Şimdi Ara

Heyet raporu ve devamsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
11.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün kİl donmesi sebebi ile ameliyat oldum ve doktor 1 aylık heyet raporu verdı. 30 gün isthiratlidir falan yazıyordu alttada 3 farklı doktorun imzası vardı.
    Sorum şu bu raporu okula verdim 22 gün eklendi cumartesi pazar günleri aradan çıkarıldı 10 günde eskiden vardı suan toplam devamsizligim 32 gün oldu şimdi ben sınıfta kalır miyim kalmaz miyim lise Son sınıf öğrencisiyim mebi aradığımda orhan nakli gibi durumlarda 60 güne çıkarılır falan dedi pek birşey anlamadım. Daha önce bu sekil de rapor alan veya bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Heyet raporu hayalet kategorisindedir en yüksek merciden verilen rapordur, MEB bilir ki 1 tane doktoru öğrenci yanıltıp uzun süreler rapor alabilir ama 1 grup bağımsız doktoru asla, hastaneler tarafından verilen bu heyet raporları alanında uzman birçok doktorun imzasıyla verildiği için artık güvenilirliği teyit edilmiştir herhangi bir şekilde sınıfta kalmazsın.
  • Şimdi 30 gün heyet raporu aldım bende okulda idare diyor ki kayıtlı sürekli tedaviye muhtaçtır ibaresi olmadığı için 30 günlük heyet raporumu sisteme işlerse sınıfta kalacağımı söylüyor 20 günlük hakkından sayılır diyor bana çok saçma geldi . Şimdi gidip işleyin sisteme desem kalır mıyım sınıfta acaba çok riskli bir durum.

    Edit: meb danışma hattını aradım ve kontrole tabi sürekli tedavi ibaresi yoksa normal 20 gün hakkımız devam ediyormuş organ nakli ve o durumda 60 a çıkıyormuş hakkımız.

    Bana çok mantıksız geldi ben hakkımı hiç harcamasam 30 gün rapor almam gerektiğinde direk sınıfta kalacağım yani tamamen saçmalık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 29 Nisan 2019; 12:1:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis noldu geçtinmi sınıfı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.