Şimdi Ara

Dershaneler Kapandı Liseyi Bitiripte Üniversiteye Gidemeyen Ne Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bildiginiz üzere dershaneler kapandi ve temel liseye dönüştüler. Bu sene meslek lisesinden mezun oldum ve dershaneye yazilamamamin nedeni stajdı. Sinava girdim gram çalışmadan girdim ve sonuclari burada;http://hizliresim.com/RY28oo

Beyler ben ne yapacagim dershane de kapandi sap gibi kaldik ben ve benim durumumdakiler. Bu puanla gidebilegim en iyi bolum nedir sizce ? %50 Burslu vs bir bolum de olur. Oneriniz nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyüp1907 -- 1 Temmuz 2015; 3:37:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu bro bu sene eşeklik ettim koca yıl boyunca yattım 101k sayısalda kaldım bir sene daha kalmayı düşünüyorum fakat dershane de yok ne yapıcam hiç bilmiyorum dershaneler açık olsaydı hiç düşünmeden kalırdım
  • Haci biz ne bok yiyecegiz simdi valla, ben evde calisacagim alacagim max puan 300-350 olur muhtemelen, %50 bursla iyi bir bolume giderim ama bu puani kesin alirmiyim orasi supheli. Allah yardimcimiz olsun.

• Dershane şart değil internetteki dersler yetiyor. Bilmediğiniz soru içinde zaten okullarda ve halk eğitimde kurslar açılıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Haci biz ne bok yiyecegiz simdi valla, ben evde calisacagim alacagim max puan 300-350 olur muhtemelen, %50 bursla iyi bir bolume giderim ama bu puani kesin alirmiyim orasi supheli. Allah yardimcimiz olsun.

Bana bu sene dershanemin tek katkısı bu derslerin üstesinden gelebileceğim inancı oldu. Çok şişiriyorsunuz dershaneleri. Resmen 1 senelik ömrümü çaldılar. Eğer seneye dershane olsaydı gitmezdim yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Haci biz ne bok yiyecegiz simdi valla, ben evde calisacagim alacagim max puan 300-350 olur muhtemelen, %50 bursla iyi bir bolume giderim ama bu puani kesin alirmiyim orasi supheli. Allah yardimcimiz olsun.

Bana bu sene dershanemin tek katkısı bu derslerin üstesinden gelebileceğim inancı oldu. Çok şişiriyorsunuz dershaneleri. Resmen 1 senelik ömrümü çaldılar. Eğer seneye dershane olsaydı gitmezdim yine.

En azindan calisma duzenimi etkilerdi yoksa bende biliyorum oradaki ogretmenlerin olsun vs okuldakilerden farki yok sadece konular hizli ilerliyorlar.

• vallahi kararttılar hayatımızı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

vallahi kararttılar hayatımızı

Evde calisacagim alacagim puanda belli bu arada temel liselerde normal okul vaktinde basliyor, temel liseye gidenlerde fazla bisey yapamaz cunku zaman kisitli eylulde aciliyor temel liseler. Sinavda mart'ta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.