Şimdi Ara

^Detaylı N78 iNCELEMESİ by thehspeed^ SSS Eklendi 1.Sayfada (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
0
Favori
41.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm herkeze arkadaşlar, ben bir oyun yükledim n78 e ama tam ekran göstermiyor bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Ana konuda tüm programlar var.. Oyun olaraksa worms world party ve space impact favorilerim..

W_ASHBURN▐ Canon EOS 5D Mark II ▐ Hamilton Open Heart
  • dostum oyunların linki yok malesef bende internetten indirridm:):)
  • Merhabalar. Bugun aksam n78 i aldım. Eve geldim birşey dikkatimi çekti. Telefon hafızasında video klasorunde 7 tane video bulunuyor. Hafıza kartında da görüntüler klasorunde Img_01.jpg şeklinde 1 den 19 a kadar manzara resimleri var. Bunlar sizdede varmıydı? Birde tuş takımının sol tarafından dışarıya ışık sızıyoy bu normalmi?
    Hafıza kartı telefonun içinde çıktı kutudan micro sd yi SD ye çeviren aparat falan çıkmadı, sizdede aynımı?
    Son olarak KVK veya Genpa Bandrolü yok STS diye bir bandrol vardı kutuda. bu STS ne oluyor KVK veya Genpa dan bir farkı varmıdır?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 26 Ekim 2008; 1:28:25 >
    3.tv out olabilirdi çok zahmetli bişey diil psp de bile var:D.
    4.pek umurumda olmamakla beraber kamerayı belki 5mp yapabilirlerdi ama önemli diil.
    bunun dışında ekran ı yeterli buldum 2.4 inç, boyutlarına göre oldukça iyi.
    bu eksik özelliklerin büyük bölümü benim için önemsiz olduğuna göre geriye bizimkileri ikna edip aldırmam gerekiyor;)
    şu lanet olası euro dollar zımbırtılarının g.tü kalktı bu aralar:D
    Birşey dikkatimi çekti. Telefon hafızasında video klasorunde 7 tane video bulunuyor. Hafıza kartında da görüntüler klasorunde Img_01.jpg şeklinde 1 den 19 a kadar manzara resimleri var. İlk aldığınızda Bunlar sizdede varmıydı?
    teşekkürler

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

Telefonun yazılımını güncelleştireceğim, telefona ve hafıza kartına format atsammı iyi olur yoksa atmasammı? veya sadece telefona mı yoksa sadece hafıza kartınamı?
    Yazılım güncelleştirirken hafıza kartı takılımı olcak çıkartcazmı?
    Birşey dikkatimi çekti. Telefon hafızasında video klasorunde 7 tane video bulunuyor. Hafıza kartında da görüntüler klasorunde Img_01.jpg şeklinde 1 den 19 a kadar manzara resimleri var. İlk aldığınızda Bunlar sizdede varmıydı?
    teşekkürler

*evet video ve fotoğraflar yüklü geliyor- istersen silebilirsin korumalı değiller- ben öyle yaptım gereksiz bulmuştum
    *2 gb hafıza kartı telefona takılı geliyor- aparat yok
    * sts- sakarya telekomınıkasyon sistemleri- kvk gibi bayilere toptan telefon satışı yapan bir firma- cihazın aynı zamanda kvk garantisinede sahip..

• the_CRIMINAL hocam teşekkürler
    Telefon gerçekten çok güzel N82 den sonra FP2 çok güzel geldi bana menu efektleri menu sesleri falan inalılmaz güzel

Akşama doğru yazılımıda güncelleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 26 Ekim 2008; 15:03:51 >
  • ah bea ben de 3600 slide nin incelemesini koycam die söz vermiştim herkese aldığım 2. gün(abim saolsun) tuvalete düştü keşke vermeseydim abime. gittik kvkya adamlar 250 ytl masraf çektiler tuvaleten çıkarttık telefonu bataryasını çıkarmaya çalıştık titriyodu telefon tir-tir(valla karışmış devreleri heralde yazık)o ana beyni mi ne varmış deiştirilcek fln filan derken kalsın dedik gitti tlf...

Orjinalden alıntı: ecobaba

ah bea ben de 3600 slide nin incelemesini koycam die söz vermiştim herkese aldığım 2. gün(abim saolsun) tuvalete düştü keşke vermeseydim abime. gittik kvkya adamlar 250 ytl masraf çektiler tuvaleten çıkarttık telefonu bataryasını çıkarmaya çalıştık titriyodu telefon tir-tir(valla karışmış devreleri heralde yazık)o ana beyni mi ne varmış deiştirilcek fln filan derken kalsın dedik gitti tlf...

