Detailing ?

-
-
Adam bilse tamirci açacak bakıyor para var araba yıkama aksesuar açıyor.
Burada neredeyse 1 bakkal 1 aksesuarcı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para bu islerde cunku uyduruk islemlere zart paket gold paket adi verip 899 tlye pasta cila, motor temizleme, koku bombasi diyerek milleti kazikliyorlar. Adam akilli yapan yer mutlaka vardir, bezi yere serip basincli su tutup o bezle arabayi kurulayan adam, boya fircasiyla direksiyon silip detailing yapior 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 24 Ekim 2020; 22:53:16 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne kadar göçmen varsa genelde dolduruyorlar mekan Birleşmiş Milletler gibi.
-
Kıskanma yeğen, aç sen de bir tane. Niye karalıyorsun milleti?
O söylediğiniz fiyatın biraz yukarısına tüm detay malzemelerini aldım hatta kapalı garaj bulursam pasta cila mı da atacağım :) amatörce uğraşıyorum ama çoğu yıkamacıdan iyi yapıyorum
Eğer zaman ayrılırsa tek detaylı temizlik ve pasta cila parasına iki sene yetecek malzeme alınır
Koch chamie ürünleri kullanıyorum bu arada
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jestercat
Kıskanma yeğen, aç sen de bir tane. Niye karalıyorsun milleti?ne mallar varya ben neden şikayet ediyorum adam kıskanıyorsan sende aç
Artık şu foruma kayıt olurken IQ Testi yapılsın
-
Sen ne dəyirsen!
Dostum rica etsem iyi bir temizlik için en çok gereken malzemeleri yazar mısın?
-
İhtiyaca göre malzemeler azaltılıp artırılabilir aklıma gelenler bunlar hocam
Genel temizlik için koch chamie green star
(sert plastikler, kapı eşikleri, konsolun alt kısmı, kapıların alt kısımları, pedallar vs için 1/10 sulandırılmış)
(Ön konsol, deri yüzeyi, yumuşak plastikler vs için 1/20 sulandırılmış)
(Kaput altı, yağlı, kirli çıkmayan metal aksamlar, bagaj altı uçları, jant vs için 1/10 sulandırılmış)
Temizlik sonrası Ön konsol ve yumuşak plastiklerin korunması için refresh cocpit care
Temizlik sonrası Direksiyon kolçak vs deri yüzeylerin korunması için protect leather care
Temizlik sonrası Dış plastik ve tirimlerin korunması için (pol star,da öneriyorlar ama Nanomagicplastcare kullanıyorum)
Koltukları halı yıkama makinesi ile yıkanması daha güzel sonuç veriyor ama koslanın halı temizleyiciside çok güzel el ve bez ile silebilirsiniz
Paspas altı halıfileksleri ise sert fırça ayakkabı temizleyici ile tozu kabartıp makine ile çekiyorum eğer çok kirli ise halı yıkama makinesi yine iş görecektir kaba tozları aldıktan sonra çıkmayan leke içinde kosla halı temizleyicisinide kullanabilirsiniz
Camlar için güderi kullanıyorum
Kaporta kurulaması için havlu (araç için özel havlular mevcut) bence hızlı bir kurulama için kurulama havlusu şart
Kaporta yıkaması için yıkama eldiveni ya da iyi bir sünger
Havalandırma ızgaraları için detay fırçası
Kaporta detayı (kaput altı, yakıt deposu içi jantlar vs.) sert detay fırçası
Kapı içi kenarları, kaput içi kenarları gibi yerleri silmek için standart mikrofiber bez
Jantlar için ayrı bez
Araç içi temizlik için kaliteli mikro fiber bez
Cilalı oto şampuan
2 adet kova (birisi şampuanlı su diğeri süngeri yada yıkama eldivenini durulamak için temiz su)
Araç içindeki koruma ürünlerini yedirmek için ped ya da sünger
Güneşli mis gibi tertemiz hava ve zaman :)
Biraz uzun ve karışık oldu umarım işine yarar
-
Çok teşekkür ederim eminim benim gibi faydalanacak çok arkadaş olacaktır
Hiçbir yetenek, tecrübe, yatırım gerektirmeyen bir iş. Youtube'da ChrisFix ve buna benzer de bi dünya kanal var. Yapılan işler herkesin yapabileceği kadar kolay. Açıkcası ben o tip yerlere arabamı emanet etmek yerine haftasonu çekiyorum sakin bir yere temizliyorum arabayı. Alacağınız kimyasallar da sizi uzun süre götürür.
En Beğenilen Yanıtlar

ne mallar varya ben neden şikayet ediyorum adam kıskanıyorsan sende aç Artık şu foruma kayıt olurken IQ Testi yapılsın |
Para bu islerde cunku uyduruk islemlere zart paket gold paket adi verip 899 tlye pasta cila, motor temizleme, koku bombasi diyerek milleti kazikliyorlar. Adam akilli yapan yer mutlaka vardir, bezi yere serip basincli su tutup o bezle arabayi kurulayan adam, boya fircasiyla direksiyon silip detailing yapior 😁
|
İhtiyaca göre malzemeler azaltılıp artırılabilir aklıma gelenler bunlar hocam
Genel temizlik için koch chamie green star (sert plastikler, kapı eşikleri, konsolun alt kısmı, kapıların alt kısımları, pedallar vs için 1/10 sulandırılmış) (Ön konsol, deri yüzeyi, yumuşak plastikler vs için 1/20 sulandırılmış) (Kaput altı, yağlı, kirli çıkmayan metal aksamlar, bagaj altı uçları, jant vs için 1/10 sulandırılmış) Temizlik sonrası Ön konsol ve yumuşak plastiklerin korunması için refresh cocpit care Temizlik sonrası Direksiyon kolçak vs deri yüzeylerin korunması için protect leather care Temizlik sonrası Dış plastik ve tirimlerin korunması için (pol star,da öneriyorlar ama Nanomagicplastcare kullanıyorum) Koltukları halı yıkama makinesi ile yıkanması daha güzel sonuç veriyor ama koslanın halı temizleyiciside çok güzel el ve bez ile silebilirsiniz Paspas altı halıfileksleri ise sert fırça ayakkabı temizleyici ile tozu kabartıp makine ile çekiyorum eğer çok kirli ise halı yıkama makinesi yine iş görecektir kaba tozları aldıktan sonra çıkmayan leke içinde kosla halı temizleyicisinide kullanabilirsiniz Camlar için güderi kullanıyorum Kaporta kurulaması için havlu (araç için özel havlular mevcut) bence hızlı bir kurulama için kurulama havlusu şart Kaporta yıkaması için yıkama eldiveni ya da iyi bir sünger Havalandırma ızgaraları için detay fırçası Kaporta detayı (kaput altı, yakıt deposu içi jantlar vs.) sert detay fırçası Kapı içi kenarları, kaput içi kenarları gibi yerleri silmek için standart mikrofiber bez Jantlar için ayrı bez Araç içi temizlik için kaliteli mikro fiber bez Cilalı oto şampuan 2 adet kova (birisi şampuanlı su diğeri süngeri yada yıkama eldivenini durulamak için temiz su) Araç içindeki koruma ürünlerini yedirmek için ped ya da sünger Güneşli mis gibi tertemiz hava ve zaman :) Biraz uzun ve karışık oldu umarım işine yarar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X