Şimdi Ara

Dershane Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tam 12 ay ingilizce kursuna gittim, 20+ yaş grubuyla takıldım, oldukça iyi zaman geçiriyordum, ta kii lise 4'ün canlı halini gözümle görene kadar. Gittim bir dershaneye kaydoldum, ama inanın ne ortamını beğeniyorum, ne de derslere odaklanabiliyorum.

Muhabbet seviyesi üniversiteden, yüksek lisanstan, liseye düştü. Millet sadece 'kim ne yapmış' ile ilgileniyor. Herkes caka satmanın, havalı olmanın peşinde. Tipsiz olmam ayrı bir konu da, çoğunun görünüşü bile beni soğutmaya yetiyor, konuşamıyorum bile.

Dersler zaten ayrı bir muhabbet, matematiği sevmeye çalıştım ilk dersten soğudum, 1 sene üds-kpds gördüm, 70 aldım çıktım, ingilizce'de yds testleri zorlamaya başladı. Ret aldığım iki tane kız dershanede, tenefüse bile çıkamıyorum

Yani, tam bir dilemma Bana önce bir kaç öneri verin, sonra da şans dileyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 5 Eylül 2011; 23:15:11 >

• Hangi okul,hangi dershane?
  • Red aldığın kızlar dersanedeyse dershanen fem değildir burdan anlayabiliyoruz

• Anadolu Lisesi.

Uğur Dershanesi Bu arada avatar manyakmış
  • Her yer anadolu lisesi.Hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTK1907

Her yer anadolu lisesi.Hangisi?

Denizli Cumhuriyet Anadolu Lisesi. Tanıdık ve ya akraba çıkar mıyız
  • Çıkamadık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Eh buna da şükür Tavsiye
  • Kimseyi ..kleme, sadece gözlem yap elbet senin gibi birileri olacaktır, muhabbet açarsın baktın olmuyor senin gibi değillermiş, tekrar gözlem yap...
  • Dershane, halkın kendi kendini yönetmesidir. Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Kimseyi ..kleme, sadece gözlem yap elbet senin gibi birileri olacaktır, muhabbet açarsın baktın olmuyor senin gibi değillermiş, tekrar gözlem yap...

Aslında güzel olur ya, okul gibi bir ortamda zor ama sanırım burda kafama göre birini bulabilirim

Zaten ilk derste dersten kaçıp 2 gün sonra dersaneye tekrar gittim, en arka sıraya oturup kafamı bile kaldırmadım Bu gidişle tek yapacağım şey de olabilir

• Yarın tekrar başlıyor
  • Sınıfa moonwalk yaparak gir.
  • ''Red'' alınmaz, ''ret'' alınır.

• Utku ciddi bir cevap bekliyordumOlsa dükkan senin de yapamıyorum hacı

Detaylarda yaşamaya devam, düzelttim
  • Geliyor ciddi cevap, önce kafana göre bir wingman bul, ortam yap kendine, baktın olmadı ya da yapamadın parasını peşin vermediysen değiştir dershaneni. Zaten kendini artis sanan bir sürü adam var ortalıkta, onlar gibi olmak istemiyorsan görmezden gel onları.

• Bugün para mevzusunu düşündüm de 1000 küsür tl'lik bir miktarı yattı bile Daha samimi olduğum arkadaşların dershanesinde içim kalıyor ama, gidemiyorum.

O artis sananların beeeen...

Her gün cehennem gibi arkadaş, böyle giderse olmaz bu iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

Utku ciddi bir cevap bekliyordumOlsa dükkan senin de yapamıyorum hacı

Detaylarda yaşamaya devam, düzelttim

• Montların bulduğu köşedeki arka sıraya geç ve saklan
  • denizli ugur dersanesine gitmiştim bende 3 yıl.Mini etekli kızlar kaynardı hep,tam karşıda da meltem dershanesi var. tüm meltem bizim sınıftaki kızları dikizlerdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.