Şimdi Ara

Destone marka lastik taktırdım.....? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
13.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bilgi için :
    Deestone Tayland kökenli bir markadır. Türkiye'de daha çok forklift lastikleriyle tanınır.
    Markanın resmi sitesi :http://www.deestone-tires.com/?lang=en
  • Arkadaşlar kesinlikle deeston lastik almayın, aracıma 215/55/16 lastik alalı 1 ay oldu, bir ayın içinde 3 defa büyük kaza geçiriyordum. Araç yağmurlu havada ve hafif sulanmuş yolda durmuyor ve anında kayıyor, lastiklerin havasından mıdır dedim lastiklerin havasını indirmemize rağmen sonuç yine aynı. Yazın böyle olursa kışın halimi düşünemiyorum dahi. En yakın zamanda lastikleri değiştireceğim
  • merhaba ..bugün bir komşu lastikçiye uğradım , kış lastiği sordum petlas filan dedi ama istersen biraz daha iyisi deestone var dedi. eğer normal kış şartlarında kullanırsan aralık nisan arası 5 yıl rahat gider dedi. gerçekten de ben hız yapmam yolum da belli . burda forumu okudum şikayetçi oranı çok çok az. şuan aracım sıfır ve lastik var. hep söylerim michelin bir kral dır . bu arada kış lastiği taktırma mecburiyeti var değil mi. aksi bir şey bilen veya duyan var mı ..
  • bisküvi markası gibi habire lastikler çıkıyo, yerli malı birsürü uygun marka varken ne gerek var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu lastikçiye güveniyorum bana dediki. yerli lastik fiyatı da aynı ama bazı yerliler bir sezon çıkarılınca diğer kış ufak çatlaklıklar yapıyor. bu daha dayanıklı . bunu lastikçi söyledi. zaten garanti de veriyor. bir şey olursa dükkanı hemen karşımda. en çok merak ettiğim şey bir aralıkta hususi araçlara kış lastiği mecburiyeti var mı .
  • himzo H kullanıcısına yanıt
    hususi bineklerde yok biliyorum, uzun ömürlü olması iyi olduğunu göstermez, lassa yada petlas alın güvenlik için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hususi bineklerde var diye duydum. eğer yoksa benim şuanki michelin yüz kat daha iyi ama zorunluluk varsa bir lastik alacaz artık.
  • 215/45/17 olanını 2 yıldır kullanıyorum , bana göre tek eksi yönü çok ses yapması , onun dışında sakin kullandığım için performans ve fren konularına değinmeyeceğim .
  • Bulabilirseniz falken lastik almanizi öneririm lassa dan bile iyi ve uygundur.3.dünya ülkesi olduğumuz için bilindik markalari sevdirdiler bize Hani tv de etiyopya yi seyrederken görürüz halkini ,açlar ama adidas nike giyerler bizde ayni sayiliriz markalar tabularimiz olmuş.oysaki avrupada iyi güvenlik dereceleri almiş uygun fiyatli lastikler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Deestone 215/50 r17 aldım 1 ay kadar sonra taktıracağım, merak ediyorum nasıl olacaklar, yeni yorumu olan var ise sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.