Şimdi Ara

Dertleşecek birileri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cangs77

askeri öğrencisin bende askeri öğrenciyim denizciyim evci değilsen askeri okul kötü oluyor kardeşim bide lise kaynaklıysan daha zor ben liseden sonra girdim o yüzden daha rahatım çok takmamaya çalış böyle şeyleri kafana takcağın tek şey kepin olsun

Askeri değil abi . Ama gitseydim bende deniz lisesine gidecektim allah kurtardı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

Tazminat askeri okul mu?

+1 askeri okulsa mecbur sık dişini hacı,ama yatakhanedki elemanlar genelde içten tipler olur bir ikisini bulsan çok güzel ortamın olur aslında.

Ortak bazıları kendini kaybetmiş adamlar sabah akşam cıvıklık peşinde yada üstlere yalakalık . Ben pek sevmiyorum öyle olmayı . Kendi tayfamızla takılıyoruz
  • doktor_12 D kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde ilgim var o zaman iyi bir okuldasın ilgini arbalara yoğunlaştır.Otomotiv Alanında çalışabileceğin mühensdisliklere bak makine mühendisi gibi sonra yurtdışına gidersin.Orada fabrikalarda üretimde yer alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangs77

askeri öğrencisin bende askeri öğrenciyim denizciyim evci değilsen askeri okul kötü oluyor kardeşim bide lise kaynaklıysan daha zor ben liseden sonra girdim o yüzden daha rahatım çok takmamaya çalış böyle şeyleri kafana takcağın tek şey kepin olsun

Denizci derken harp okulu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam benimde ilgim var o zaman iyi bir okuldasın ilgini arbalara yoğunlaştır.Otomotiv Alanında çalışabileceğin mühensdisliklere bak makine mühendisi gibi sonra yurtdışına gidersin.Orada fabrikalarda üretimde yer alabilirsin.

Abi şimdi benim sıkıntım kücük yaşta bu okula gelip burda kendimi zorlayarak yaşamam . Yani anlıyacağın sıkınıtm şu anda bulunduğum okulla . Bura bittikten sonra akademisine mesleğine lafım yok . Bide şöyle bi düşüncem var . ''Şimdi buraya geliş amaçlarımdan biride hazır iş olması sınav olmaması . Madem sınava çalışacam başka üniye geçiş yapacam o zaman bu okulu çekmemin ne mantığı var ? Gider evimde çalışırım . Hem gurbet problemleri falan yok olur rahat kafayla çalışırım '' .
  • doktor_12 D kullanıcısına yanıt
    Hocam kendin bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam kendin bilirsin.

Valla bişey bildiğim yok yuvarlana yuvarlana gidiyoruz hadi hayırlısı ama şurası kesin bişey ankarada uğraşacak bişeyler bulmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.