profili..

Erkek= Yatırım portföyü, damızlık, rahat hayat, eline yüzüne bakılır.

Bu 9 maddelik önergenin toplamı yukarıda ki cümlenin karşılığıdır.

Ama birde, 10. Madde vardır- Aile baskısı,sevgisizliği ve empozesi yüzünden.. Sosyal statüsüne, yakışıklılığına ve kişiliğine bakmadan, ilk gördüğü erkeği kurtuluş limanı olarak sananlar. Sadece böyle kızları üzmeyin. Onları yarı yolda bırakmayın.

İnsanın en büyük açlığı kendini sarsacak bir şeylere karşı duyduğu eksiklikten dolayı ortaya çıkar. Aşk, acı, yeni öğrenilecek bir haber, bütünü bozacak bir kayıp...

Her şeyi bıraktığı gibi bulmayı, ögeler ve dengeler üstünde hakimiyet sanan insan, özünde kendini boğanın ve hayatını müthiş açmazlarla dolduranın kendi etkisi olmadan biçim ve yer değiştirmeyen meseleler olduğunu fark eder. İşte bu hepimizin birinci ortak paradoksudur.

Sadece kendisinin sevebileceği kadar çirkin zevklere sahip olmak istemez kimse, ancak herkesin sevebildiği hiçbir şeyi de kendisine ait hissetmez. Kendisi sulamadıkça kuruyacak ve solacak kadar aciz bir çiçeği güzel görmez, ancak kendisine ihtiyaç duymadan açabilen bir çiçeği de benimseyemez. İşte bu hepimizin ikinci ortak paradoksudur.

Alışkanlıklarına ölesiye bağlı hiç kimseyi rutinden kopartamazsınız, ancak rutine indirgenmiş hiçbir şeyi de cazip kılamazsınız. Kendini tekrar etmekten sonuna kadar sakınır insan, ancak süreklilik haline gelebilecek bir şeylere de alışmak ister. İşte bu hepimizin üçüncü ortak paradoksudur.

Bir düzlemde yürümeyi, bir programa göre hareket etmeyi, zamanı kısımlarına ayırıp önceden tasarlamayı, kısıtlılık olarak görür insan, fakat gelişigüzel seyreden her şeyden de kuşkuludur. Bir sonraki an ne yapacağının belli olmasından kaçınır, ancak bir sonraki an ne yapacağını da önceden belirleyebilmek ister. İşte bu hepimizin dördüncü ortak paradoksudur.

Şaşırmak çoğu zaman korkuyla tümleşiktir. Bu yüzden şaşırmak istemez kimse. Göreceği her şeye hazırlık çabası, gösterime sunacaklarının içine gizlediği sürprizlerle birlikte olgunlaşır. Hayret, esef söz konusu öz benlik olunca sakınılası duygulardır ama kendi faaliyetlerinin çevresinde oluşturacağı olağan dışı etki yeganedir. İşte bu da hepimizin beşinci ve son paradoksudur.

Gerisi ya görecedir, ya algı bozukluğudur. Ya sarsıntı açlığı ya da fazla doyumdur.

İşte bu da hepimizin birincil ve tek ortak sorunudur. Kimseyi kendinize satmayın. Ve asla size kendini satanlara izin vermeyin. Çünkü insan kadın-erkek fark etmeden söz konusu kendisi olunca yanılma payını saklı tutan, ancak bir başkası üzerinde seyrettiği her olgudan ölesiye emin olan tuhaf bir organizmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApsinteX -- 11 Şubat 2018; 1:31:0 >

• Dev Kız deyince dev kelimesinin Devyol veya Devlisteki dev kısaltmasından olacağını düşünüp troll bir şey beklerken ciddi bir şey buldum hayret
  • Hocam bunu daha önce de gördüm forumda . Neden öyle diyorsunuz ?

• Takip

• bir dhli bunu asla okumaz

• Sanırım ben 5. yi buldum
  • Kızlar değil kadınlar ilgilendiyor artık maalesef bizi. yaş yolun yarısı oldu :)

Ama bak psikolojinin babalarından freud bile anlamamış, uğraşmayın;

“The great question that has never been answered and which I have not yet been able to answer, despite my 30 years of research into the feminine soul, is: ‘What does a woman want?’”
  • Çok üst düzey bilgiler var gerçekten bu bir devrim. Ben dövme yaptıracağım bu yazıyı komple. Kamu spotu gibi kanallarda okunmalı bu yazı. Casablanca mısın romeo musun mübarek. Hayran kaldım. Okurken bile bir sürü kız düşürüyorsunuz. Muazzam.

• Bu kadar yazmışsın devamı gelmezse olmaz bekliyorum
  • Mahalle kızı tam benlikmiş nasıl bulacağım orası var

• Erkek rehberi de isteriz
  • Up

• Bu adami dinleyin beyler, bu adam hissediyor.

Not: dinlemeyen anasini dinlesin o da biliyor bu isleri

• valla başlığı görünce buralar bol bol kız ss leri ile dolacak sandım.
  • beyler adam ctrl+f'ye bile önlem almış. sondan başlayın.
  • Lan sonucu 0 la çarpın yazıyo, herkes sap mı şimdi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.