Mini eteğine falan baktığım yok da, o mini eteği kullanış amacı beni rahatsız eden şey. Meltem de abaza kaynıyor, evet
Boşver etrafı bu sene sınava gireceksin, derslerine odaklan.
şu anda bunu yazdığım için kendime şaşırdım
Arkadaşım o kadar parayı sen ortam yapmaya mı verdin? ne işin var en arkada geç öne ders dinle
Son 2 yorum aynı
Haklısın, ben de aynı o şekilde davranmaya çalışıyorum ama şu son 1 senede kazandığım çevrenin ve sosyalliğin etkisiyle acayip rahatsız oluyorum, hala kafamda 'karşı tarafın düşüncesi' var.
Dersi dinlemeye bile engel bazen
Diyorum arkadaş, bu sene bitmeez
ohoo sen daha sene başlamadan böyle diyorsan
quote:
Orijinalden alıntı: UTK1907
ohoo sen daha sene başlamadan böyle diyorsan
Benim o kasıntılığı bir görsen var ya Bilerek sınıf falan mı düşürsem, bu haftasonu sınav var
Not: Her yerde giderimiz var
quote:
Orijinalden alıntı: .:Power:.
Bugün para mevzusunu düşündüm de 1000 küsür tl'lik bir miktarı yattı bile Daha samimi olduğum arkadaşların dershanesinde içim kalıyor ama, gidemiyorum.
Aynen bu durumdayım.
Diyorum bu çocuk neden yazıp duruyor devamlı Damdan düşenin halini camdan düşen anlarmış. Ya da öyle bir şey işte
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.
Ne yap et 1. sınıfa ya da üst sınıflara yükselmeye bak (söylediğin ortamdan anladığım kadarıyla ortalarda bir sınıfatsın) 1. sınıfta (genellikle[sayısalsan kesinlikle]) kaliteli bir ortam olur, sıkıntı çekmezsin.
Dil bölümü 1. sınıf. Hiç biri de tutmadı ama
Utku, tamam artistiğin lüzumu yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme