Şimdi Ara

Dertleşecek birileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da yatılı ve resmi üniformalı bir devlet okulunda okuyorum . Bu sene 2. yılımı dolduruyorum ancak hala alışamadım bu şehre . Haftaiçi okulda haftasonu dışarı çıkabiliyorum . İlkokulda başarılı bi öğrenciydim lise puanım en iyi anadolu lisesini tutuyordu . Ama ben burayı tercih ettim . Çok farklı hayallerler geldim ama hiç beklediğim gibi değilmiş . Ailem burada okumamda ısrar ediyor ben okumak istemiyorum hayallerimin peşinden gitmek istiyorum . Ama ayrılırsam tazminat , ygs lys mevzusu var . Arkadaşlarımla aram açılıyor git gide . Çok sıkılıyorum buradan . Önerileriniz varmı ankaraya beni bağlayacak bi yer yada psikolog olan falan varsa

• Ordan birine aşık ol bidaha ordan gitmek istemezsin
  • Öyle bi ortamım yok ki fazla . Hem haftanın 5 günü okuldayım telefon belli sürelerde verilince o ihtimal bayağı bi düşüyor
  • Aileni al karşına konuş (birazda duygusala bağla )
  • Değişiklikten korkma bence, geçmez önündeki yıllar öyle sıkıla sıkıla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tazminat askeri okul mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor_12

Öyle bi ortamım yok ki fazla . Hem haftanın 5 günü okuldayım telefon belli sürelerde verilince o ihtimal bayağı bi düşüyor
    İstanbulda olsan takılırdık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloscaoo

Ordan birine aşık ol bidaha ordan gitmek istemezsin

Ayrılırlarsa iki kat tiksinir o şehirden.
    Hocam arkadaşlarının suyuna git biraz onlarla sohbet muhabbet ederken zamanını geçirirsin. Ilımlı ol insanlara karşı biraz alttan al ama kendini de ezdirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyns

quote:

Hocam arkadaşlarının suyuna git biraz onlarla sohbet muhabbet ederken zamanını geçirirsin. Ilımlı ol insanlara karşı biraz alttan al ama kendini de ezdirme.

Onu düşünememişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatNeDemek

quote:

quote:

Onu düşünememişim

Alıntıları Göster
    Hocam ben ailemle kalıyorum.
    Yatılı arkadaşlarım var.
    Çevre yapmaya bak yatakhane arkadaşlarınla bir şey paylaşmaya çalış inan rahatlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Yatılı arkadaşlarım var.
    Çevre yapmaya bak yatakhane arkadaşlarınla bir şey paylaşmaya çalış inan rahatlarsın.

Alıntıları Göster
    Aynen Cemaaet yurdunda felan kalmıyosundur inşallah ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Tazminat askeri okul mu?

+1 askeri okulsa mecbur sık dişini hacı,ama yatakhanedki elemanlar genelde içten tipler olur bir ikisini bulsan çok güzel ortamın olur aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 8 Mart 2014; 23:51:07 >
  • askeri öğrencisin bende askeri öğrenciyim denizciyim evci değilsen askeri okul kötü oluyor kardeşim bide lise kaynaklıysan daha zor ben liseden sonra girdim o yüzden daha rahatım çok takmamaya çalış böyle şeyleri kafana takcağın tek şey kepin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangs77 -- 8 Mart 2014; 23:58:03 >
  • quote:

Aileni al karşına konuş (birazda duygusala bağla )

Dostum istesem biraz zorlasam alırlar beni okuldan . Sorun burdan gitmek değil gidince neler olacağı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Değişiklikten korkma bence, geçmez önündeki yıllar öyle sıkıla sıkıla.

Haklısın ama hayatın gerçekleride var . Bazen bende çıkıp gitsem burdan dışarda mis gibi hayat yaşarım diyorum ama sonrası malum . Liselerin hali ortada . Kendini ateşe atmak gibi birşey olur ama içeride ateşten daha iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Tazminat askeri okul mu?

Yok hocam askeriye gitmedim allahtan :D Polis benimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

İstanbulda olsan takılırdık

Keşşkeee . Denizi olan bi şehir harika olurdu hele istanbul
  • quote:

quote:

Arkadaşlar var burda dost olduklarım falan . Ama en samimi olduğum arkadaşım evci :D Haftasonları yanına gidiyorum ama ev gibi olmuyor. Zaten şu anda en samimi dostumu bana bu okul kazandırdı başkada bi işe yaramadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Yatılı arkadaşlarım var.

Dostum okulda biraz çevrem var diğerline göre daha sosyalim benden kat be kat kötü olanlar var . Hiç dışarı çıkmayıp bütün gün kitap okuyanlar var . Ben onlara göre daha iyiyim ama insana koyuyor hayallerinin peşinden gidememek . Bide işin şu yanı var benim hayallerim adam akıllı bişey bile değil . Şöför olmak hayalim .:D (Arabalara kamyon tır vs.'ye çok fazla ilgim var )
  • quote:

Orijinalden alıntı: By DarquE

Aynen Cemaaet yurdunda felan kalmıyosundur inşallah ?

Yok ortak işim olmaz :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.