Şimdi Ara

Destone marka lastik taktırdım.....? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
13.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulasseven

quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

kesinlikle ucuz lastik almamak gerektiğini düşünüyorum. aracı yolda tutan tek şey lastik. can taşıyoruz sonuçta. ben de masraftan kaçıp ucuz lastik taktırmıştım, sonra iyi bi ders aldım.

Nasıl bir olay geçti başınızdan?

aslında 1 değil 2 olay... istanbulda hafif yağmurlu bir hava, yol ıslak, lastiklere güvenmediğim için frene zaten uzun zamandır sert basmıyordum ki lastikler bloke olmasın. yokuş aşağı viteste inerken sağa doğru kıvrılan yolda frene dokunup aracın hızını biraz daha düşürmek isteyince tekerer direk kilitlendi, dönmem gereken yerde düz gittiğim için tekeri kaldırıma vurdum. jant yamuldu, 30 tl.

2. olay ankarada. gene hafif yağmur. yollar yeni ıslanmış. gene yokuş aşağı. bulvarda 70-80le giderken bulvarı kavşaktan dik geçmeye çalışan hacıdayı sağolsun sağına soluna bakmayınca çarpışma kaçınılmaz. 1900tl masraf. ha, sigorta ödedi, ama her zaman böyle ucuz atlatılacak diye bi durum yok.

aracımda abs olmadığını da ekleyeyim. lastikler de 1 senelik değil daha.
    şuan kışlık michelin kullanıyorum. yazlık kumhoları depoya attım, tekrar kendi aracıma da takmam.

• Ankara da kışlık lastik şart tabiki.Ben İzmirde olduğumdan hep yazlık takılı hiç sorun yaşamadım.
  • quote:

quote:

quote:

kesinlikle ucuz lastik almamak gerektiğini düşünüyorum. aracı yolda tutan tek şey lastik. can taşıyoruz sonuçta. ben de masraftan kaçıp ucuz lastik taktırmıştım, sonra iyi bi ders aldım.

Nasıl bir olay geçti başınızdan?

aslında 1 değil 2 olay... istanbulda hafif yağmurlu bir hava, yol ıslak, lastiklere güvenmediğim için frene zaten uzun zamandır sert basmıyordum ki lastikler bloke olmasın. yokuş aşağı viteste inerken sağa doğru kıvrılan yolda frene dokunup aracın hızını biraz daha düşürmek isteyince tekerer direk kilitlendi, dönmem gereken yerde düz gittiğim için tekeri kaldırıma vurdum. jant yamuldu, 30 tl.

2. olay ankarada. gene hafif yağmur. yollar yeni ıslanmış. gene yokuş aşağı. bulvarda 70-80le giderken bulvarı kavşaktan dik geçmeye çalışan hacıdayı sağolsun sağına soluna bakmayınca çarpışma kaçınılmaz. 1900tl masraf. ha, sigorta ödedi, ama her zaman böyle ucuz atlatılacak diye bi durum yok.

aracımda abs olmadığını da ekleyeyim. lastikler de 1 senelik değil daha.
    şuan kışlık michelin kullanıyorum. yazlık kumhoları depoya attım, tekrar kendi aracıma da takmam.

Ben zaten bunları almasam kumho alacaktım diğerleri çok oahalı olduğu için.Ozaman iyiki bunları almışım kumholarda dandikmiş demekki.

• quote:

Ankara da kışlık lastik şart tabiki.Ben İzmirde olduğumdan hep yazlık takılı hiç sorun yaşamadım.

bu olay yaz döneminde başımdan geçti. yanlış mevsim lastiği kullanma değildi sorun :)
  • Arkadaşlar lastik hakkındaki görüşlerimi aktarayım istedim.Islak yolda fren mesafesi ve tutuşu eski lastiklerim toyo ya göre çok iyi sanırım yumuşak hamurlu olmasıda bir rtı kış ayları için .Şu anda genel olarak memnunum.Ucuz ama kötü değil.
  • Bir yılı doldurdum lastiklerle hala hiçbir şikayetim yok
  • kazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsiz adam

kazık

kazık derken
  • Hort. Destone candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er76.

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsiz adam

kazık

kazık derken

fiyatını kastetmiştim
  • Hııımmmm ben çiftini 210 tl ye aldım(3 aylı kullanılmıştı lastik) en ucuz lastik c sınıfı 220tl idi o zaman
  • Konuyu ben açmıştım.Deestone taktırdığım aracı sattım geçen yıl.Lastiklerde bir sorun olmadı.Şu anki arabamda conti pre. con 5 takılı onlarıda seneye vizeye girmeden değiştireceğim.5 yıllık lastiklermiş.Fiyatı uygun olursa yine deestone taktıracağım.Son zamanlarda contilerde patinaja düşmeye başladı.
  • Pardon contact 2 imiş.
  • Hic duymadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ucuz uzakdoğu markalarının en büyük sorunu bir süre sonra yüzeylerinin bozulması ve bir daha balans tutmaması. aldığınızda iyiymiş, memnunmuşsunuz ve sonra satmışsınız aracı. daha uzun süre kullanmış olsaydınız, tecrübe şansınız olurdu. bu tür lastikler genelde ilk 6 ay-1 yıl süre içinde çok iyi verim verirler. kalitesi ile ilgili fikir edinebilmek için 2.yılına bakmak lazım.

neyse artık, madem ki aynı markadan yine almayı düşünüyor ve bu sefer satmadan binmeye niyetlisiniz, 1-2 yıl sonra aynı başlığa tecrübelerinizi yazın da bizim de fikrimiz olsun en azından...
  • Emimn değilim ama sanırım ,Malezya üretimi.
  • hocam imzanı cok begendim.
  • Markayı ilk defa duydum. Aynı ebatta lastik almayı düşünüyorum. 100 tl civarında fulda eco control, dunlop lm 703 ve kumho power star buldum muhtemelen tercihimi dunlop dan yana kullanıcam.
  • Tekrar takarsam 1 sene sonra yine görüş yazarım. Lastikçi oturduğum yere yakın.
  • üf be çok iyidir o lastik sözü bile var benzini shel den lastiği destone den al diye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.