Şimdi Ara

^Detaylı N78 iNCELEMESİ by thehspeed^ SSS Eklendi 1.Sayfada (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
0
Favori
40.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bende bu telefondan aldım 2 saat önce acaba şarjını nasıl yapacağım. kaç saat şarjda tutmak gerekiyorum. burda kullanan arkadaş var sanırım? yardımcı olursanız sevinirim...
  • merhaba;

n78 ile ilgili bazı konular çözemedim yardım ederseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler;

1-digital zoom oladuğunu zannediyordum ama sanırım yok.ses tuşları bir işe yaramıyor.
    2-mesaj geldiğinde bazen telefon kapanır gibi oluyor ekran kararıyor ve tekrar açılıyor.bazende tamemen kilitleniyor.
    3-GPS verisini çok geç buluyor(açık alan dahil).GPS verisini başka bir proglamla yada haritayla hızlandırabilirmiyiz(garmin vb...gibi)
    4-henüz uygun bir messenger bulamadım
    5-ve son olarak fotoğraf makinasının flaşı tamamen kapanmıyor.menüden flaş modunu kapalı yaptığım halde foto çekerken flaş yinede yanıyor.

bu işten anlayan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
  • Arkadaşlar telefonu bu gün aldım 630ytl nakit genpa garantili. telefon fiyat/performasn olarak gayet başarılı cihazda tek beğenmediğim nokta tuş takımı biraz kalitesiz zamanla gıcırtı yapcağı kesin gibi görünüyor. En beğendiğim noktası ise wlan çok hızlı ve kulaklıktan çıkan ses beni çok şaşırttı çoğu mp3 player ve ipoddan bile iyi diyebilirim (creative kulaklık ile denedim.)
  • Arkadaşlar güle güle kullanın.

Telefon bekleme konumundayken ekranda saat görünüyor mu?
    Bekleme konumundayken Naviwheel tuşunun ışığı sürekli yaıp sönüyor mu? Eğer sürekli yanıp sönüyorsa bunu kapatmak için herhangi bir ayar var mı?
  • Bekleme modunda ekranda saat görünmüyor.Naviwheelin ayarıda var istersen kapatabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Arkadaşlar güle güle kullanın.

Telefon bekleme konumundayken ekranda saat görünüyor mu?
    Bekleme konumundayken Naviwheel tuşunun ışığı sürekli yaıp sönüyor mu? Eğer sürekli yanıp sönüyorsa bunu kapatmak için herhangi bir ayar var mı?
  • W_ashburn, cevap için teşekkür ederim.

Ben de N78 aldım bugün.
    Tuşlar daha ergonamik bir şekilde tasarlanabilirmiş. Yine de kullanımı sanıldığı gibi zor değil.
    Telefonda zaten yön tuşları var; Naviwheel' i neden koymuşlar onu anlamadım. Naviwheel ile yapacağımız işi yön tuşları ile yapabiliyoruz zaten. Acaba benim bilmediğim başka bir görevi mi var?

Telefonun yazılım sürümü 11.043
    Ayrıca özel sürüm diye bir ibare var; o da 11.043.051.1
    Son sürüm nedir acaba?

Bir sorum daha vardı. Sertifika problemine karşı hangi programı kullanıyorsunuz?
  • yazılım sürümü 12.046 son sürüm şuan
  • Arkadaşlar versiyon yükseltme ile ilgili yardımcı olurmusunuz? Benim telefondaki yazılım 11.043. Son yazılım 12.046.
    Pc suite 7.0.9.2 Türkçe' yi kurdum.
    Nokia software update v1.4.70 Türkçe' yi kurdum.
    Software update' yi çalıştırdım; telefonu pc' ye bağladım. Yeni yazılım yok iletisi alıyorum. Bu 12.046 yazılımını nasıl yükleyeceğiz?

Cevap:12.046 yazılımını yükledim sonunda (bilgisayarı kullanmadan).
    Wlan ile modeme bağlandım. Telefondaki ''cihaz yöneticisini'' çalıştırdım. Seçeneklerden ''güncellemeleri kontrol et'' i seçtim. Telefon yeni yazılımı buldu ve yükledi. Yaklaşık 10 dakika sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 11 Aralık 2008; 23:38:51 >
  • Arkadaşlar N82' de kullanılan programlar N78' de de kullanılabilir mi?

