Şimdi Ara

^Detaylı N78 iNCELEMESİ by thehspeed^ SSS Eklendi 1.Sayfada (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
0
Favori
40.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV-Out varmı
    birde video kaydında ses stereo mu mono mu?
    teşekkürler
  • slm arkadaşlar bugün itibarıyla nokia shop tan 600 e aldım hayırlısı bakalım incelemedeyim :):)
  • En ucuz burada:
    http://www.hepsiparis.com/nokia-n78-cep-telefonu%2Cpid32485?ref=akakce&v=0.60.3

Arkadaşım 580'e aldı. Bu sitede fiyatı 1000YTL!!!
    Bu ülkede dolandırıcılık suç değil mi? Veya bir ürünün bu şekilde satılması suç değil mi? Nasıl bir yerde yaşıyoruz biz?
  • Beyler bazı arkadaşlar 550 ye aldıklarını söylemişler.. Nerden aldıklarını söylerlerse ben de alacağım bir tane..
  • arkadaşlar ben nokıa shop tan aldım bugün saat 11.30 da öğlen yani,peşin parayla yalnız....sitelerdeki fiyatlar da eski fiyatlar ilkbaşlardaki yani değiştirmiyolar fiyat aralıklarını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratkaya

En ucuz burada:
    http://www.hepsiparis.com/nokia-n78-cep-telefonu%2Cpid32485?ref=akakce&v=0.60.3

Arkadaşım 580'e aldı. Bu sitede fiyatı 1000YTL!!!
    Bu ülkede dolandırıcılık suç değil mi? Veya bir ürünün bu şekilde satılması suç değil mi? Nasıl bir yerde yaşıyoruz biz?

Suç mu değil mi bilmiyorum ama bende 550 liraya aldım garantili hemen karşı dükkanda ismini vermiyim teknosa da 790 küsür lira

• Beyler cihazı şimdi aldım.. Gerçekten inanılmaz bir tel.. Oldukça stabil ve dokunmatik teker gerçekten eğlenceli.. Ancak bir sorum olacak.. Ekran parlaklığını arttırmak mümkün mü?? Açılıştakine nazaran bir kademe daha karanlık çünkü.. Işık sensörü şuan en yüksekte ancak açılışta daha parlak gözüküyor..
  • hayırlı olsun dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundmanager

hayırlı olsun dostum.

Sağol üstad.. GPS ve Wifi kesinlikle aşırı hızlı.. iPhone un wifisine iyi diyordum bir de..
  • Bu arada çekim yaparken iso ve pozlama telafisini ayarlamayı unutmayın.. İnanın bu aletin çektiği resimler dijital mak dan faksız..
  • BAK KARDEŞ HEMEN İNCELEME MODUNA GEÇMİŞSİN, BEN BİLE BAKMADIM DOĞRU DÜZGÜN SEN HERŞEYİNİ ÇÖZMÜŞSÜN..

İNŞALLAH İYİ GÜNLERDE KULLANIRSIN
  • Ahah.. Öyle walla Göksel Abim.. Telde yok yok.. GPS yol tarif olayına bittim.. 15m sonra sağa dönünüz, varış noktasına ulaştınız falan..

Bir de logaritmik hesap makinası yükledim hesap makinası taşımama da gerek kalmadı alayını yapıyor kendileri.. Şantiye de kime atacaksam havamı..
  • valla artık şantiyede havanı atacak kişileri ben biliyorum da bilmeyenler var hani

foruma baktım da 1 aylık cihazlara 500 lira istiyorlarmış.. haydi yine götürdün malı kardeşim..

neyse ben aracıyım.. güzel bir kardeşimizin seninle olayımız ticaret değil..

ya niyeyse o cihaza da ben alışamadım kardeş ya, yan tuşları gıcık geldi bana, birden soğudum yoksa bizimkilere söylerdim beğenseydim satılmıyor bu felan diye hemen el koyardım..

ama bende 6230İ ye kaldım şimdilik.. evdekini aldım

neyse yine sağa sola bakmam lazım.. telefon varsa hemen el koyayım

• Walla abim ben de satarken senden aldığım fiyata vereceğim.. Dedimiz gibi bizim olayımız ticaretten öte..

Aleti şimdi bir göreceksin iPhone falan resmen halt etmiş.. Dokunmatik tekerlek tüm işleri görüyor, wifi hızı da inanılmaz.. Gidip okadar parayı boşa verecektim az kalsın..

Yön tuşu kullanmıyorsun ki yahu direk kısa yollardan ne istiyorsan anında elinde..

Daha iyisi senin olsun İnşallah Abim.. Bu benim işimi en az bir 4 ay görür..

• aman güel kardeşim, sen memnunsan hiçbişey önemli değil...

sevindim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Walla abim ben de satarken senden aldığım fiyata vereceğim.. Dedimiz gibi bizim olayımız ticaretten öte..

Aleti şimdi bir göreceksin iPhone falan resmen halt etmiş.. Dokunmatik tekerlek tüm işleri görüyor, wifi hızı da inanılmaz.. Gidip okadar parayı boşa verecektim az kalsın..

Yön tuşu kullanmıyorsun ki yahu direk kısa yollardan ne istiyorsan anında elinde..

Daha iyisi senin olsun İnşallah Abim.. Bu benim işimi en az bir 4 ay görür..

Abi bana verirken biraz indir.

• slm arkadaşlar,n78 için msn ve oyunlar önrebilirmisiniz acaba??opera programı birde.
  • Ana konuda tüm programlar var.. Oyun olaraksa worms world party ve space impact favorilerim..
  • arkadaşlar birisi sistem klasörüne erişim sağlayarak z/resource/Bootdata klasörünün içindeki language dil dosyasını upload edebilirmi şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.