Şimdi Ara

^Detaylı N78 iNCELEMESİ by thehspeed^ SSS Eklendi 1.Sayfada (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
0
Favori
40.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birisi cities klasörünü rapid--shareye upload edebilirmi acaba 100 mb partlar halinde ben yanlışlıkla biçimlendirdim hafıza kartını o yüzden herşey silindi lütfen arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vg_engin -- 24 Eylül 2008; 21:51:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vg_engin

arkadaşlar size bir şey daha söyleyeyim ses kaydı 1 saat ve çok iyi kalitede ses kaydediyor bunuda bilin yani n73 teki gibi 1 dk falan değil bilgilendireyim dedim

foto çekip bizimle paylaşabilirmisin? gündüz gece olursa daha iyi olur tabi
  • Arkadaşlar bende bugün aldım telefonu.Özellikle wlan özelliği için. Gün boyunca windows live messenger yazılımını kurmaya çalıştım ancak bir türlü başaramadım bunu başaran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsidoga -- 24 Eylül 2008; 23:22:14 >
  • http://rapid-share.com/files/148094689/n78.rar.html
    `-` işaretini kaldırın arkadaşlar
    işte arkadaşlar biri gündüz biri gece çekimi ve karanlıkla birkaç ayar yapıldı o kdar ama gerçekten çok güzel çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vg_engin -- 24 Eylül 2008; 23:39:46 >
  • arkadaşlar n78 de çalışan msn programı verebilirmisiniz??

• N78 için çalışan msn programı ben denedim bende çalıştı.ilk önce internet services support package 1 i yükleyin ardından windows live programını yükleyin çalışacaktır...
    http://rapid-share.com/files/148230585/n78.rar.html
    `-` işaretini kaldırın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vg_engin -- 25 Eylül 2008; 12:52:57 >
  • sağolasın kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM01 -- 25 Eylül 2008; 12:54:02 >
  • Nokia Internet Services Support Package 1.sisx kurmaya çalıştıgımda dahili bileşendir hatası veriyo neden olabilir..
  • http://rapid-share.com/files/148264604/n78.rar.html
    ilk önce hello carbide programını kurun telefon hafızasına kurduktan sonra programı açmayın xplore yada başka bir dosya yöneticini açın menü tuşuna basarak menüye gelin dosya yöneticisi açıl kalsın arkaplanda açık kalsın sonra kurudğunuz programı açın menü1 seçin sonrada yes deyin bir sayı çıkacaktır sonrada dosya yöneticisine gidin menü tuşuna basarak install server.exe dosyasını c/sys/bin dosyasının içne atın eğer o dosya yoksa kendiniz oluşturun(bin) şeklinde hadi kolay gelsin yapamadığınız olursa yardımcı olurum...sizde lütfen maps klasörünü 100 mb partlar halinde rapide yüklerseniz çok iyi olur birde bugün ben sandisk 4 gb aldım microsdhc çok iyi tavsiye ederim...

• daha kolay kurulan bişi yok mu ya??
  • kardesım bunlarla hıc ugrasma menuden indirme menusune gel orda uygulamaları sec orda fring diye bir program var onu indir ardından msn mı ıstersın yahoomu ıcq mu ne ıstersen ordan gırebılırsın.. tabi wifi den girmen en mantıklısı böylece beleşe kullanmış olursun bu kadar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djnone -- 25 Eylül 2008; 19:18:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaMaM01

daha kolay kurulan bişi yok mu ya??

en kolayı bu cep-team.nette herşey var bi bakın isterseniz
  • bende şuan bu telefonu düşnüyorum fakat birkaç şüphem var bunu için bana yardımcı olur musunuz özelden?
  • arkadaşlar benim telefon net foto çekmiyo acaba ayarlarımı iyi değil nasıl düzeltebilirim ben bu ayarları?
  • sorumu cevaplıcak kimse yok mu???
  • Net değil derken? Şimdi ben bilemem ki nasıl net değil. Çözünürlük düşükse eğer ayarlardan yükseltirsin ama anladığım kadarıyla bulanık çekiyor? Odaklıyorsun di mi fotoğraf çekerken? Yani sen odaklıyorsun o odaklanmıyorsa bunun ayarı falan yoktur. Bozuktur.
  • Arkadaşlar ben teli alalı 1 hafta kadar oldu.Bir ufak estetik sorunum dışında söyliyebileceğim tek şey harika bir telefon ; benim sorunum yes tuşunun olduğu taraftan karanlık ortamlarda bariz bir şekilde florasan ışığı sızması diğer arkadaşlarda aynı problem varmı ; acaba servise gitmelimi :( ??? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratz1

Arkadaşlar ben teli alalı 1 hafta kadar oldu.Bir ufak estetik sorunum dışında söyliyebileceğim tek şey harika bir telefon ; benim sorunum yes tuşunun olduğu taraftan karanlık ortamlarda bariz bir şekilde florasan ışığı sızması diğer arkadaşlarda aynı problem varmı ; acaba servise gitmelimi :( ??? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Bende de sızıyor o ışık... Ayrıca sağ seçim tuşu ve no tuşu gırç gırç ötüyor uyuz oldum.
  • kanaatimce n78 ağzıyla kuş tutsa benden olumlu not alamazdı, çünkü biraz da gösteriş meraklısı olan ben, bu kadar sade bir telefona bu kadar para hayatta bayılmam
    örneğin bir iphoneun karizması yanında bu hiç gibi kalıyor...
  • ya arkadaşlar evde fotoo çekiyorum çok bulanık çıkıyo dışarıda çekiyorum net çıkıyo kafayı yicem ya :(
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.