Cevap:Daha önce N82' de kullanmış olduğum programları N78' de denedim, hepsi çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 11 Aralık 2008; 23:35:59 >
  • Tuşların iyi olmadığını bir çok arkadaş söylemiş. N78 almak isteyen arkadaşlara yol göstermek maksadı ile ben de bu konuya değinmek istedim. Tuşların tasarımı hakikaten kötü. Telefonu hızlı bir şekilde kullanmak imkansız. Özellikle yön tuşları berbat. Herhangi bir yöne parmağınızın ucu ile bastığınızda sanki tuş alt kısmından orta tuşa değiyor ve orta tuşa basmış oluyorsunuz.
  • slm arkadaşlar bnde n78 alaı 2 ay oldu pek çok sorunu ile karşlıştıımdan iştahım kaçtı bu telden .. her türlü sorunuzu alabilrm ..
  • slm arkadaşlar foruma yni geldimm gerçkten çok hoş bi mekan daimi olmaa çalşcaım =)) bndede 2 aylık bi n78 var .. biraz sorunları dışında herşei çok güsel her türlü sorunuzu alabilrm .. ele ele daha güzele ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchTürk

slm arkadaşlar foruma yni geldimm gerçkten çok hoş bi mekan daimi olmaa çalşcaım =)) bndede 2 aylık bi n78 var .. biraz sorunları dışında herşei çok güsel her türlü sorunuzu alabilrm .. ele ele daha güzele ^^

Hoşgeldin arkadaşım.

Hangi programları kullanıyorsunuz? N78 alalı iki gün oldu. Aşağıdaki programları yükledim.

1-X-plore v1.22 (dosya yöneticisi)
    2-Coreplayer v1.3.0 (media oynatıcı)
    3-Skyfire 0.85.8084 (internet tarayıcı)
    4-Windows live v1.1.1900 Türkçe
    5-Smartphoneware Best Calc v1.05 (hesap makinası)
    6-Sloved v2.3.3 (İng-Türkçe sözlük)
    7-Garmin 5.00.20 (Gps)
    8-Nokia Maps v2.0.4503 (Gps)
    9-Foreca Weather v1.3.1 (Hava durumu programı)

• uzun zamandır forumu ve özellikle bu topic i takip ediyorum artık bende yazmak istedim :) sürekli yeni telefonlar çıkıyor ve seçmek daha da zorlaşıyor gerçekten .. bu telefonla ilgili bir ara fazla olumsuz eleştiri duyunca diğer telefonlara baktım ama sanırım bunu istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: shatana

uzun zamandır forumu ve özellikle bu topic i takip ediyorum artık bende yazmak istedim :) sürekli yeni telefonlar çıkıyor ve seçmek daha da zorlaşıyor gerçekten .. bu telefonla ilgili bir ara fazla olumsuz eleştiri duyunca diğer telefonlara baktım ama sanırım bunu istiyorum

Ben de N78 almadan önce kullanıcıların yorumlarını okumuştum. Çoğu kişi tuşlardan şikayetçiydi. Yine de gidip N78 aldım. Fakat pişmanım aldığıma. Ses kalitesi, kamerası, hızı vs. iyi fakat tuşlardan dolayı telefonun kullanımı tam bir işkenceye dönüşüyor. Kesinlikle N78 almayı derim.
  • arkadaşlar en son sürüm bumu Nokia N78 Firmware v13.0.52 v5 cvp bekliyorum
  • Merhaba arkadaşlar ben daha dün aldım telefonu ve hiçbirşey bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim özellikle harıta ve son sürüm konusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicdeaht

Merhaba arkadaşlar ben daha dün aldım telefonu ve hiçbirşey bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim özellikle harıta ve son sürüm konusunda

Hayırlı olsun kaça ve nerden aldın acaba?
  • saol mediamarkttan aldım 649 ytlye
  • quote:

Orjinalden alıntı: canmeci3

arkadaşlar en son sürüm bumu Nokia N78 Firmware v13.0.52 v5 cvp bekliyorum

Dün yazılımı güncelledim. Telefonun yazılımı 12.046 oldu. Sanırım son yazılım budur. Fakat bahsettiğin yazılım versiyonunu ben de duydum. Ama dediğim gibi daha dün güncelledim yazılımı ve 12.046 sürümü yüklendi telefona.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.