Şimdi Ara

Dershaneden Gelince Başım Ağrıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum. 8 saat uyku normal herhalde. sonra dershaneye gidiyorum. 3 tenefüsde de sigara içiyorum. 12:30 da eve gelip yemek yiyip tekrar dershaneye gidiyorum. 1 sigarada o zaman içiyorum. eve geliyorum. 1 saat sonra baş ağrısı başlıyor. hergün böyle yav bıktım artık.sabah saçımı yıkıyorum acaba ondan mı? bu arada sigara yüzünden demeyin. çünkü bugün hiç sigara içmedim fakat başım daha da çatladı sigarasızlıktan. yokmu çaresi. demin nescafe içtim biraz iyi gibi oldum.

• Saçını kurulamadan mı çıkıyorsun ?
  • Dershaneye gitme. Sigarayı bırakmak da belki ise yarayabilir sadece tahmini bir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techno59

Saçını kurulamadan mı çıkıyorsun ?

saçım zaten 5 numara fakat yıkamadan çıkamıyorum dışarı çıksamda rahat edemem. fön makinesi ile kurutuyorum işte.
  • Arada bana da oluyor ama senin baş ağrın baya sıklaşmış görünene göre , sigaradan da değil yazmışsın. Bence bir doktora görün sağlık ocağı bile olsa :)
  • Klima önünde mi oturuyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Klima önünde mi oturuyorsun?

klima yok ama.klima deyince aklıma geldi şimdi teras katta sigara içerken rüzgar oluyor acaba ondan mı kaynaklanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaten Bıkkın Halim

quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Klima önünde mi oturuyorsun?

klima yok ama.klima deyince aklıma geldi şimdi teras katta sigara içerken rüzgar oluyor acaba ondan mı kaynaklanıyor

Benim şahsen rüzgar yiyince başıma ağrı giriyor mesela cam açık arabada gidersem başıma rüzgar geldikten bir süre sonra baş ağrısı başlıyor sende de buna benzer bişey olabilir belki.
  • Sinüzit olabilirsin. Çok bela bir şey. 15 yaşındayım ama çok çektim
  • Gelme.
  • Kesin öneri : Öğlen eve geldiğinde yarım saat ya da 15 dakika üzerini değişmeden tv izlerken uyuyakal.. Bi daha dua et bana..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içme saçını yıkama dershaneye git.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.