|
Dev güncellemeyle birlikte Starfield resmen PS5’e geliyor
-
-
guzel oyun keske turkce altyazi destegi olsaydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bahtsız Bedevi -
Türkçe altyazı seçeneği mevcut zaten. Oyuna girdiğiniz zaman menüde mods kısmından türkçe modu indirebiliyorsunuz.
Ps5'e gelemsine sevindim, her iki tarafın da böyle oyun paylaşımları devam etse keşke.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
Saçmalık XBOX bu kafayla adam olmaz. PlayStation PC oyuncularıyla Alay eder gibi PC'ye oyun çıkarmayacak sadece iğrenç canlı servis oyunları gelecek. (PlayStation müritleri bile almaz) Şu aptal adamların yaptığı şeye bak.
Call of Duty dahil hiçbir XBOX oyunu bu konsola çıkmamalı. Daha geçenlerde Xbox tekel olacak diye ağlıyordu Sony Microsoft satın alınca Call of Duty haklarını.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
[i]Sony'nin ağlayarak mahkemelerde satın alma süreci devam ederken PlayStation | Nintendo için COD çıkmaya devam etsin diye; 10 yıl boyunca yasal taahhüt istemişti. Aynı adamlar fırsatını bulur bulmaz PC'ye oyun desteğini geri çekti umarım bunun bedelini öderler. %100 keyfi bir uygulama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 18 Mart 2026; 22:49:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende ps5 pro var oyuzden olmayacak turkce altyazi 😭neyse belki bir gun pc alacak param olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bahtsız Bedevi -
Ana hikayeyi Xbox da oynayıp bitirmiştim pek kısa sürmüştü ana hikaye... bu oyun yan görevler olarak Skyrim gibi sınırsız tarzında yan görevlere sahip bi oyun mu acaba bilen arkadaşlar bilgilendirme yapabilir mi ?
_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Bahsetmiş olduğum şey konsol oyuncuları için zaten. Bethesda firması oyunlarına MODS menüsü koyuyor. Konsollarda da olan bu seçenek ile oyuna girdiğinizde türkçe mods yükleyebiliyorsunuz. Biz Xbox konsollarında türkçe oynuyoruz, Ps'e geldiğinde muhtemelen aynı şekilde türkçe yapılabilecek. Bethesda Fallout4 gibi bazı oyunlarında bu seçeneği ekliyor.
Buradan nasıl yapıldığına bakabilirsin:
Gabi NoctisyoutubeSTARFİELD TÜRKÇE | XBOX SERİES S Desteğiniz benim için önemli OYUN CANLARI. Üye olarak desteğinizi gösterin.Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: Katıl ► https://www.youtube.com/channel/UCb3r1BU0MiZDJORe5z32flg/join Lütfen kanalıma ABONE olmayı unutmayın. Abone Ol ► https://www.youtube.com/c/GabiNoctis Instagram | https://www.instagram.com/guvenabi/ Merhaba Oyun Canları :) Ben Güven , XBOX STARFIELD TÜRKÇE! ile sizlerle birlikteyim. Kanalıma destek olmak için beğenilerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyiniz.İyi seyirler. XBOX'TA STARFIELD OYUNUNU MOD DESTEĞİ İLE TÜRKÇE OYNA! XBOX STARFIELD TÜRKÇE!https://www.youtube.com/watch?v=WBfNk3ncTc0_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
pc de üretilen ürünlerin acil olarak ps de çıkmasını engellemeleri lazım
gitsinler kendi makinalarında üretsinler oyunlarını
-
🤩🤩 benn bunu yeni ogrendim gerci 6 ay once series x vardi yine bilmiyordum favori listeme ekledim oyunu. sagol.
Elindeki 5 yıl sonra da ps5 olacakken
Bizim PC 5 yıl sonra çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Rica ederim.
Bethesda'nın bu huyu çok güzel takdir ediyorum ama oyun bana hitap etmiyor. Keşke diğer yapımcılarda konsolda mod seçeneği koysa. Türkçe duyunca bir oyunu direkt alıyorum. Doom Tda sırf Türkçe diye aldım geçen. Gayette keyifli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 26 Mart 2026; 9:2:25 >_____________________________ -
El çevirisi mi yoksa yapay zeka ceviri mi bu konuda bilginiz var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
El çevirisi olması lazım ama altyazıda sorun yok ben %20 ilerleme yapmıştım herhangi bir sorun yaşamamıştım.
Resmi olarak Türkçe dil desteği yok. Mod ekranından aktif ederseniz başarımlar açılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ The first player in Türkiye to reach 2 million Xbox gamerscore.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt