Şimdi Ara

^Detaylı N78 iNCELEMESİ by thehspeed^ SSS Eklendi 1.Sayfada (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
0
Favori
41.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cagatay117

quote:

Orjinalden alıntı: muratz1

Arkadaşlar ben teli alalı 1 hafta kadar oldu.Bir ufak estetik sorunum dışında söyliyebileceğim tek şey harika bir telefon ; benim sorunum yes tuşunun olduğu taraftan karanlık ortamlarda bariz bir şekilde florasan ışığı sızması diğer arkadaşlarda aynı problem varmı ; acaba servise gitmelimi :( ??? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Bende de sızıyor o ışık... Ayrıca sağ seçim tuşu ve no tuşu gırç gırç ötüyor uyuz oldum.

sanırım bunlar genel olarak bütün telefonlarda var olmayan varsa sorun vardır servise gitsin

• Bende alalı bir hafta olucak arkadaslar...Hepsiburada.com'dan aldım.2gunde ulastı elime.(İstanbuldan-Marmaris)
    Kutuyu ilk actıgımda ilk dıkkatımı ceken telefonun tamamen duz ve ısıklar sönük durumdayken muhtesem saflıgıydı.Çokk karizmatık bir durşu var herseyden once.İçinde 2Gb hafıza kartı+kulaklık+batarya+usb kablo+pc suite yazılım cdsi ve sarj cıhazıyla bırlıkte geldı.Stantard paket zaten bu.Şarja taktım hemen ve kurcalamaya basladım.Kırmızı no tuşunun ve sag secım tusunun gacur gucur sesleri cok moralimi bozdu ılk basta.Birde aksam olunca yeşil yes tusunun hizasından sızan tus aydınlatma ısıklarını gorunce iyice moralimi bozdu...Neyseki şimdi alıştım.Wi-fi özelliği beni cok mutlu etti.Kapalı bı mekanda otururken rahatlıkla etraftan mutlaka bı kac tane ağ bulup mutlaka şifresiz olanı cıkarıverıyor karsıma Wi-fi cok iyi belırtmek gerekır.Fm vericiside bambaska.Arabayla gıderken ıstedıgım parcayı tek tusla ılerı alıp geri cevırıp karıstırıp dınleyebılmek muhtsem bı olay...CD hazırlamaya son Fm vericisinden en iyi performansı alabılmek ıcınde en temız ve bos kanalı secmek en iyi çözüm.

Son olarak fotograf kalıtesınede dıyecek yok zaten.Bir kac foto koymak ıstıorum.Almayı dusunen arkadaslarımıza yardımcı olmak acısından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obscurhomme -- 1 Ekim 2008; 3:50:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lewend

ışık yetersiz kalıyordur

abi buna niye flaş koyuyolar o zaman bide bu telefonu alıcagımız telefoncudayken orda kontrol etmemiz gereken yanları varmı sonr uğraşmayalım getir götür
    ===>N78 ANA KONUSU(DESTEK-PAYLAŞIM) <===
    NSeries - N78 - Şimdi tüm özellikler bir arada...
  • http://img93.imageshack.us/my.php?image=bytamam029yk3.jpg

n78 ile çekilmiş foto bana bulanık geliyo daha net bekliyordum incelemeyi yapan arkadaşın fotoları daha net ayarları falan var ama beceremedim bi türlü :(
  • arkadaslar sız fotograf makınasımı alıyosunuz yoksa telefonmu bendede n78 var ama ben kamerası ıcın almadım hatta kamerasız bır n78 olsa onu alırdım muhtemelen.. kamera isteyen kullanmıs oldugum nıkon s51 alsın ama lutfen yok bulanık yok bılmemne evet flaşı var ama o sonucta bir adet led ne kadar ışık verebılırkı gerci ısık kuvvetı cok guclu ancak bır flaşın yerını asla tutamaz bu telefonda flaş olsaydı o zaman anlardınız karanlık ortamda ne kadar net cekebılecegını..

ViP MembeR

DJNONE

\_______TS_______/
  • fotoğraf makinamı cebimde dolaştıramıyorum :(

ViP MembeR

DJNONE

\_______TS_______/
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaMaM01

ya arkadaşlar evde fotoo çekiyorum çok bulanık çıkıyo dışarıda çekiyorum net çıkıyo kafayı yicem ya :(

İçeride ışık yetersiz kaldığı için otomatik olarak 1/15 enstantane ayarına almış telefon. Dolayısıyla uzun enstantanelerde hareket edilmemesi gerekiyor.
  • arkadaşlar n78de bu kodu kullanarak nemesis de 0564784 telefonun versiyonunu yükselttim versiyon şu şekilde 12.046.206.5 son versiyonun güncellenmiş hali ama türkçe seçeneği yok türkçe seçeneğide bu kodda güncellemek isteyen varsa kod şu:0546595 şuan N78im ingilizce ama artılarının söyleyeyim yazıların fontu değişmiş daha iyi okunabilir olmuş ses birazdaha fazla çıkıyor gibi geldi gibi bana birde telefon birazdaha hızlanmış şimdilik benim farkettiklerim bu kadar yinede bilgilendirmeye devam edicem...

EngiN#DeNiZLi#1991#95020 KM#Akrilik Beyazı...
    1993 Şahin 1.6 Benzin+LPG BeYaZ GüVeRCiN...
  • Bende 3 gun once işletim sistemini güncelledim.1,5 saat sürdü.Zahmetli bi iş.Basarıyla gerçekleşti güncelleme.Fakat pek bir farklılık göremedim.Herşey eskisi gibi.Sesin fazla cıktıgı falan yok.Fontlarda aynı.Guncellemenın düzelttiği seyler Bluetooth performansı, video oynatma geliştirilmiş biraz, navi tuşunun hassasiyeti artırılmıs, tabiki telefon hızlandı biraz.Güncellemeden önce donmalar oluyodu.Şimdi yok.Herşey güzel...

Benim kafaya tek takıtıgım sey kırmızı no tusu ve sag secım tusunun her basıtıgmda gacır gucur etmesi.Sinirimi çok bozuo ayrıca basmasıda zor.Tus yerıne oturmamıs gıbı.Nokia'dan beklemezdım boyle bişi...

• Bende o gacırtı yok Allah nazardan korusun
    quote:

Orjinalden alıntı: obscurhomme

Bende 3 gun once işletim sistemini güncelledim.1,5 saat sürdü.Zahmetli bi iş.Basarıyla gerçekleşti güncelleme.Fakat pek bir farklılık göremedim.Herşey eskisi gibi.Sesin fazla cıktıgı falan yok.Fontlarda aynı.Guncellemenın düzelttiği seyler Bluetooth performansı, video oynatma geliştirilmiş biraz, navi tuşunun hassasiyeti artırılmıs, tabiki telefon hızlandı biraz.Güncellemeden önce donmalar oluyodu.Şimdi yok.Herşey güzel...

Benim kafaya tek takıtıgım sey kırmızı no tusu ve sag secım tusunun her basıtıgmda gacır gucur etmesi.Sinirimi çok bozuo ayrıca basmasıda zor.Tus yerıne oturmamıs gıbı.Nokia'dan beklemezdım boyle bişi...

W_ASHBURN&#9616; Canon EOS 5D Mark II &#9616; Hamilton Open Heart

• Ben bır kac forum sıtesınde daha okudum bu sorunu yasayan arkadasları.Hepsı aynı seyden bahsedıolardı.Ama sende olmamasına sasırdım.Acaba Nokia'nın dagıttıgı bır partı malındamı bu sorun vardı yoksa hepsımı boyle.

Sende hcıbırsekılde gacırtı yapmıyormu kırmızı tusa ve sag secım tusuna basarken.Bırde yesıl yes tusunun ordan telefonun kasasıyla tus takımının bırlestıgı yerde cok ınce bır aradan tus takımının aydınlatma ısıgı sızıyor.Ancak gece gozukuo ama.Sende bu sorunların hıcbırımı yok.Eger yoksa gerı vermeyı dusunuyorum telefonu cunku.

Demın telefonun ömür sayacına baktım, benım konusma dakıkalarımla uyusuyor.Zaten telefon sıfır kutusunda geldı tertemızdı hıcbır suphem yok o konuda ama yınede bakım dedım.Cevabın ıcın tesekkurler sımdıden

Playstation 5 Digital Edition//Asus Vivobook Pro 14X OLED//TCL 55C728 QLED TV
  • merhaba arkadaşlar sıkı bir e65 kullanıcısıydım sırf kayar kapak ve ekranın donması sonucu telefonu sattım...şu anda n78 beğenenlerdenim ama ekran da donma yada menüler arası geçişte bekleme çok oluyormu? n 78 ve samsung g810 arasında kaldım ne dersiniz?
  • yok arkadaşlar bu n73 gibi değil ben kendim şahsen 4 gb microsdhc san disk kullanıyorum hiç kasma falan olmadı 3 gb full dolu hem menülerde hiç yavaşlama olmuyor rahatlıkla alabilirsin donmada hiç olmadı ama n73 te çok oluyordu işlemcinin çok büyük payı var bunda 369 mhz işlemci var n73 te ise 220 mhz yani telefon süper tavsiye ederim...

• Arkadaşlar herşey için sağolun yorumlar çok güzel.ayrıca inceleme çok güzel olmuş ellerine sağlık.benim bir kaç sorum olacak.yaklaşık 2 sene oldu 5700 kullanıyorum herşeyi hoş sesinden öte bir problemim yok.orjinal kulaklıkları haricinde yani o müzik değiştirme aparati mi bozuldu yoksa bir tane daha bozduğum için içinde bir pil var ne işe yarıyor onu bilmiyorum.her neyse 5700 dan n78 geçmek mi daha mantıklı yoksa biraz bekleyip n96 almak mı?son olarak bunda tek hoparlör mü var çift mi?yani 5700 dış sesi bunu aşıyor mu n78 ezer mi kulaklık ve dış seste?
    kulaklık ve hoparlör ses kalitesi ve yüksekliği nasıl?
    renk olarak, siyah-beyaz mı yoksa siyah-k.rengi mi önerirsiniz?
    teşekkürler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.