• quote:

Orjinalden alıntı: the_CRIMINAL

quote:

Telefonun yazılımını güncelleştireceğim, telefona ve hafıza kartına format atsammı iyi olur yoksa atmasammı? veya sadece telefona mı yoksa sadece hafıza kartınamı?
    teşekkürler

*evet video ve fotoğraflar yüklü geliyor- istersen silebilirsin korumalı değiller- ben öyle yaptım gereksiz bulmuştum
    * sts- sakarya telekomınıkasyon sistemleri- kvk gibi bayilere toptan telefon satışı yapan bir firma- cihazın aynı zamanda kvk garantisinede sahip..

Bilgiler doğru. Ancak garanti konusunda şunu ilave edeyim. Türkiye'de yasal dağıtıcı firmalar (STS, Genpa, KVK, Dora, Teknosa v.b.) satılan tüm cihazlar 2 yıl Nokia garantisi (Club Nokia) altındadır ve buradaki 2 yıl yasa gereği verilen mecburi bir süredir. Yani Nokia'nın bize himmeti değildir. Ayrıca KVK garantisi diye bir şey yoktur. Bu sadece bir pazarlama takdiğidir. Cihazda STS'de yazsa KVK'da yazsa farketmez. Hepsi 2 yıl Nokia garantisindedir ve Nokia'nın herhangi bir yetkili servisinden yararlanabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: tanland

quote:

Orjinalden alıntı: the_CRIMINAL

quote:

teşekkürler

+1
    Bilgiler doğru. Ancak garanti konusunda şunu ilave edeyim. Türkiye'de yasal dağıtıcı firmalar (STS, Genpa, KVK, Dora, Teknosa v.b.) satılan tüm cihazlar 2 yıl Nokia garantisi (Club Nokia) altındadır ve buradaki 2 yıl yasa gereği verilen mecburi bir süredir. Yani Nokia'nın bize himmeti değildir. Ayrıca KVK garantisi diye bir şey yoktur. Bu sadece bir pazarlama takdiğidir. Cihazda STS'de yazsa KVK'da yazsa farketmez. Hepsi 2 yıl Nokia garantisindedir ve Nokia'nın herhangi bir yetkili servisinden yararlanabilir.

• Telefon süper valla, Telefonun yazılımını güncelleştireceğim, telefona ve hafıza kartına format atsammı iyi olur yoksa atmasammı? veya sadece telefona mı yoksa sadece hafıza kartınamı?

Orjinalden alıntı: :A.N.T:

http://workshop.nseries.com/2008/05/how-to-use-the-fm-transmitter-on-your-n78/196 müzikçlarda ekran burdaki gibi yana yatabiliyormu??

Baktim şimdi ama oyle bir ayar gormedim, o resmi incelersen web sayfası gibi oldugunu görebilirsin, sanırım o web sayfasındaki bir resim ve aynen muzik menusu yatay gibi gosterilmiş.

• arkadaşlar bende 2 gün önce n78 aldım.dikkatimi çeken,beni birisi aradığında bazen cevaplama tuşu olan yeşil tuşa bastığımda 1'incisinde cevaplamıyor 2'inci bastığımda cevaplama gerçekleşiyor.bu sizde de oluyor mu? Birde kamerada zoom olayı yok.yan taraftaki ok tuşlarına basıyorum ama yakınlaştırma veya uzaklaştırma gerçekleşmiyor....
  • teknik olarak daha hızlı olması lazım karşılaştırmadım hiç
    ngage de geldiki tadından yenmez artık ben star wars'ın trialini yukledm super oluyo yaw XD

scdoganay
    N78 - Yolunuzu Bulun - Kendinizi Müzikle Sarmalayın - Medya Dosyalarınıza Bağlanın
    N78 -Şimdi tüm özellikler bir araya geldi...
    ===>N78 ANA KONUSU(DESTEK-PAYLAŞIM) <===
    NSeries - N78 - Şimdi tüm özellikler bir arada...
  • Çok şükür oyun yüklemeyı çözdüm kendı kendıme.Yapamayan arkadaslar varsa yardımcı olabılırım...

Şimdi geriye ücretsiz full version oyunlar bulmak...Ben sürekli arayış içersindeyim.Ama bulmuş degılım su ana kadar.Bulan arkadaslar varsa lutfen paylassın linkini vs. Şimdiden tesekkurler herkese...
    NaviWheel tusu tus kilitlediği zman nefes alıp veriyomus gibi yanıp sönüyorya, tus kilidi açıkken hiç yanmıyor.Normalde ortam ışığına göre yanıp sönüyomus galiba ama bende hiç olmadı bunu nasıl çözebilirim bilen varmı? teşşekürler...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.