Şimdi Ara

Dev güncellemeyle birlikte Starfield resmen PS5’e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dev güncellemeyle birlikte Starfield resmen PS5’e geliyor
    Bethesda, uzun süredir konuşulan haberi doğrulayarak Starfield’ın 7 Nisan’da PS5 için çıkış yapacağını duyurdu. Bu tarih, oyuna gelecek iki büyük güncellemenin de aynı anda yayımlanacağı gün olacak. Bethesda, bu ikili güncellemeyi oyunun çıkışından bu yana yapılan en büyük güncelleme olarak tanımlıyor.

3 yılın ardından PS5’e geliyor

PS5 sürümü, Starfield’ın Xbox ve PC’de çıkışından yaklaşık üç yıl sonra geliyor. Yeni versiyon, PS5’in DualSense kontrolcüsünün sunduğu tüm özellikleri destekleyecek. Ayrıca PS5 Pro kullanıcıları için kare hızını ön plana çıkaran veya görselliği artıran iki farklı mod sunulacak.

Öte yandan bahsedilen güncellemelerin ilki ücretli bir genişleme paketi olan Terran Armada. Bu paket, 2024’teki Shattered Space gibi, oyuna tamamen yeni bir hikaye ekliyor. Terran Armada, oyunculara uzayda insanlığın geleceğini şekillendirme şansı sunarken Terran Armada’nın robot güçleriyle mücadele etme fırsatı veriyor. Yeni görevler, karakterler, mekanlar ve düşmanlar bu genişlemenin temel unsurları arasında yer alıyor.

İkinci güncelleme ise Free Lanes adıyla ücretsiz olarak sunulacak ve oyuna oldukça fazla içerik katacak. Yeni mekanlar, keşfedilecek zindanlar, silah ve gemi geliştirmeleri için yeni bir kaynak, ek kara aracı, depolama alanına birden fazla üssten erişim ve yeni mürettebat üyeleri bu güncellemenin öne çıkan özellikleri arasında. Ayrıca New Game Plus moduna yapılan geliştirmelerle oyuncular sınırlı sayıda eşyayı yeni bir oyun turuna taşıyabilecek.

Fiyatlandırma değişti

Yeni içerik ve platformun yanı sıra, Starfield'ın temel sürümü de yeni oyuncuları çekmek amacıyla 50 dolara düştü. Terran Armada DLC’si ise 10 dolara satın alınabilecek.

Ayrıca Bkz.Nvidia CEO'su, DLSS 5'e yönelik eleştirilere cevap verdi: "Tamamen yanılıyorlar"

Ek olarak oyun, PS5’te standart ve premium sürümlerle satışa sunulacak. Premium sürüm, temel oyun ile Shattered Space ve Terran Armada hikaye genişlemelerini, bir skin paketi, sanal para ve dijital bir artbook/müzik albümünü kapsıyor. Standart sürümün fiyatı 50 dolar, premium sürüm 70 dolar.

Kaynak:https://www.engadget.com/gaming/playstation/starfield-is-coming-to-ps5-on-april-7-162341201.html

• guzel oyun keske turkce altyazi destegi olsaydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türkçe altyazı seçeneği mevcut zaten. Oyuna girdiğiniz zaman menüde mods kısmından türkçe modu indirebiliyorsunuz.

Ps5'e gelemsine sevindim, her iki tarafın da böyle oyun paylaşımları devam etse keşke.

• Saçmalık XBOX bu kafayla adam olmaz. PlayStation PC oyuncularıyla Alay eder gibi PC'ye oyun çıkarmayacak sadece iğrenç canlı servis oyunları gelecek. (PlayStation müritleri bile almaz) Şu aptal adamların yaptığı şeye bak. Call of Duty dahil hiçbir XBOX oyunu bu konsola çıkmamalı. Daha geçenlerde Xbox tekel olacak diye ağlıyordu Sony Microsoft satın alınca Call of Duty haklarını.

• [i]Sony'nin ağlayarak mahkemelerde satın alma süreci devam ederken PlayStation | Nintendo için COD çıkmaya devam etsin diye; 10 yıl boyunca yasal taahhüt istemişti. Aynı adamlar fırsatını bulur bulmaz PC'ye oyun desteğini geri çekti umarım bunun bedelini öderler. %100 keyfi bir uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Mart 2026; 22:49:16 >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    bende ps5 pro var oyuzden olmayacak turkce altyazi 😭neyse belki bir gun pc alacak param olur.

• Ana hikayeyi Xbox da oynayıp bitirmiştim pek kısa sürmüştü ana hikaye... bu oyun yan görevler olarak Skyrim gibi sınırsız tarzında yan görevlere sahip bi oyun mu acaba bilen arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi ?

#Playstation
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erellach kullanıcısına yanıt

Bahsetmiş olduğum şey konsol oyuncuları için zaten. Bethesda firması oyunlarına MODS menüsü koyuyor. Konsollarda da olan bu seçenek ile oyuna girdiğinizde türkçe mods yükleyebiliyorsunuz. Biz Xbox konsollarında türkçe oynuyoruz, Ps'e geldiğinde muhtemelen aynı şekilde türkçe yapılabilecek. Bethesda Fallout4 gibi bazı oyunlarında bu seçeneği ekliyor.

Buradan nasıl yapıldığına bakabilirsin:

Dev güncellemeyle birlikte Starfield resmen PS5’e geliyorGabi Noctisyoutube
    STARFİELD TÜRKÇE | XBOX SERİES S Desteğiniz benim için önemli OYUN CANLARI. Üye olarak desteğinizi gösterin.Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: Katıl ► https://www.youtube.com/channel/UCb3r1BU0MiZDJORe5z32flg/join Lütfen kanalıma ABONE olmayı unutmayın. Abone Ol ► https://www.youtube.com/c/GabiNoctis Instagram | https://www.instagram.com/guvenabi/ Merhaba Oyun Canları :) Ben Güven , XBOX STARFIELD TÜRKÇE! ile sizlerle birlikteyim. Kanalıma destek olmak için beğenilerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyiniz.İyi seyirler. XBOX'TA STARFIELD OYUNUNU MOD DESTEĞİ İLE TÜRKÇE OYNA! XBOX STARFIELD TÜRKÇE!
    https://www.youtube.com/watch?v=WBfNk3ncTc0

gitsinler kendi makinalarında üretsinler oyunlarını

• samtiger kullanıcısına yanıt
    🤩🤩 benn bunu yeni ogrendim gerci 6 ay once series x vardi yine bilmiyordum favori listeme ekledim oyunu. sagol.

Elindeki 5 yıl sonra da ps5 olacakken

Bizim PC 5 yıl sonra çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederim.

Bethesda'nın bu huyu çok güzel takdir ediyorum ama oyun bana hitap etmiyor. Keşke diğer yapımcılarda konsolda mod seçeneği koysa. Türkçe duyunca bir oyunu direkt alıyorum. Doom Tda sırf Türkçe diye aldım geçen. Gayette keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 26 Mart 2026; 9:2:25 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

El çevirisi olması lazım ama altyazıda sorun yok ben %20 ilerleme yapmıştım herhangi bir sorun yaşamamıştım.

Resmi olarak Türkçe dil desteği yok. Mod ekranından aktif ederseniz başarımlar açılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.